am...az bqh puskala edna tema ...dali moje da sam bremenna ako nali momcheto e bilo s prezervativ i mi e idvalo .....no za vseki sluchei si napravih test za bremennost ama nali sum tbpa i pishkah na tyi det trqq sa poqvqt chertichkite i posle takovah na drugoto i se poqvi samo 1 chertichka ama 2-ra ne se poqvi ama nali pishkah na nego i stana cherveno iii....offfffffffffffff nenzmastrah ma e
help
Свободата е това, което сърцето ти желае,независимо от мнението на околните!
Извинявай, АМА ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ![]()
АХАХАХ![]()
![]()
ц ц ц е тва е. За тва не трябва да правите от толкова малки секс и без НИКАКВА сексуална култура ... момиче щом гаджето ти е било с презерватив и ти е дошло ква параноя те е подгонила .. ае купи си един тест и гледай къде пикаш ХАХХХАХХА ужас ...
![]()
I LOVE MY SEX
Ама тя май не може да чете.
Ти редовна ли си уе. Кво очакваш да ти отг хахахахаха. В какъв свят живеем..........Просто NO COMMENT
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
напълно съм съгласна.Първоначално написано от girlka
Упътванията се ишат ,за да бъдат прочени, а не за украса!
абе за тва на всякъде слагат опътвания! ти не четеш ли? или ен можеш? ма то и не е нужно даже и на картинки го има изобразено на кутийката за тест-а !! оххх леллеееелеллее
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
да сигурен сам,че си бременна...даже щом ти е дошло значи са тризнаци...дам...мойте саболезнования...предупред вашите за предстоящия ти аборт...![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Слушай кво малката.PleasureSeeker се назика.НЕ са тризнаци а близнаци,третото няма да прилича на останалитее двеама за едно е прав-По добре кажи на родителите ли преди да стане кусно и да се родят
![]()
![]()
извиняваи ама ти тъпа ли си или на такава се праи6другия път про4ети упътването апък ако не може6 да 4ете6 накараи някои да ти го про4ете
и все пак мисля 4е няма смисъл да си прави6 тест 6тот сте го правили с презерватив пък и ти е до6ло след тва
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
po dqvoli te kfo e tfa?! napadnahte momi4eto a to e samo a vie nz kolko e are postavete sa neino mqsti!! pu da vi ebem u ne6tastnicite,vyv foruma sam nz si koi ama ina4e si4kite ste kompleksirani i sega si izkarvate kompleksite na nqkokvo za ni6to ne vi vinovno momi4e mnogo mraza taka ,tq iska6e pomo6t a vie ebati kato pirani ama ste zlobni!!
vzemi dr test i probvai pak za nai sugutnodano ti pokaje tova koeto iska6 da vidi6
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!