.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен
    Град
    :)

Голямо семейство

Въпроса ми е следният - в голямо семейство ли живеете? Какво мислите за големите семейства? Бихте ли желали да имате голямо семейство?

Guest

Re: Голямо семейство

Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Въпроса ми е следният - в голямо семейство ли живеете? Какво мислите за големите семейства? Бихте ли желали да имате голямо семейство?
    Повярвайте ми да си в голямо семейство е одврат.Ако нещо сгафиш или напраиш нещо което ти харесва а за роднините ти е некви и аз нз кво.Просто всичките те гледат на кръв.Ужасно е да си в голямо семейство.

Freerun
    Guest
    Кофти е голямото семейство.Един циганин от съседно на моето село има 32 деца от 4 жени.В Арабските страни ако имаш повече от една жена и купиш подарък на една от тях то трябва да купиш на всичките (4-5 или колкото жени имаш) същия подарък

В голямо семейство живея аз, да - мама, тати, брат ми, сестра ми и аз. 5 човека сме. От време на време си има своите предимства, но пък друг е път е направо непоносимо - не можеш да останеш за малко насаме, няма тишина и спокойствие, стават битки за дистанционното на телевизора и т.н. и т.н.

Фен
    Град
    Варна,
    ne ne ne i ne, стига ми 1 брат за повече не искам да чувам

Guest
    Големо семейство е тъпо бре.Кога се съберат повеке от 4 человека става лудница.Како става?Кенефо все зает,банята и тя.Ноги чинии за миене,чудите се кой где ше спи и на кой ке се падне походното легло .Заеби,тъпо.Двамата родители и две деца,варианто е оптимален =D>

Фен
    Град
    където поискам
    Какво му е лошото на голямото семейство?Моето е 4 членно,но като включа баби,дядовци,лели и т.н...става мама миа!Но мога да ви гарантирам,че голямото семейство е голямо богатство!

Мачоу
    Guest
    Събери целио този народ у къщата си и ке видиш добре ли е или зле.Като ти заемат кенефо,а ти се сере ела да те питам убаво ли е или не

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    В момента сме аз,майка ми и баща ми.Брат ми се изнесе,скоро и аз това ще направя.Не ми харесват големите семейства.Не искам да имам голямо семейство.Даже въобще не искам да имам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Re: Голямо семейство

Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    ми мойто семейство не е голямо живеем си майка ми , баща ми и аз . Честно казано не обичам голямите семейства щото в тях секи дава акъл и е некфа пълна какафония . щом ние 3-ма човека некой път дигаме къщата у въздуха с караници представям си ако бехме повече

Цитирай Първоначално написано от Game_Over_Boys
    Какво му е лошото на голямото семейство?Моето е 4 членно,но като включа баби,дядовци,лели и т.н...става мама миа!Но мога да ви гарантирам,че голямото семейство е голямо богатство!
    миличка богатство е да си ги имаш но не и да са ти в къщата повярвай ми познавам такива дето живеят в 11 членно семейство и не са цигани нормални българи са но там е пълен хаос

Голям фен
    Град
    :)
    Ми аз съм в голямо семейство и имам две сестрички. Понякога е лудница, но е по-добре отколкото в нас да си говоря сама. Иначе аз не искам да имам голямо семейство за в бъдеще.
    ^npocTo^a3^f^ Пуснато на: Сря Май 10, 2006 11:23 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

В голямо семейство живея аз, да - мама, тати, брат ми, сестра ми и аз. 5 човека сме. От време на време си има своите предимства, но пък друг е път е направо непоносимо - не можеш да останеш за малко насаме, няма тишина и спокойствие, стават битки за дистанционното на телевизора и т.н. и т.н.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Аз живея с майка ми, баща ми, сестра ми и брат ми и честно казано на моменти се изнервям от тях. Има си добри страни, но понякога е трудно да съжителстват толкова хора на едно място - все някой няма да е доволен от нещо, друг ще си изкарва яда на останалите. не знам, поне при мен е така.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Цитирай Първоначално написано от Мачоу
    Събери целио този народ у къщата си и ке видиш добре ли е или зле.Като ти заемат кенефо,а ти се сере ела да те питам убаво ли е или не
    Ние за това имаме 2 тоалетни. :P

Вие пък си го представяте същински ад, а не е съвсем така. Примерно с моето семейство в пълен състав се събираме сигурно за около 3-4 вечери на седмица. Аз почти всяка сутрин преди даскало си оставам сама с кучето в къщи. Въобще не е пренаселено. А пък и си имаме достатъчно стаи.

П.П. Сестра ми май след 1-2 месеца ще се изнася...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    мойто въобще не е голямо-само аз и майка ми сме :P ма ми е добре така
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    и аз съм в същото положение..и аз съм изтъсачето самоче...имам 2 по големи сестри...и сме 3 деца..едната вече с две деца...и остана и другата да се омъжва..и ще ми е екста..е ще ми липсва де...така..по темата...голямото семейство си и има и добри и лоши страни...както бях чела..някой го беше писал по на горе...ако сгафиш..бсички те гледът на кръв!ама винаги можеш да поискаш помощ и толкова мн. хора те обичат и винаги е ти помогнат..и т.н....ама нз в какво бих искала да живея...така ми е добре

Ние сме 4 човека, но не бех отказала един по-голям браток!
    Обичам големи семейства, но ако финансите ни са достатъчни, както сега, а не да се лишаваме и от малки удоволствия само, защото сме много.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    и аз съм в същото положение..и аз съм изтъсачето самоче...имам 2 по големи сестри...и сме 3 деца..едната вече с две деца...и остана и другата да се омъжва..и ще ми е екста..е ще ми липсва де...така..по темата...голямото семейство си и има и добри и лоши страни...както бях чела..някой го беше писал по на горе...ако сгафиш..бсички те гледът на кръв!ама винаги можеш да поискаш помощ и толкова мн. хора те обичат и винаги е ти помогнат..и т.н....ама нз в какво бих искала да живея...така ми е добре
    брей, имаш наистина голямо и интересно семейство

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми... моето семейство е малко - аз,мама,татко и батко и кучето много ясно :P :P
    ми.. предпочитам малко семейство,отколкото всички на едно място - наще,брат ми,баба ми,лелите ми... ужас
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mi az jiveq s mama s tatko i brat mi koity e studen i si e v nas samy petyk sled obed sabota i ndelq si hodi.... no neznam kakvo my e lo6oto na golqmoto semeistvo ... moje bi po malky li4no vreme ... ili nz
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Моето семейство е малко и винаги съм мечтаела за голямо, надявам се да го постигна един ден.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Na men mi haresvat malkite semeistva a ne semeistva kato ot filma ''deca na kilogram''

Аз съм от малко семейство - аз, майка ми, баща ми и брат ми(но той се изнесе , а и аз щях да се поизнеса миналата година, но макар и малк семейството щеше да ми липсва )...Бих искала да имах по-голямо семейство и да си живеехме в една просторна къща
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си