.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ima efekt

nezadovolena
    Guest

ima efekt

iskamda spodelia s vas ne6to koeto mi kazaha i v na4aloto go prieh kato na 6ega no sled kato go probvah razbrah 4e deistva.zna4i kogato niakoe mom4esvar6i i az sabiram spermata mu v kupi4ki za da moga predi liagane za sam da si namaja liceto s neia za da bade kojata mi meka i nejna.ako nemi viarvate mpobvai te dori i za mom4etata se otnasia

tva e pulna glupost

az sum 100% sigurna 4e tova e glupost,moi priqtelki bqha probvali (zaradi pupki po liceto) no ni6to ne se polu4i...a otnosno tova koeto ti kazva-za meka i gladka koja prosto e sme6no ima ka4estveni i hubavi krem4eta za lice i t.n
    Раздялата никога не е боляла.Болят очите казващи сбогом, ръцете очакващи завращане.Боли един свят и хиляди спомени Давам любов на всеки, който ме уважава на всеки, който ме заслужава на този, който гарба ми пази, давам куршум на всеки който ме мрази!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Az ne bix napravila takova ne6to,purvo 4e ne e redno spored mene i glupavo,a i vtroro 6tot me e gnus
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

ххахххахаХа, айде поредната глупост ... Е тва първо звучи тъпо и второ ... ква ще е логиката спермата да ти помага за лицето? Тя най-много ти го прецака

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от DepechMode
    ххахххахаХа, айде поредната глупост ... Е тва първо звучи тъпо и второ ... ква ще е логиката спермата да ти помага за лицето? Тя най-много ти го прецака
    И ти се изказа.Само да попитам как ще ти прецака лицето ? Да не би да е сярна киселина ?

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Някой да е ползвал маската за коса с плацента и костен мозък? Който я е ползвал, знае, че прави косата невероятна. А се замислете, че има плацента...знаете ли какво е плацента? Следователно и спермата може да подхранва лицето.

Abe moje i da pomaga, no nikoga ne bix napravila takova neshto. Kakto kaza sladi4ko_lady ima mnogo kremcheta za lice, koito sa efikasni.
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си