Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
Цитирай Първоначално написано от [UN
HappY]Ima xora, koito vse oshte q t1rsqt, vse oshte q chakat. Te iskat da chakat, zashtoto vqrvat, che tq shte se poqvi i shte b1dat shtastlivi. No dali znaqt kak da chakat? Dali znaqt k1de da chakat? Moje bi ne. No, v1preki vsichko, te chakat. Vseki den se s1bujdat v ochakvane da se poqvi polovinkata im. Vsqka vecher si lqgat s nadekdata da sreshtnat liubimiq si chovek, makar i v s1nishtata im. Vsichko tova oznachava da znaesh da chakash. No ponqkoga tezi, koito znaqt da chakat, ne mogat da dochakat. Zashto? Moje bi ne iskat? Ili naistina ne mogat? Kakvo gi spira? Koe obstqtelstvo moje da ti zabrani da chakash? Ta tova e liubov. A nali znaem, che „liubovta e po-silna ot vsichko“... Togava? Znachi ni e omr1znalo chakame i zatova veche ne mojem. Taka e. Nqkoi xora se otkazvat b1rzo, drygi bavno. No vse nqkoga se otkazvat. A ne trqbva. Ne trqbva da se otkazvame. Trqbva da sme silni i neotst1pchivi. Vse nqkoga shte sreshtnem liubovta. No ne biva samo da chakame. Trqbva i nie da q t1rsim. I vse pak, da ne se otkazvame. Da q t1rsim i da q chakame. Zashtoto da iskash da chakash, da znaesh da chakash i da mojesh da chakash... tova e Liubovta!
A vie chakate li oshte? Ne vi li omr1zna? Kakvo vs1shtnost chakate? Ako se poqvi dali shte poznaem Liubovta?
Разбира се не съм се отказала,но сякаш всички ми отказват... Не съм грозна,напротив...Но имам чувството,че хич не ми върви и е така,защото досега много малко хора са искали да сме гаджета..Чувствам се супер самотна и непотребна!Аз живея за любовта,а тя ме подминава като малка гара..Защо? Всички които си имат нормални връзки са щастливци а аз досега може би само една връзка ми е била нормална...Почти всички момчета искат да се крием,или пък се виждаме веднъж на седмица при положение че живеем в един вход,или пък се държат ужасно с мен,или пък ме разиграват и накрая ми кажат,че не искат да ходим не издържам... идва ми се да отида някъде,където всички да ме видят и да се изкрещя!!!Или пък да...оххх искам нормално гадже с което да излизаме,да се целуваме да се гушкаме,а дали някога ще стане
napylno sym syglasna !!!