Moderated by W.I.M.: Искам да ме покани да излезем !!!
Bqh hvyrlila oko na edno mom4e ot kv,zagovorih go nqkolko pyti nqkykvi ob6ti ne6ta si govorihme,za6toto mn 4esto go sre6tax i v kraina smetka re6ih da se prejalq.Posle zapo4nahme da se pozdravqvame mn milo,mn hubavo mi se usmihva6e.Posle toi po4na sam da me zagovarq.4udeh se kak da izlqza pone malko s nego za da go poopoznaq pove4e.Tiq dni kato se zasqkohme pak se okaza,4e sme trygnali za mn blizki mesta i se razhojdahme zaedno.Mn hubavo si govorihme toi be6e mn mil i dobri4yk kym men.Toi se useti,4e se pritesnqvam govoreiki si s nego nz dali e za dobre amaaa.Za jalost me dostra6a nakraq da mu dam nomera si,a i toi ni6to ne kaza.V4era pak se vidqhme,toi mi se zaradva pogovorihme malko,no samo tova.Iskam toi da me pokani nqkyde da izlezem ne samo da raz4itame na slu4ainost,da mi poiska nomera ne6to takova.Nzzzz mn me e strah,4e ne6to 6te se provali.Kakvo da pravq v byde6te,ubyrkvam seee mn se strahuvam,za6toto use6tam,4e hlytnah.Dnes se vidqhme,ne bqhme sami i dvamata i se pozdravihme samo.A sega kakvo?????Imam li 6ansove.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§