- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- edna lubov si otide...
zdraveite!! okolo koleda se zapoznah s edno mom4e...toi e na 20 a az na 14!! tragnahme i az mu se otdadoh napulno..kra6kah ot daskalo zaredi nego podarih mu jivota si edva li ne....toi be6e ot sofiq i be v pld (ot kadeto sam az) za praznicite no ostana za pove4e vreme moje bi zaredi men ne znam....kogato si tragna sqka6 jivota mi svar6i...obajda6e mi se po telefona i edin put go skasah za6toto razbrah 4e zaribqval nqkva dr.....mnogo go obi4am..molq vi ospokoite me nakasi mnogo mi e kofti...
6te porasne6, 6te pojivee6 i 6te razbere6 4e nqma kakvo da mu misli6 tolkova. 6te nameri6 drug, po-podhodq6t
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ами той е на 20. Как искаш да е с теб.Ти си на 14.Повечете такива връзки по големите момчета търсят единствено секс.Така че не си заслужава да мислиш за него
ma ine e trqbvalo da go kusa6 zaradi nqkakva zabivka zabivkite minavat i zaminavat a tova koeto e v surceto ne se promenq ot nqkakva zabivka e 6om si go skusala mai nqma6 6ansove otnovo da se vurne no vse pak se opitai da pogovori6 s nego i moje da se polu4i ne6o otnovo makar 4e men li4no me sumnqva
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
мммм така еПървоначално написано от black_dimond
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
e naistina sme dobur ekip
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
изглежда познаваш доста 20 годишни а?Първоначално написано от kimi_raikonen
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!Първоначално написано от kimi_raikonen
Ami sorry oba4e ti si si vonovna.Ne moga da razbera za6to sledkato pravite glupavi gre6ki(da tragvate s mn po golemi)posle palnite foruma s gluposti!Ti dobre li si ??!?Kak 6te tragne6 s mom4e na 20?!?Ti znae6 li ,4e ako stane ne6to mogat da go osadqt za pedofilstvo!Vse pak imate dostata4nite 6 godini razlika?!?Pak i za kav sex govori6?!?Ti teparva zapo4va6 da se razviva6,a pak si tragnala sex da prai6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tova da ti e za urok da ne se hva6ta6 s tolkova golemi!
мии, така...както се казва...нищо не е вечно..макарче това няма въобще да те успокои!Първоначално написано от WindWaker
Emi prav si e kimi_raikonen kakvoto i da si govorim...Първоначално написано от penywise
Първоначално написано от kimi_raikonen
Напълно сам сагласна!Не можеш да си мислиш,че може да има далготрайна връзка между вас.Съжалявам,че ти го казвам,но е така![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
mi ako toi te obicha nqma da zaribqva druga...sled vreme ako te e obichal kakto ti izglejda toi sam shte osaznae greshkata si shte te tarsi daje duh nqma da mojesh da si poemesh ///
daПървоначално написано от kimi_raikonen
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!