- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neznam dali go haresvam :(
kato ne go vijdam si go mislq za adski grozen i za golqm neuda4nik, no 6tom mi kaje ne6to prosto se raztapqm. I na drugiqt den otnovo go mislq za gaden i tup neuda4nik. Kakvo da pravq? Iskam da ne mislq za nego, 6toto ako se vlubq 6te stane adski lo6o. Toi prosto e zaobikolen ot momi4eta i............. az dari nqma da moga da mu kaja ne6to ot tqh. Kakvo da pravq???????
Spored men go haresva6!Opitai se da si uredi6 kafe s nego i deistvai!
neznam dali e moi tip. Toi e kak da kaja.......po-razli4en ot men i edva li 6te se polu4i ne6to :( Strah me e da probvam ako 6te trqbva da otida s nego nqkude to 6te e v club69, a az mrazq tozi club. Kolko sum obarkana. A moje bi az samata neznam kvo iskam :(
Действай бе моме.Нищо не губиш ако пробваш...Отиваш при него, хващаш го с 2-те ръце за вратлето или там някъде, поглеждаш го, теглиш му една целувка(дай най-доброто от себе си) и ще видиш дали ще го спечелиш...Шанса е около 80% в твоя полза, щото малко момчета могат да устоят на такава внезапна целувкаПовечето забравят ума и дума..
emi to4no! po razli4en e! ako ste prekaleno ednakvi...6te e tupo...i opr. go haresva6! i se pozadeistvai muni4ko![]()
Па точно шото не е "твой тип" и е "различен" требе да пробваш поне.Неудачник?Шо да е неудачник?Не мое да искаш он някой тийн да е голема работа още сега.Некой ден мое да стане президентин или министъро поне,де да знаеш кой ко го чака?Неудачник?Тъпо определение![]()
ne e zaduljitelno 4ovek da e vun6no krasiv za da se vludi6 v nego moja da si haresala negovata du6evnost
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Аз съм била в обратната ситуация - мисля за него, а като го видя сякаш нямам никакви чувства, но това беше преди години. Най-добре се опознайте и да не ти пука за тези момичета около него. Просто действай, ако стане нещо - стане, ако не -здраве да е.![]()
Първоначално написано от ^sladyranka`
Според мен пък щом се двуомиш значи не го харесваш.Може да ти е симпатичен.Ти казваш че той е по различен..ами нали противоположностите се привличат?!По добре го опознай,може да почнеш да го харесваш по силно...може пък и той да те харесва.1-во го опознай
Не само ,че го харесваш ами ти направо си хлътнала.В това естествено няма нищо лошо.Хубаво е, че сте различни..щото по тоя начин се допълвате.Пък относно това, къде да ходите ... ако те харесва ще се съгласи да ходите и на мясти различно от клуб 69.
![]()
![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
eiii....znachi ne sym edinstvena ...i az taka si mislq za moq pr ....noo kato go vidqq i se raztapqmm..toi e super sladyk i e edno ot nai-haresvanite momcheta v gradaa....i si e moi..makar che nz dali e samo moi!!Ama i spored men go haresvash ...shttoto i az sym na syshtoto polujeniee![]()
Ne e VajNo kaKvo GoVorQt HorAtA Za TeB...VaJnoTo e KogATo Se ObyRnesH VsicHki Da MlyKnaT !!!
Харесваш го.Ноо,все пак внимавай,понякога е по-добре да послушаш разума, а не сърцето си!
*мое мнение
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
важно е не с кой си, а какъв си когато си с него. Мисля, че намираш нещо него и....действай, но да не ти пука мн мн ако не стане нещо
Protivopolojnostite se privli4at!Deistvai az tova bih te posavetvala!Dori da ne se polu4i ne6to-MAINATA MU....
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...