- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- spirala?
amm imam si seriozen priqtel i poneje mi pisna s prezervativ ve4e mi se iska da smenq na4ina si na predpazvane , hap4etata sa variant no iskam da razbera i ne6to pove4e za spiralatapoprincip znam kakvo e iskam da znam nqkoi slagal li si e i kakvi sa mu vpe4atleniqta
molq pi6ete mneniq za i protiv
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
da we pi4 znam ama mi pisna ve4e s prezervativ a i na mom4eto mu e po qko bezgovorq ti za seriozn vrazka stiga prezervativi
![]()
Майка ми е ползвала, но цикълът И е бил много продължителен и болезнен и я е махнала. Не вярвам гинеколог да се навие да сложи спирала на нераждала жена. Ако искаш без кондом, се изследвайте двамата и взимай противозачатъчни.
Искаш да разбереш "нещо повече", но ти явно съвсем нищо не знаеш. Спиралата се слага само на вече раждали жени и е за период от 3 до 5 години. Никой няма да ти сложи спирала на нераждало момиченце ... и на дали в ТЕЕН форума някой ще ти каже впечетленията СИ от спиралата ... няма какво повече д се каже по тоя въпрос, да не говорим, че точно в този раздел има ВАЖНА тема, в която пише всичко ...
а за болестите предавани по полов път не мислиш ли ? това не е само спина и не е нужно гаджето да ти изневери, за да хванеш нещо. Ако той хване някаква инфекция лепваш я и ти ...![]()
I LOVE MY SEX
mersi vi vse pak mislq 4e temata se iz4erpa razbrah tva det mi trqbva6e a i dano ne mi izneverqva a i naistina sam sas seriozen priqtel ne mi se pieha hap4eta ama qvno drug na4in nqma 10x na vsi4ko vse pak![]()
pls dai si samiq nomer na icq-to iskam da te pitam ne6toПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
ti dobre li si ? ot takova neshto posle moje da nqmash deca a i nqma koi genekolok da se navie da ti q sloji pri polojenie 4e ne si rajdala karaite si s prezervativ ili mu kaji kato svyrshva da si go iskarva ......!
Винаги може да ти се сложи спирала.Но не е препоръчително.
И кактовсички твърдят ,че можеш да забременееш по всевъзможен начин е и със спирала може и когато я махнеш също просто си трябва консултация с гинеколог.
Невъзможност за забременяване има само при операция за връзване на трябичките мухахаха ужасно звучи.
nqkoi pusnal sluh i ve4e vsi4ki si mislqt 4e e taka i sporqt........spirali ima nqkolko vida, ne znam s to4nost, no naskoro se pozainteresuvah i mi stana qsno 4e syvsem ne sa samo za rajdali jeni. ima za vsi4ki i za razli4en period ot vreme. edinstveniq problem e ako "ne pasne" na jenata, v smisul takyv 4e moje da se poqvi nqkav strani4en efekt. bree, proverete predi da prikaate e
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
nesum mn sigorna no mislq 4e spiralata ne e mn podhodq6a na tazi vuzrast
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ok horica mersi mnogo za otgovorite naistina nau4ih tova koeto me interesuva6e AZ I NESAM nastoqvala za spirala prosto prou4vah qvno 6te mina nahap4etanaistina za men temata e iz4erpana
hmmm tq za tebe moje i da se e izcherpala,no tuka se razrazi diskusiq,koqto ne se e izcherpala....taka che izchakai shte chuesh oshte :PПървоначално написано от fasta4eto
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
na dali 6te 4uq razli4no ot hora koito sa re6ili 4e iskam da si slagam spirala ili 4e neznam za kakvo stava vapros ili neprestannoto povtarqne 4e NIKOI NESLAGA NA NERAJDALIПървоначално написано от ^KaSiDi^
za men e iz4erpana no neka sedi za drugite koito nesa zapoznati no za men naistina e iz4erpana
![]()
6tom tolkova iska6 sex bez prezervativ moje6 da izpolzva6 vmesto spirala ...jenskiq prezervativ-diafragma
ne6ta kvito i da e prezervativiПървоначално написано от ludo`{f}`4e
qvno 6te sa protivoza4ata4ni =)
em vqrno e ne e iz4erpana temata. ne moa razbera edno ne6to - nqkoi 4ul si ne6to ot nqkoi drug, koito go 4ul pyk ot treti a toi go razbral ot bratov4eda na dqdo si po zetina liniq imala edna lelq det v gorno nadolni6te v kry4mata se sre6nala tam s ba6tata na strinkata iiiiiiiiiiii izvednaj re6il 4e tva e taka - slagalo se samo na rajdali jeni. ae hora 6to prikaate ne6ta det ne gi znaete e ? nqkoi vi kazal ve4e i tva e taka, to4ka, re6eno. gr mn sa iznervqm taka !!!Първоначално написано от ^KaSiDi^
ima nov metod na kontracepciq prilaga se slab elektro6op na testisite u4enite tv1rdqd 4e ne e e boleznen taka se obezdvijvat spermatozoidite za nqkolko 4asa metoda e siguren i do nqkolko meseca 6te izlqzat portativni ustroistva na bateriiuspeh
e 6to be - o6te po siguren metod - fa6ta6 edna krastavica, izmiva6 q i - op op dai dai dai dai
spred u4eni udovolstvieto e maximalno i pri dvata pola ni6to ne se gubi osven sposobnostite na malkite pakostnici \/
te u4enite nakraq 6te go izobretqt tva 4udo kat na onq film sys silvestar stalloun det otiva v byde6teto i uj 6te pravi seks sys ... mai sandra bullock be6e aktrisata. nqkvo virtualno takova. ama kat stane tva teq u4eni gi znam de jiveqt.....
![]()
ama posle nali e naeba po normalniq na4in i da be6e sandra b1lok i filma se kazva razro6itelq no tuk ne stava duma za ebavka i ako naistina ne boli i bar6i tova koeto kazvat tfa 6a e prosto neveroqtno