.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Татко....

Супер фен
    Град
    i`m lost (;

Татко....

Обичам татко.Както и той мен.Само че, напоследък въобще не се разбираме.Това е някъде вече 2 или 3 година.И мен ме боли, тежко ми е.С майка си имат проблемите.Знам, че не съм виновна,но не мога да се спра да се самообвинявам.Това едно на ръка.Другото е,че той въобще не ме разбира.Иска да поемам отговорности на възрастен, а ме ограничава като дете.Не съм много голяма, почти на 15 съм.Според него мисля много трезво от него на тези години.Работата е там, че той се има за специалист по всичко.Освен това е и работохолик.Вечер ме пускат най-късно до 9:30, а дори не живеем в голям град.Просто има родителстка фобия.Ужасно тесногръд е, не приема различните от него.И мене ме е страх.Страх ме е да съм себе си.Снощи се расърди, че не съм го уважавала.А, той мен - да.Не мисля така.Когато си изразя гласно мнението съм тъпа etc.Пред хората съм му милата дъщеря, вкъщи - не.Той ги забравя тези неща, но аз не.Не мога да го уважавам при положение, че се е държал така с мен.И не издържах...Написах му нещо.И тая сутрин го прочел...Стигнал до извода, че ние с майка сме против него и искаме да го няма.Е, аз наистина понякога мисля така, но не бих се отказала от него.Днес ме беше страх да се прибера от училище.Майка като ми каза как е реагирал...Пак почнах да плача.Сега ме е страх, че пак ще се караме и накрая пак ще се наложи да излъжа, за да е всичко "наред".Имам чувство, че ще вляза в психиатрията.Просто...Ох уатева...Ако някой има подобем проблем, да ми помогне...Не търся съчувствие.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Мии, поговори с него! и му кажи..тва което каза на нас..ама по друг начин може да му го принтиш и го закачи с нашите мнения на хладилника!той ше го види и може би ще се осъзнае малко!прекалено е строг!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Zdravei i az imam podoben problem i moite roditeli sa pochti kato tvoite samo che moqt bashta ne e rabotoholik, a moje da se kaje obratnoto...

Фен
    Град
    plovdiv
    Ми то и с мен нещо така...разбирахме си се,и изведнъж кво му стана нз просто..беше ме видял тея дни с едно розово червило и като почна:ти си малка,бля бля бля...накара ме да изляза после на разходка с майка ми,брат ми и него и седнахме на 1 кафе в стария град и тои като почна:що си с молив,няма да се гримираш,що носиш сутиен/нося от 7ми клас ама карай.../кво ти пише на медальона,кво е тва 4saken,да не си изгубена Станка,и за вс нещо се заяжда и не ми дава вече да седя с ост от сем-вото като са заедно"да не съм създавала конфликти"Абе не мага да го търпя вече просто!!И майка ми и тя постояно се кара с него заради мен!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    I moq tati ima6e period v koito mi se kara6e za 4erniq moliv...ama svikna...

Guest
    При мен е същото ако не и по-зле...Ама дори не знам какво да направя ... Просто нямам избор...трябва да го търпя...Не знам оба4е майка ми как се 4увства...и за нея ми е най-гадно

Може това да ви даде някои от отговорите,които търсите.
    http://esotherica.freecom-int.com
    Ако имате въпроси,моля пратете ми ЛС.

Аз съм в подобна ситуация, но като тръгне да ми се кара си мълча и си мия чинийките(аз май в тоя живот само това правя ) Просто няма смисъл да му спориш, замълчи си и не се впрягай.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хм, след днескашните разправии уж се разбрахме нещо.И все пак, ще си замълча...Ще почакам 2-3 години и...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    Родитело е много тъп понякога.Оти не пробваш да си живееш живото скрито от него?Дъртия млад не мое да стане,а точно от тебе акъл нема да иска да попие.Не му давай отчети за сичко,гледай си кефо,не го дразни и ше си ногу добре.Вечернио час е проблем,ама 9,30 не е толкоз зле,сеа си на 15 все пак,не мое да сакаш от него да не се притеснява за тебе.Голема си за некои неща,ама с бандити по улиците посред нощите не си се дърпала нали?Сакаш ли да опиташ?Едва ли.Он само иска да те пази да не пострадаш нещо,добър человек излиза според менека че е \/

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Според мен и бащите ни като майките влизат все някога в критическата, така че просто изчакай продължавай да си го обичаш и рано или късно ще му мине този период, или поговори с майка ти и я помоли да ти съдейства.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Намерила си за какво да се ядосваш.И при мен беше така,но от както не си говоря с него нямам проблем.Дава ми пари и това е.Нямам намерение да разговарям с него.Сега си гледам кефа не се ядосвам вече препоръчвам ти същото.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си