- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Голямо семейство
Въпроса ми е следният - в голямо семейство ли живеете? Какво мислите за големите семейства? Бихте ли желали да имате голямо семейство?
Повярвайте ми да си в голямо семейство е одврат.Ако нещо сгафиш или напраиш нещо което ти харесва а за роднините ти е некви и аз нз кво.Просто всичките те гледат на кръв.Ужасно е да си в голямо семейство.Първоначално написано от FikyScHetOo
Кофти е голямото семейство.Един циганин от съседно на моето село има 32 деца от 4 жени.В Арабските страни ако имаш повече от една жена и купиш подарък на една от тях то трябва да купиш на всичките (4-5 или колкото жени имаш) същия подарък
ne ne ne i ne, стига ми 1 брат за повече не искам да чувам![]()
Големо семейство е тъпо бре.Кога се съберат повеке от 4 человека става лудница.Како става?Кенефо все зает,банята и тя.Ноги чинии за миене,чудите се кой где ше спи и на кой ке се падне походното легло.Заеби,тъпо.Двамата родители и две деца,варианто е оптимален =D>
Какво му е лошото на голямото семейство?Моето е 4 членно,но като включа баби,дядовци,лели и т.н...става мама миа!Но мога да ви гарантирам,че голямото семейство е голямо богатство!![]()
Събери целио този народ у къщата си и ке видиш добре ли е или зле.Като ти заемат кенефо,а ти се сере ела да те питам убаво ли е или не![]()
В момента сме аз,майка ми и баща ми.Брат ми се изнесе,скоро и аз това ще направя.Не ми харесват големите семейства.Не искам да имам голямо семейство.Даже въобще не искам да имам.
ми мойто семейство не е голямоПървоначално написано от FikyScHetOo
живеем си майка ми , баща ми и аз . Честно казано не обичам голямите семейства щото в тях секи дава акъл и е некфа пълна какафония . щом ние 3-ма човека некой път дигаме къщата у въздуха с караници представям си ако бехме повече
![]()
![]()
![]()
миличка богатство е да си ги имаш но не и да са ти в къщатаПървоначално написано от Game_Over_Boys
повярвай ми познавам такива дето живеят в 11 членно семейство и не са цигани нормални българи са но там е пълен хаос
Ми аз съм в голямо семейство и имам две сестрички. Понякога е лудница, но е по-добре отколкото в нас да си говоря сама. Иначе аз не искам да имам голямо семейство за в бъдеще.
^npocTo^a3^f^ Пуснато на: Сря Май 10, 2006 11:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
В голямо семейство живея аз, да - мама, тати, брат ми, сестра ми и аз. 5 човека сме. От време на време си има своите предимства, но пък друг е път е направо непоносимо - не можеш да останеш за малко насаме, няма тишина и спокойствие, стават битки за дистанционното на телевизора и т.н. и т.н.
Аз живея с майка ми, баща ми, сестра ми и брат ми и честно казано на моменти се изнервям от тях. Има си добри страни, но понякога е трудно да съжителстват толкова хора на едно място - все някой няма да е доволен от нещо, друг ще си изкарва яда на останалите. не знам, поне при мен е така.
Ние за това имаме 2 тоалетни. :PПървоначално написано от Мачоу
Вие пък си го представяте същински ад, а не е съвсем така. Примерно с моето семейство в пълен състав се събираме сигурно за около 3-4 вечери на седмица. Аз почти всяка сутрин преди даскало си оставам сама с кучето в къщи. Въобще не е пренаселено. А пък и си имаме достатъчно стаи.
П.П. Сестра ми май след 1-2 месеца ще се изнася...![]()
и аз съм в същото положение..и аз съм изтъсачето самоче...имам 2 по големи сестри...и сме 3 деца..едната вече с две деца...и остана и другата да се омъжва..и ще ми е екста..е ще ми липсва де...така..по темата...голямото семейство си и има и добри и лоши страни...както бях чела..някой го беше писал по на горе...ако сгафиш..бсички те гледът на кръв!ама винаги можеш да поискаш помощ и толкова мн. хора те обичат и винаги е ти помогнат..и т.н....ама нз в какво бих искала да живея...така ми е добреПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Ние сме 4 човека, но не бех отказала един по-голям браток!
Обичам големи семейства, но ако финансите ни са достатъчни, както сега, а не да се лишаваме и от малки удоволствия само, защото сме много.
брей, имаш наистина голямо и интересно семействоПървоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
ми... моето семейство е малко - аз,мама,татко и баткои кучето много ясно :P :P
ми.. предпочитам малко семейство,отколкото всички на едно място - наще,брат ми,баба ми,лелите ми... ужас![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi az jiveq s mama s tatko i brat mi koity e studen i si e v nas samy petyk sled obed sabota i ndelq si hodi....no neznam kakvo my e lo6oto na golqmoto semeistvo ... moje bi po malky li4no vreme ... ili nz
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Моето семейство е малко и винаги съм мечтаела за голямо, надявам се да го постигна един ден.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Na men mi haresvat malkite semeistva a ne semeistva kato ot filma ''deca na kilogram''![]()
Аз съм от малко семейство - аз, майка ми, баща ми и брат ми(но той се изнесе, а и аз щях да се поизнеса миналата година, но макар и малк семейството щеше да ми липсва )...Бих искала да имах по-голямо семейство и да си живеехме в една просторна къща
![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;