.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kakvo da napi6a?

kakvo da napi6a?

zna4i xodix s 1 mom4e,koeto o6te me xaresva.no az ve4e ne!sega xaresvam drygo mom4e i tozi koito me xaresva razbra 4a xaresvam dryg i mi kaza 4e dnes mnogo sam my padnala v o4ite!!! kakvo da my napi6a???

mi nai-dobre shte e pak da mu kajesh tova koeto e razbral otnovo za da ne vzima veche neshata tolkova naseriozno zashtoto mnogo shte go naranish,a shtom ti e kazal tova...ti mu kaji,che mnogo go obichash obache ne go vzimash za nishto drugo osven priqtel!Zashtoto she e po-dobre da mu kajesh sega otkolkoto po-kusno i nego da go zaboli
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Голям фен
    Град
    sofia
    e za kvo da si mu padnala v o4te 4e haresva6 drug ako pita6 men vuob6e ne se zanimavai s toq biv6iq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

mi nali az tva vikam da ne se zanimava s nego 1.shoto shte go narani poveche 2.she e mnogo po-dobre za neq

Голям фен
    Град
    sofia
    da taka si e
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ее брао много добър екип сме \/ \/ \/ \/

DjeiDjei
    Guest
    A ti zashto sama ne mu obesnish che vsichko mejdo vas e svurshilo? Spored men e mn po-dobre da pogovorish s nego otkolkoto da mu PISHESH...Otidi i pogovori s nego...A tova s padaneto v ochite ... Razbiram che si go naranila...Qvno go e kazal prosto ei taka kolkoto da kaje neshto... Zashtoto vse pak nikoi i nikak ne moje da kontrolira chyvstvata ti..!!A tova "Da si ostanem samo priqteli" e banalno i izturkano... no pomaga ) Uspex \/

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми няма кво да му пишеш!Като го видиш му обесняваш че всичко между вас е било много красиво,че си била щастлива,но вече този период вече принадлежи към миналото,че се опитваш да изградиш нов живот в който той не присъства.Много глупаво ми се струва тва дето го е казал ,че си паднала в очите му и т.н. Нима е очаквал да го обичаш цял живот?Нима е забранено да изпитваш чувства към друг?Поговори с него възможно най-спокойно,без да се карате,но в същото време бъди достатъчно ясна за да не вземе да таи напразни надежди

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    e za kvo da si mu padnala v o4te 4e haresva6 drug ako pita6 men vuob6e ne se zanimavai s toq biv6iq
    YES!

Повече от фен
    Ne mislq,4e trqbva da se 4uvstva6 vinovna!Ti kakvo tolkova si napravila,4e da mu "padne6" v o4ite.Vse pak ne moje6 da si zapovqdva6 na sarceto.Spored men tova mom4e,koeto ti go e kazano,vsa6nost zavijda na tova,koeto haresva6

Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    taka e!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    a we ei princeso...Q da go ostavi6 toq plamen i da ne ti puka 4e 6te te biq budy happy s to6ko \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си