- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak mislite?
аз съм-1.73см и 48кг,това...мн ли е зле?имам предвид мн слаба ли съм?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Lele kakvi sa tiq vaprosi?ti kato se pogledne6 v ogledaloto haresva6 li se?v kraina smetka tova e vajno!Az sam 1.74 i 52kg i mislq 4e izglejdam dobre!taka mislq az i mn hora sa mi go kazvali 4e imam hubavo tqlo! mislq 4e si dobre
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ebais vuprosa mnogo qsno che si si dobre az sum 1.66 i sum 50 kg
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
А бе ок си ама може да си с 1-2 кг повече![]()
v kraina smetkakakto se 4uvstva6 taka izglejda6 taka 4e ako se haresva6 si dobre no naistina moje bi 1 3 kl nqma da ti se otrazqt zle
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
a be dobre si siПървоначално написано от cucka
prosto si malko po slaba
tq i moita nai dobra pr e taka ama e gotina
spoko dobre si
samo 4e da ne si i pomislila za dieti!!
emi momi4e spored mene si slaba...dosta pri tovapone....50-51 stani...ne znam kak e konstrukciqta na tqloto ti vse pak
no molq ti se....tva koeto ti kazvam ne iskam da te pritesnqva-horata me4taqt za merki kato tvoite prosto izkazvam moite vijdaniq
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
2 килограма не са много. И дори да си много слаба, приеми, че генът ти е такъв. Не вярвам да пазиш диети, следователно си похапваш и щом генът ти е да си слаба, няма нужда да правиш нещо против природата!
kolko hilqdi temi shte se izpisash az sym edikolko si visoka i edi kolko si kila dibela li sym slaba li sym blq blq blqqqqqqqqqqqqq ?!?!?
т. 2, 9
Оти се вайкаш за глуписти?Нормалното тегло за 1.74 ръст е 54 кила за жени и 74 кила за мъже принципно.Секи си има особености,не мое да се каже слаба си,затва яж или обратното.Кото е,такова,па според мен си си манекенка с теа размери![]()
[quote="cucka"]аз съм-1.73см и 48кг,това...мн ли е зле?имам предвид мн слаба ли съм?
Аз пък съм с кестенява коса и кафеви очи.Това нормално ли е![]()
Пхахах... Стига ве хора!Кви са теа вапросиНеможеш ли сама да си прецениш дали си слаба или си добре
Какво толкова се комплексирате в това отноешение
![]()
Първоначално написано от pipi`e`golqma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
[quote="GanGstA-Pr0daCtioN"]Първоначално написано от cucka
EVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 =D> Napalno sam saglasna s teb.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...