.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    city_girl
    Guest

Of.............vsi4ko svur6i :(

Всичко опитах, ама..........Сега какво да правя? Той вече си ипа гадже и със сигурност ще забрави всичи усилия, които положих за да ми обърне внимание :( Как да го забравя по-бързо при услови, че той седи пред мен в училище?

Повече от фен

Re: Of.............vsi4ko svur6i :(

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от city_girl
    Всичко опитах, ама..........Сега какво да правя? Той вече си ипа гадже и със сигурност ще забрави всичи усилия, които положих за да ми обърне внимание Как да го забравя по-бързо при услови, че той седи пред мен в училище?
    Епа еби майката на сичко и не мисли за него. Ако наистина си го поставиш за цел, ще го направиш. Късмет. :P
    mhm nqma na4in
    prosto i ti si hvani edno gadje i nabarzo 6te zabravi6 staroto

Напълно те разбирам,във същото положение съм.Правя се 4е не ми пука за него поне в момента просто нямам сили да правя друго опитай се да не мисли6 толкова за него и да си казва6 4е оная другата никога няма да е толкова добра колкото теб и той не те заслужава

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    mila sa4uvstvam ti adski mnogo samata az segaam v takova polojenie...ludo vlubena sam v edin det nikvo vnimanie ne mi obru6ta...nai-dobriqt na4in spored men e da go zali4i6 s drugo mom4e...az taka se opitvam da napravq!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    с времето!

Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас...
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    mila sa4uvstvam ti adski mnogo samata az segaam v takova polojenie...ludo vlubena sam v edin det nikvo vnimanie ne mi obru6ta...nai-dobriqt na4in spored men e da go zali4i6 s drugo mom4e...az taka se opitvam da napravq!!
    =D> napylno syglasen i az sym v takova polojenie samo deto e s momi4e v smi mom4e sym i 6te se opitam da q zabravq s drugi vryzki nadqvam se i ti da uspee6 da nameri6 nai podhodq6tiq na4in no az ti predlagam tozi za da go zabravi6 pojelavam ti uspeh i na tebe i na drugite v tazi situaciq
    Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    с времето!
    nap1lno s1glasna!!! No prez tova vreme ne misli postoqnno za nego..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Голям фен
    Град
    sofia
    e za jalost da zabravi6 nqkoi kum koito si izpitval silni 4uvtva ne e lesno i ne stava ei taka 6e ti trqbva vreme
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Всичко опитах, ама..........Сега какво да правя? Той вече си ипа гадже и със сигурност ще забрави всичи усилия, които положих за да ми обърне внимание Как да го забравя по-бързо при услови, че той седи пред мен в училище?
    ааа знам кво кофти положение си първото ми гадже беше от моя клас и като се скарахме цяла година нищо не сме си казвали естествено аз още го харесвах . Но ! След година и полвина си намерих не е точната дума , абе така стана че тръгнах с друго момче дето преди не долюбвах особенно но стана някъф обрат и много почнахме да се харесваме и сега след година и нещо от както сме почнали да излизаме с тва момче още си се обичкаме та дадох ти този пример та да разбереш че рано или късно ще си намериш друг и ще забравиш оня и да не си мислиш че вечно ще страдаш за него

Повече от фен
    Щом не е имало нищо между вас, не се коси. С времето всичко ще забравиш, ще видиш някое по-хубаво момче, ще го харесаш повече, то ще ти обърне внимание и няма и да си спомняш за този ...

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Времето лекува ! ще видиш че след време няма да мислиш за него ще го забравиш

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

MuJLeHka
    Guest
    Ei macka...To izobshto ne e zapochvalo,za da svyrshi...Am ne se qdosvai-Ne si zaslujava!!! Nito e pyrviq,nito shte e posledniq Za vsichko ima vreme i ne pribyrzvai s neshtata...Ostavi vsichko na techenieto...kakvoto trqbva shte stane

Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    напъно съм съгласна
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ashly besnata
    Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    напъно съм съгласна
    И аз!

Фен
    Град
    Pazardjik
    emi spored men ako sedi do teb ne e mn vazmojno da go zabrai6 taka4e poloji o6te malko usiliq i moje i da uspee6 da spe4eli6 sarceto mu

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Щом не е имало нищо между вас, не се коси. С времето всичко ще забравиш, ще видиш някое по-хубаво момче, ще го харесаш повече, то ще ти обърне внимание и няма и да си спомняш за този ...
    =D> =D>

trqbva da go zabravi6!po nikakuv na4in ne mu pokazvai 4e ti puka za nego(mom4etata mrazqt tova),a ako toi naistina te e haresval predi sam 6te se vurne pri tebe
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Guest
    Намрази го. Лесно е.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Спокойно една сутрин ще се събудиш и вече няма да боли...не че ще си го забравила, просто вече няма да боли така...Гарантирам ти.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Hvani si drug i ti

Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Епа еби майката на сичко и не мисли за него. Ако наистина си го поставиш за цел, ще го направиш. Късмет. :P
    mhm nqma na4in
    мда друг начин не виждам..

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от [UN
    HappY]
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    с времето!
    nap1lno s1glasna!!! No prez tova vreme ne misli postoqnno za nego..
    трудно е да не мислиш за някой когато си луд по него
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

с времето всичко се забравя..не случайно хората са казали " времето лекува".
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    тва за мен е най-доброто решение!

наи малкото у4или6тето свър6и така 4е 6те го забрави6 лятото е времето за нови забивки вярваите ми ;п
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си