.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

За латиното-Reggaeton,Salsa,bachata,Merengue etc.

Има ли тук хора,които се интересуват от латиното-всичките стилове,като музика и танц?какво мислите за тази култура?
    за по-любознателните >>Тук<< можете да намерите доста и много полезна информация

jok
    Guest
    regetona e qko ne6to no drugite 4ikii ne me radvat

Мега фен
    Град
    София
    Ми да, и аз най харесвам регетона. Той същност е смесица от няколко латино стила плюс хип хоп. Айде ако има и други фенове да пишат - любими изпълнители, песнички такива неща

Колкото и да пиша за качествата на тази музика,ще е малко....просто трябва да се чуе,усети....=]

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    определено много се кефя на регетона! стана много известен и е модерен в цял свят,на всичкото отгоре как се денси на негоо... \/
    ето няколко мои любими песнички в този стил:
    1.Pachanga-Close to you
    2.Pachanga-Hispano style
    3.Pachanga-Tu sol
    4.Pachanga-Sabes \/
    5.Daddy Yankee-Rompe
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    определено много се кефя на регетона! стана много известен и е модерен в цял свят,на всичкото отгоре как се денси на негоо... \/
    ето няколко мои любими песнички в този стил:
    1.Pachanga-Close to you
    2.Pachanga-Hispano style
    3.Pachanga-Tu sol
    4.Pachanga-Sabes \/
    5.Daddy Yankee-Rompe
    мммм някои на pachanga от тези не съм слушал...
    е са ве ги видя

^Цък!

da naistina mnogo gotina muzika..az mnoo i se kefq a tam naistina ima mnoo intersna info za s stilove

мерси
    радвам се,че има хора които ценят тази музика

^Цък!

Лоооооол в тоя форум няма май много фенове на този стил:/

^Цък!

Kak 6te da nqma be az obojavam 4a4ata i vsi4ki vuzmojni stilove na latinata. Ne za6toto gi tancivam prosto kato 4uq takava muzika se raztapqm. Ima edna pesen ne i znam zaglavieto a q tursq kato za svetovno. V neq se pee ne6to takova
    Bombsh bombshi bom bom bom
    i ot tam na tatuka e na ispanski i i da iskam ne moga da q napi6a. Taka 4e ako q znae nqkoi molq da mi q prati PLSSSSSSSSSS.ILI DA KAJE PONE KADE DA Q NAMERQ ILI ZAGLAVIETO PLS. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

влез в линка който съм дал от началото на темата(също и като ми натиснеш картинката в подписа) та ако влезеш там и питаш може би някой ще ти помогне

^Цък!

mersi mnogo

пак заповядай

^Цък!

Голям фен
    reggeto рулз и мене то най ме кефи намерете си booyaka 619 мн ме кефи

Град
    nqkade v pustinqta ot laji
    Az obojavam latinoto i sam fen na Salsata. Ot malka samo tova me .da se 4uvstvam jiva
    Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!

наистина се радвам,че има ценители=]

^Цък!

нищо,че са малко де:/

^Цък!

е с времето ще стават се повече и повече...защото това наистина е много хубава музика..сега не е много разпространена но се повече започва да се налага..аз много се запалих по латиното просто както си казал и по-горе не може се опише трябва да се осети

Цитирай Първоначално написано от cveteto
    Kak 6te da nqma be az obojavam 4a4ata i vsi4ki vuzmojni stilove na latinata. Ne za6toto gi tancivam prosto kato 4uq takava muzika se raztapqm. Ima edna pesen ne i znam zaglavieto a q tursq kato za svetovno. V neq se pee ne6to takova
    Bombsh bombshi bom bom bom
    i ot tam na tatuka e na ispanski i i da iskam ne moga da q napi6a. Taka 4e ako q znae nqkoi molq da mi q prati PLSSSSSSSSSS.ILI DA KAJE PONE KADE DA Q NAMERQ ILI ZAGLAVIETO PLS. [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

pee li q muj? Ako da - tova mi pripomnq - Oye el boom-David Bisbal

Mislq 4e da ei sega 6te q potursq ama ako ne e tq vse pak mersi i tazi 6te e gotina ako e s latino ritmi.A po vuprosut az sam luda po djaifut i 4a4a mnogo me kefat daje iskam postoqnno tqh da tancuvam,no treniorut ne dava vie kakvo mislite za tqh.
    Mira bien, todo va mal y todo est

Голям фен
    Мммм..дайте и аз да се разпиша тук. Страшно си падам по тези ритми,идеална музика за танци..като цуя някоя такава песен се сещам за лятото,море,слънце,залези и пак танциии Внася супер настроение,изобщо много хубава музичка.Ще чакам още имената на още песни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си