.

Виж резултатите на анкетата: moje li da ima priqtelstvo mejdy mom4eta i momi4eta ili vinag se stiga do lubov

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ne nqma 6ans

25 23,36%
  • da razbira se

42 39,25%
  • za6to puk ne

40 37,38%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: porednata anketa

Фен
    Град
    sofia

porednata anketa

sigurna sym 4e e imalo ve4e takava anketa no...ne mi se turse6e da q gledam taka 4e ako imate vreme moje da si kajete mnenieto
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Голям фен
    Попринцип почти винаги приятелството преминава в нещо повече (поне от едната страна).. ноОоо аз мисля че има и малки изключения :-)

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    според мен..приятелство м/у момче и момиче е мн. по добре! Защотоо...няма да се скарат за момиче...или момче...ии...абе де да знам....аз примерно с мой приятелки винаги се карам заради некви абсолютни простотии(имам само една приятелка с която се познавам от 3 или 4 години и не сме са карали за нищо!)! имам малко момчета приятели...и само с един се е стигнало до любов!...ама са...поне той на мен ми е мн. близък...и съм му споделяла...мн нещица...а дали аз съм му близка...и дали ми има доверие..и ме оценява...се надявам да е така!ама мн. често се стига до любов! но може да съществува такова приятелство!

Vsichko e v1zmojno . Primerno az imam edin priqtel, na koito moga da spodelq (estestveno ne vsichko), no mislq che nikoga nqma da se stigne do liubov , zashtoto ne e moi tip. Az go haresvam kato priqtel- dob1r chovek e... No nikoga ne s1m go v1zpriemala kato neshto poveche ot fr... No ne se znae..
    Osven tova v osnovata na vsqka liubov stoi priqtelstvoto
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми..различни хора,различни взаимотношения и съответно чувства.Но доста често се случва поне единия от двамата(или двамата) да изпитат в един момент чувства,надхвърлящи приятелските.някои решават да продължат с приятелството,други да се отдадат на чувствата си.Индивидуален избор.Ама в доста приятелства(не казвам всички) си го има този момент

Голям фен
    Град
    sofia
    za poreden put izkazvam mnenieto si 4e mejdu mom4e i momi4e n moje da ima samo priqtelstvo ili ediniq ima 4uvstva ili drugiq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Попринцип почти винаги приятелството преминава в нещо повече (поне от едната страна).. ноОоо аз мисля че има и малки изключения
    и едно от тях съм аз и моя най-добър приятел
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    za poreden put izkazvam mnenieto si 4e mejdu mom4e i momi4e n moje da ima samo priqtelstvo ili ediniq ima 4uvstva ili drugiq

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Може да има приятелство между момче и момиче без да се стигне до по-силни чувства от рода на любов...В случаите когато говорим за по-близко приятелство има разлика, макар и тогава чувството да не е любов, а привличане(само че повечето тийнове не правят голяма разлика...)
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Попринцип почти винаги приятелството преминава в нещо повече (поне от едната страна).. ноОоо аз мисля че има и малки изключения
    Аз съм на същото мнение.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Moqt skromen opit pokazva, 4e v edno priqtelstvo vinagi go ima tozi element - nezawisimo po koe wreme. Wypros we4e na harakteri i ste4enie na obstoqtelstvata e dali tova shte preebe priqtelstvoto ili shte go zazdravi.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Moqt skromen opit pokazva, 4e v edno priqtelstvo vinagi go ima tozi element - nezawisimo po koe wreme. Wypros we4e na harakteri i ste4enie na obstoqtelstvata e dali tova shte preebe priqtelstvoto ili shte go zazdravi.
    Правилно!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    такааааааааааааа....приятел ството може да прерасне в любов, но може и това да не се случи, всичко зависи от хората, обстоятелствата и нагласата им един към друг
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Spored men moje! \/

почти винаги приятелството преминава в нещо повече (поне от едната страна).. нo аз мисля че има и малки изключения
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Spored men, moje da ima priqtelsvo mejdu momche i momiche.. No ponqkoga to moje da se prevurne v vlubov, neshtastna ili shtastliva ili ne spodelena !! No posle od kusaneto da stanete ' priqteli ' to ne e lesno.. daje ne e mn vazmojno.. dobre poznati ok, razbiram! No priqteli.. togava choveka trqbva da e neveroqten =)

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Аз съм на мнение че може и мога да кажа че дори имам повече приятели ммчета отколкото момичета и това не значи че те са някакви педераси,напротив,тъкмо обратното,аз ги възприемам като приятели,за тях не знам.
    Но мога да кажа,че съм споделяла на много момчета и те са ми давали страхотни съвети за др момчета.Много по-яко е да чуеш съвет от момче.

6tom se vlubih v nai-dobria si priatel zna4i spored men vs vodi do tam.....
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    nai-dobriq mi priqtel e mom4e.I smqtam 4e v1pros1t e glupav-4e za6to da nqma!?!?!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    И на мене най-добрия ми приятел е момче..познаваме се от както аз бях на 4 или 5 годинки...и все още сме си най-добри приятели (тоест като съм била по-малко не сме били най-добри приятели,но от няколко години сме )Така че мисля че може да има,защото и повечето ми приятели са момчета ама сме си само приятели така че МОЖЕ ДА ИМА ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ МОМИЧЕ И МОМЧЕ-според мен

Град
    iN ThE DreAmSs

;]

vuzmojno e da ima priqtelstvo m/u mom4e i momi4e!No moje da se stigne i do lubov naistina
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Фен
    Град
    BG
    Jalko, no fakt - priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e ne moje da sa6testvuva...vinagi edin ot dvamata se vlubva....no estestveno moje da ostanat priqteli sled vreme....no ne i nai-dobri....po-skoro dumata e poznati....Jalko, no fakt
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Може естесвено,цялата ми компания се състои от момчета освен мен...Незнам ,това са лични наблюдения,но найстина,понякога приятелсвото може да се превърне в нещо повече,но не мога да си го представя,поне от моята гледна точка,защото едва ли биха харесали мен,момичето което се бие с тях,което играе футбол и с което коментират мачовете,не ми се вярва просто,пък и искат съвети от мен,така,че не ми се вярва,но пък и аз никога не бих изпитала нещо повече от приятелсво,хъх не ме разбрахте,както и да е,намека ми е,че може.

I'll be your ether you'll breathe me in,You won't release

Може да има , но ако се случи да се влюбят не вярвам че си струва да развалят едно прекрасно приятелство,защото според точно една такава любов между приятели не е много трайна в повечето случаи,но все пак приятелство между момче и момиче съществува!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    напълно е възможно приятелството м/у момче и момиче да прерасне в нещо повече,но също е възможно и да си остане само приятелство..
    мисля,че приятелството между момичето и момчето,в някои случаи е доста по-силно и истинско
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си