- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Of.............vsi4ko svur6i :(
Ami az bih se premestila v drugo u4ili6tetova bih napravila 10000% i to vednaga
![]()
Ми следващата година гледай да седнеш просто някъде по-далеч,дръж се приятелски с него,колкото и да те боли,мисли за него като приятел,за да може един ден да се случи неочакваното,може да те забележи ако му покажеш добрите си страни,все пак сте от един клас,не забравяй :НЕ МУ ПОКАЗВАЙ ЧЕ ГО ХАРЕСВАШ И СЕ ДРЪЖ ПРИЯТЕЛСКИ! А и сега е лято както вече казаха по-горе;няма да го виждаш толкова често и това е повод да го забравиш,огледай се за някой друг,дори и не подозираш кой е луд по тебе може би...горе главата
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Ако не си схванала идеята,и аз ще ти кажа-"ВРЕМЕТО ЛЕКУВА"лятото е време за флирт,не за любов
старай се да не мислиш за него и си пусни на pink-"who knew"
аз скоро зарязах гаджето и са малко съжаляам,но кат си пусна тая песен ми става по-добре
![]()
Хва6та6 си и ти едно готино гадже.....ииииииииии ти е ре6ен проблема..айде Успехххх![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
prosto go zabravi i ne se unijavai
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Не мисли за него,
сега е лято и не е пред теб в даскало!
Не ходи там където ходи той!
Просто колкото и да ти е трудно бъди безразлична към него!
И със сигурност той ще усети това безразличие!
И може да разбере какво е загубил!
Ако пък нестава,нали си знаеш,
Времето лекува!!!!!
Виж сега просто си намери някаква друга зарибявка. Така ще ти е по-лесно да го забравиш, аи някак си на самата себе си ще покажеш, че можеш и без него и с времето всичко минава.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
nqma da ti e osobeno lesno no s vremeto 6te vidish 4e 6te go zabravish !! prosto si dai malko vreme i 4ustvata ako ne sa bili mn silni 6te iztinat !!! uspeh
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Само искам да ти кажа ,че невъзможността да се забрави се дължи именно на силното желание да се забрави (парадоксално нали).Опитвайки се да забравиш ти анализираш това ,и по този начин го затвардяваш....![]()