- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Одобрявате ли?
Да Ви питам одобрявате ли секса между момичта на 14,15 години и мъже на около 40 и повече,защото а мен ми е супер гнусно само като чета някой да го е правил.Вие какво мислите?
извратена педофилска му работа!![]()
Първоначално написано от crazy ve bate
Аз съм за, стига момичето да е над 14г. и да го прави доброволно, без значение какъв е мотива, любопитство,чувства, материален![]()
Първоначално написано от SeXyTo_f
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
sorry че се повтарям ама ме марзеше да преглевдам сумати и страници![]()
е този отговор ме вкара в тъча мерси за мнението ти
напълно съгласен....Първоначално написано от SeXyTo_f
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Аз бих казал педофиска и курвенска работа
odobrqvamПървоначално написано от crazy ve bate
![]()
i ve4e ima podobni temi![]()
И аз такаПървоначално написано от NsG
![]()
odobrqvate li ? a kurvenca ? odobrqvaite kat zabremeneete i maika vi razbere 4e ba6tata e na 40 godini..togava hubavo 6e vi odobri![]()
За момиченцето - без коментар. А мъжът е неморален и със СЕРИОЗНИ психически отклонения.
И момиченцето май има прихически отклонения!Ужасно е тва!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
...като една, която беше написала, че НИТО ЕДНО момче на нейната възраст не И харесва....
бе да прай секс с 40 годишен.... ако разбере баща и нз къф бой ще и хвърли...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Хммм...да, педофилска история...
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
педофилска непедофилска всеки има право на самостоятелен избор![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
osven pravoto na izbor malko ili mnogo ima i zakoni oba4e
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ня'кви дърти баламурници си избиват коплексите и показват сексуалната си неопитност...
ИИИИИИИИИУУУУУУУУУУ!!!!!!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
ПРОТИВ!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
tva e ujasno kato da pravq sex s ba6a mi teq koito go pravqt spored men izbivat nqkukvi kompleksi ili ne6o takova
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
абе хора вие сте много дроб ве!!!кво толкоз че е 40 години.кво значение има на 20 или 40 години е?нали си има пишка,пак върши същата работа,а и е по-опитен.аз лично съм го правила с 37 годишен и беше супер яко.даже беше най-яко досега с когото съм го правила.изглежда сте супер ограничени хора.аз никога не съм го правила с по-малки от мене или на моята възраст или 1-2 години по-големи.странен народ...
Първоначално написано от crazy ve bate
Значии една приятелка все се забърква с някви на по 30-40 женени,неженени азз все й говоря да си хване някой по-млад,ама немога да й налея акъл в главичката![]()
Изобщо не ми харесват такива авантюри с мн по-големи мъже -не съм пробвала ,но и няма да пробвамРазбирам момчето да е с 4-5 даже и 6 години по-голямо от теб ,ноо пък с по 15-20
е супер педофилско
![]()
When you dream anything can happen.
Не всичко се върти около секса! Курви гнусни! Не сте завършили основно образование, а вече в мъжкия пол гледат единствено кура! Някои хора имат морал, ако не чувства!