- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ne mi govori...
kak da go nakaram da mi progovori?nito mi pi6e v 4ata, ne mi otgovarq i na smsitemalko se skarahme,no be6e nqkvo tupo i ne se razbrahme....tva kusane li e 6tom ne mi kazva ni6to???help...ne iskam da go zagubq!!kak da si go vurna
toi e vsi4ko za men
Govori s nego na jivo, ....4at...sms-i , tva sa gluposti ! Tyrsi realnite ne6ta.Nameri go i govorete, izqsnete se NA JIVO !!!!
просто в момента се прави малко на обидено слончеОбади му се,излезте и поговорете,организирай му някоя приятно-романтична вечер всичко ще се оправи.Стига да има чувства към теб,убедена съм че няма едно дребно скарване да ви раздели
![]()
Щом той е всичко за теб направи всичко възможно да се видите и да поговорите очи в очи... Не си написала защо сте се скарали...И така не мога да разбера дали те отбягва или просто си го наранила доста с някоя казана дума.... Но все пак наистина поговори с него...!!! Успех Мадам...!!!![]()
Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!
mr mislq 4e 6e se sdobrite i prosto malko see rzsurdil i skoro 6e mu mine spoks ne se pritesnqvai
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ПОДКРЕПЯМПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Govori s nego o4i v o4i!Izqsnete se i predpolagam 4e vs 6te bade O.K!Uspehhh![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Ми...тряба да поговорите очи в очи..така смси чат..не става!
Първоначално написано от SeXyTo_f
Напълно съм сагласна не може да си решаваш проблемите чрез sms или чат![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
vij sa i az sam skarana s edno mom4e v daskalo nito mi govori noto ni6to !
kfo da pravi6 pravi i ti su6toto i 6te vidi6 4e sled nqkolko dni 6te se po4ustva ot4aqn i 6te si zaprikazvate![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Jessika_MG
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
sreshtnete se pogovorete i vsichko shte se izqsni...taka ne stavat neshtata s sms-i po chata![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
пича явно иска малко да те сплаши,че го губиш...вижте се и изяснете проблема...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Споко потърси го където е възможно!Ако трябва му звънни по домашния или пък отиди до тях!
ХАЙДЕ УСПЕХ!
Най-добре, говори с нея на живо.![]()
Успех.![]()