.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ne mi govori...

ot4aqnata:(
    Guest

ne mi govori...

kak da go nakaram da mi progovori?nito mi pi6e v 4ata, ne mi otgovarq i na smsite malko se skarahme,no be6e nqkvo tupo i ne se razbrahme....tva kusane li e 6tom ne mi kazva ni6to???help...ne iskam da go zagubq!!kak da si go vurna toi e vsi4ko za men

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Govori s nego na jivo, ....4at...sms-i , tva sa gluposti ! Tyrsi realnite ne6ta.Nameri go i govorete, izqsnete se NA JIVO !!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    просто в момента се прави малко на обидено слонче Обади му се,излезте и поговорете,организирай му някоя приятно-романтична вечер всичко ще се оправи.Стига да има чувства към теб,убедена съм че няма едно дребно скарване да ви раздели

Град
    Sofiq
    Щом той е всичко за теб направи всичко възможно да се видите и да поговорите очи в очи... Не си написала защо сте се скарали...И така не мога да разбера дали те отбягва или просто си го наранила доста с някоя казана дума.... Но все пак наистина поговори с него...!!! Успех Мадам...!!!
    Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    mr mislq 4e 6e se sdobrite i prosto malko see rzsurdil i skoro 6e mu mine spoks ne se pritesnqvai
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Govori s nego na jivo, ....4at...sms-i , tva sa gluposti ! Tyrsi realnite ne6ta.Nameri go i govorete, izqsnete se NA JIVO !!!!
    ПОДКРЕПЯМ
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Govori s nego o4i v o4i!Izqsnete se i predpolagam 4e vs 6te bade O.K!Uspehhh
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Ми...тряба да поговорите очи в очи..така смси чат..не става!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    Ми...тряба да поговорите очи в очи..така смси чат..не става!

Напълно съм сагласна не може да си решаваш проблемите чрез sms или чат
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

vij sa i az sam skarana s edno mom4e v daskalo nito mi govori noto ni6to !
    kfo da pravi6 pravi i ti su6toto i 6te vidi6 4e sled nqkolko dni 6te se po4ustva ot4aqn i 6te si zaprikazvate

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Хехе, да ти кажа и мен така са ме зарязвали, така че нищо чудно и при теб да се окаже нещо такова...

Фен
    Град
    ahtopol
    sreshtnete se pogovorete i vsichko shte se izqsni...taka ne stavat neshtata s sms-i po chata
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Голям фен
    Град
    Пловдив
    пича явно иска малко да те сплаши,че го губиш...вижте се и изяснете проблема...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Споко потърси го където е възможно!Ако трябва му звънни по домашния или пък отиди до тях!

ХАЙДЕ УСПЕХ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Най-добре, говори с нея на живо.
    Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си