- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само на мен ли ми се струва така..?!?
Ми накратко..с гаджето ми ходим почти половин година,и всичко на-накрая беше започнало да върви както трябва...когато дойде периода в който минах 2-ра смяна на даскало.2 дни след това му пратих смс ако иска да дойде до нас да се видим,защото не се бяхме виждали 5-6 дни,при което той отговори че трябвало да учи за утрешната си класна..естествено разбрах го и му казах да ми се обади когато е свободен.Минаха още няколко дена и аз пак му писах,просто не издържах..тогава се оказа че предпочитал да свърши седмицата за да го оформят и да се успокои (12 клас е).Аз отново нямах право на глас и му казах за 2-ри път да се обади като е свободен...! А днес 1 негов познат ми каза че го е видял в махалата им с приятелите муНе разбирам какво цели нито пък проумявам толкова време ли ще му отнеме да ми пише ПОНЕ 1 смс да ме види жива ли съм
![]()
![]()
![]()
Не мога повече да се измъчвам така и моля ви,драснете нещичко за да разбера дали подозренията ми (че не иска да се виждаме или че иска да се разделим или каквото и да било друго) са верни
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще съм ви много благодарна..
![]()