- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- porednata anketa
Emi spored men e vazmojno i da ne se sstigne do lubov v priqtelstofot mejdi mom4e i momi4e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
priqtestvoto mejdu mom4e i momi4e e mn hubavo ne6to..ot edna strana mom4etata mogat da budat mn po-dobri fr ot momi4etata, no rano ili kasno ediniq ot dvamata zapo4va da iska ne6to pove4e ot priqtelski otno6eniq...mn 4esto stava taka...ne kazvam 4e nqma izklu4eniq, no sa malki..
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
Of povqrvaite mi az znam nai-dobre 4e ne moje da ima priqtelstvo m/u mom4e i momi4e.Az kato malka imah mn priqteli(m.r.) i kato poporasnahme si4ki me zeha za ne6to pove4e.
az sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от doctordre
както имаше една подобна тема "такова животно нема"та и моя отговор е същия
est...obache taq tema kolko puti shte minava????????![]()
![]()
![]()
![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Труден въпрос...според мен може да има,НО почти винаги поне от едната страна прехвърчат искри.![]()
Emi naistina moje da ima,no e vse po-rqdko sre6tano.
Съгласна съм с тебе!Първоначално написано от sk8girL
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
a za6to ne i dvamataПървоначално написано от black_dimond
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Da razbira se 4e moje.I az imam mnogo mom4eta za priqteli,i da si kaja 4estno te sa mnogo po dobri fr otkolkoto momi4etata....
да може !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Гласувах - "Защо пък не" , но съм на мнение, че винаги има нещо. "Нещо", в смисъл привличане. Винаги от едната страна има привличане... не говоря непременно за чувства. Чистото физическо привличане е достатъчно... Но това не значи, че нещо по-сериозно ще излезе от там.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
He![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Офф...разбира се че може да има само приятелство!...![]()
![]()
Absoliutno sy6toto mislq i az. Vse stava nqkakva intriga, no priqtelstvoto moje da go ima!Първоначално написано от sk8girL
от де да знам, мамка му?![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Еба ти тъпите отговориИ аз няма да гласувам в тая анкета.
Ама ще си кажа, че повечето ми приятели са момчета. И не съм гадже с тях.
az vse si mislq che moje da ima....i sum ubedena v tova ne za drugo prosto shtoto iam best fr momche ot godini nasam i ne sme se vliubili edin v drug![]()
попринцип винаги единия от двамата се влюбва-неизбежно е!Но разбира се има и някои изключения,но те са изключително малко....![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
абе според мен почти винаги се стига до любов-лично мое мнение и наблюдение и не ви го налагам
няма любов
Темата е стара и има хиляди подобни!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!