- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Avril Lavigne
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Kiss Me Where The smells Funny ahuahua kolko e zle a![]()
![]()
![]()
ehehh i az ne q haresvamПървоначално написано от MidnightScream
Хей, сладурченце, научи се да не се мазниш на непознати - има лоши хора.
4e az na koi se maznq ? .. na men prosto mi haresfa avril ... iii as pitam za snimki na avril a ne nqkfi da mi pra6tat nadraskani pics i da mi kazvat 4e ne q haresfat ... abe tuka si4ki li sa 4algadjii ???Първоначално написано от `Death`Whore`
АА...всеки, който не харесва Аврил, е чалгар...обаче за метълите ти си чалгарка.
А за това, което написах преди малко:
1. Целуваш непознати.
2. Пишеш им "сладурчета".
И заедно с това искаш услуга - мазнене. Не си чувала думата ли?
ne si vdigai kruvnoto s neq ,,metulkata,,ve4e mi pisna da komentiram punka!Първоначално написано от `Death`Whore`
koito ne slu6a avril e 4algar taka li eto ti snimki
za pari horata razo4arovat fenovete si
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
metul a kakto kazah za pari kakvo li nepravqt horata
metul i punk ne sa tolkova ednakvi :}
Госпожице, някой ви е излъгал, че Аврил е пънк. И ще ви уведомя, че ако имате желание някой да разбере какво искате да кажете в писанията си, трябва да започнете да си подреждате мислите и да пишете нормално. "Метъл и пънк не са толкова еднакви" - уау, благодаря, че но отвори очите.
ok avril kakvo eПървоначално написано от `Death`Whore`
Аврил е комерсиална, което моментално значи, че клони към поп /поп-популярна музика/.
Ще го обясня просто ... като за теб . Значи ... влизаш в www.google.com , даваш на Изображения (Images) и пишеш Avril Lavigne. След това натискаш бутончето 'Tърси' (Search) и си готова.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ok prosto mn hora sa q nabedili za punkarka daje i v stanicire v koito pi6e6e 4e e takava no....6tom taka kazvate![]()
Какво общо има Аврил с пънка?!Първоначално написано от the_o.c_girl
Ако на същото място напишат, че лайната са вкусни, ще си хапнеш ли?Първоначално написано от the_o.c_girl
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ххахаххахахахха... Абе Аврил Е Хеви Блек Пънк-Дет Метъл, с елементи на Мелодик Блек. Вие тук нищо не разбирате. Сред инструментала може да се усети леко Джаз мотив и малко Гръндж, но преобладава Българската народна музика. Аз съм й върла фенка и разбирам п-добре на вас! Плюя на неосведоменността ви! И все пак в гласа й, особено в думите преди припевите, чувам ясно Готик-Поп мотив!
nito sym kazala 4e me kefi metyla .. nito sym kazala 4e avril e metyl ili pynk ili kfoto i da e bilo tam ... kazah 4e prosto me kefi avril i si tyrsq o6te neini snim4ici .... aaa i drugo .. nqmah predvit 4e si4ko osfen avril e 4alga .. prosto imah predvit 4e ako bqh slojila tema da dadete snimki na nqkoq 4algadjiika i vednaga 6tehte da dadete snimki a ne da mi se obqsnqvate
Таа не беше ли брачед на Боб марли?Деа мръсницата предала е регето...Реге мюзик \/
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Уау... Никога нямаше да се сетиш, че има Гугъл за тая работа, нали???
Цък
Първоначално написано от `Death`Whore`
Принцът на бял кон.![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Е добре де, госта сигурно е разбрал, че ако иска нещо може да използва гугъл.
Освен това Аврил клони към поп музиката, но и към рока (лично мнение).
И друго-някой пуска тема за любим певец/певица и всички почвате да плюете тоя изпълнител...Аз пък харесвам Аврил, и са кво?
Абе еййй за принцесата на пънка или хубаво или нищо!![]()
за принцесата такова един голем курС от дай хард фенове трябва да се проведе.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
nai6 li kfo 6ti kaja py na tebe ... misli6 li 4e ne sym proverila kfi li ne tyrsa4ki ... napylnila sym se s snim4ici na avril ... prosto iskam o6te i o6te ... ne6to kat kolekciq mi stava ve4e .. i kakto kaza Shadow_Walker ne sym pusnala da pliuete vyrhu temata mi i men ... a tezi koito gi kefi avril da pi6at i da mi pratqt snim4iciПървоначално написано от Estranged