- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ...
Хора, чували ли сте как съседите се 'оправят', така да се каже?![]()
Онзи ден с брат ми се моткахме в кухнята, беше накъде 12 и нещо вечерта, и като той чу едни над нас...малииййй, какъв смех извади!
![]()
ne nesum![]()
![]()
единственото, което чувам от съседите е отвратително сръбско![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Досега не съм чувал
хаха не ми се е случвало![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от midnight...
uauuuuuuuuuuuuuПървоначално написано от Whisskas
И на мен не ми се е случвало да ги чуя,но нямам нищо против малко да се посмея:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз пък над мен чувам побоища през вечер![]()
Седя си, седя си сам с мислите си посред нощ - 2.30 - 3 часа-.. и изведнъж тавана ми се разтриса и почва едно крещене първо - женско.. после пак се разтриса.. после женски плач, ама то си е рев направо.. после пак викане и всичко утихва злокобно, а целия шум попива в тъмнината на нощта до следващото проехтяване след вечер.
Ъъъ...съседи не съм ги чувала...ама децата им...лелел леглото как склиумбуцаа алеле мале...имам чувстовото, че или ще се разглоби теа легло или ще пропаднат в моята стая..хАХАх...ужасТ е!
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Това е ужасно. Самата мисъл за страдащата жена ме кара да потръпна...Първоначално написано от machoka
П.П.И аз чувам крясъци, но се старая да се абстрахирам.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
еми не съм чувала
ама над нас съседите имат малко детенце,бебе,което не плаче,а направо се ДЕРЕ