.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    hahahahhah какви мнения прочетох в тази тема , от разбирач - по голям сте се събрали , а 99% незнаете за кво говорите , а само сте чували нещо си ...

Тревата- с много течности (2-5л на ден ) до 10 дни се изчиства , иначе повече.
    Амфетамини-Синтетика 1-2 месеца.
    Екстази-Тук е по сложно защото , ако знаете всъщност екстазито е 3 различни наркотика в 1.
    Кокаин-ако е чист (на растителна основа) той седи в кравта доста , но ако е от синтетиките , малко повече от амфетамините.
    Пико- Ефекта е подобен като кокаина, но е синтетика. Той седи 2-3 месеца в кръвта.
    Хероин-Тук тестове не ти трябват ... ти си мъртъв вече

Лек ден ви пожелавам , и моля вече да не развивате теории , като незнаете.

понеже от тука само на мен някога е правен тест ще ви кажа:
    Марихуана - 50 нанограма на милитър урина отчитат всички тестове тоест 1 месец за изчистване.
    Амфетамини - 1000 нанограма на милитър урина тоест от 3 до 24 часа за изчистване (2-3 бири и си готов).
    Хероин/морфин - до 7 дена...
    Това е за което имам информация.
    а иначе има и нови генетични тестове (нема ги в България), които тестват коса и нокти и показват 3 години назад ко си взимал
    "И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове."
    Откровение 6:8 от Новия Завет

Град
    Sofia
    [quote=

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от STANCHEV
    понеже от тука само на мен някога е правен тест ще ви кажа:
    Марихуана - 50 нанограма на милитър урина отчитат всички тестове тоест 1 месец за изчистване.
    Амфетамини - 1000 нанограма на милитър урина тоест от 3 до 24 часа за изчистване (2-3 бири и си готов).
    Хероин/морфин - до 7 дена...
    Това е за което имам информация.
    а иначе има и нови генетични тестове (нема ги в България), които тестват коса и нокти и показват 3 години назад ко си взимал
    eheee

Между нас да си остане тази клюка,Бог ме е създал за да се изфука...

uf toq test e mnogo gaden i na mene sa mi praili
    abe za vseki narkotik si ima razli4na trainost v organizma ti
    trqvata nai burzo izvetrqva

ama 6ita e 4e nali znae6 sa jojntovete ne sa naturalni i sa pulni s laina na moq test mi izlezna daje heroina polojitelen...poznai ot kvo!?!?!?!

INtriga`F
    Guest
    Hah ami poprincip trevata ot 1 do 3 meseca.Sintetikata moje da ostane do polovin godina.V zavisimost ot testa.Heroina puk ostava okolo 7-9 meseca.

P

Stiga ste prikazvali gluposti
    Na mene sushto sa mi pravili test i izleze polojitelen na Amphetamin i THC(treva).Upotrebqvah vuv chetvurtuk i vuv nedelq maika mi me hvana..a pih shto gode voda i misleh che sum se izchistil..Kombiniraniq test struva 16 leva..i hvashtat do 7 dni..bi trqbvalo da se izchistish za 3-4 dni sus mnogo voda i GLUKOZA no ne sum probval oshte.Mislq che sus 10 GLUKOZI i 10 litra voda za 2 dena si chist sega shte napravq opit i shte napisha tuka koito ima pitane da pishe na lichna

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Marihuanata izliza do 30dena
    Extazy ,amfetamin ne sam sigurna no e okolo 1-2 sedmici
    Ecstasyto se 4isti do edna godina , kazvam go ot opit za6toto kogato kazah na na6te 4e sum zimala ekstazi te mi praviha isledvaniq i bqha polujitelni a nebqh vzimala 6 meeseca
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    Marihuanata izliza do 30dena
    Extazy ,amfetamin ne sam sigurna no e okolo 1-2 sedmici
    Ecstasyto se 4isti do edna godina , kazvam go ot opit za6toto kogato kazah na na6te 4e sum zimala ekstazi te mi praviha isledvaniq i bqha polujitelni a nebqh vzimala 6 meeseca

ne e vqrno tova mene sled kato me hvanaha i sled 1 sedmica mi napraviha test otnovo i beshe otricatelen za vscihko...a kruvniq test nemoje da se napravi tolkova lesno kolkoto go mislite hora..az izkah da si pravq,TUk vuv Varna,dobrich i okolo tiq nikade nemoje..mislq che v bulgaria daje nikade nemoje no ne sum 100% siguren..

Град
    OUT OF SPACE
    TESTA OT4ITA DO 7 DNI ZA VSI4KO TREVA KOKO BENZODEAZEPINI HEROIN AMFETI I KODEIN MAI BE6E 6ESTIQT.A TOVA 4E OSTAVAT POVE4E VREME V ORGANIZMA E DRUGO S TEST ZA ORINA NE MOGAT DA HVANAT SLED 7-miq DEN. ABSOLIUTNO SAM SIGURNA NA MEN MI GO PRAVQT VE4E GODINA I POLOVINA VSQKA SEDMICA I GARANCIQ NI6TO NE LOVI SAMO DA ZNAE6 KAK NALI SE SE6TA6? \/

Град
    nqkude tam
    mm i na men 6tqxa da mi pravat test ama se oturvax na4i trevata izliza za 30 dena mm to mn zavisi kolko si pu6il de ama vse pak e tam nqkude a puk drugite sa pove4e vreme ..... am to mn zavisi kuf 6te e testa pukliv ili kruven 6toto pri kruvniq vremeto se uveli4ava s 6mes abe 6ans
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Guest
    може ли някой да ми каже къде правят тези кръвни тестове и до колко време се изчиства кръвта от всички видове наркотици

Guest
    Опит:За 5 дена тренирах,чай чай чай цитрусови плодове...МЛЯКО/колко помага/соя нямаше и помен от амфети и коз.а като се има в предвид,че аз много пуша и сравнително много друсам. >.< даже ако някой друса му препоръчвам поне на месец да има такива периоди по 1 седмица,да яде полезно и да тренира,така тялото ти не се бъгва от всичките наркотични вещества.

Guest

???

Ama kade pravqt tiq kravni testove v \sofiq 4e mai 6te me pra6tat

Guest
    Тестът за THC е имунахроматографски едностъпков ин витро тест. Той е предназначен за качествено определяне на THC и неговите метаболити в проби за изследване от човешката урина.(...)9 ТНС – е основната активна съставка на канабиноида. Главният метаболит изхвърлян в урината е 11-nor - 9 – ТНС – 9 – СООН, които могат да се намерят часове след употребата или са откриваеми над граничното ниво от 50 ng/ml за 3 до 10 дни след пушенето.

Това е един от тестовете за марихуана - вероятно най-евтиният.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си