.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: test

test

am...az bqh puskala edna tema ...dali moje da sam bremenna ako nali momcheto e bilo s prezervativ i mi e idvalo .....no za vseki sluchei si napravih test za bremennost ama nali sum tbpa i pishkah na tyi det trqq sa poqvqt chertichkite i posle takovah na drugoto i se poqvi samo 1 chertichka ama 2-ra ne se poqvi ama nali pishkah na nego i stana cherveno iii....offfffffffffffff nenzma strah ma e
    help
    Свободата е това, което сърцето ти желае,независимо от мнението на околните!

Извинявай, АМА ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ
    АХАХАХ ц ц ц е тва е. За тва не трябва да правите от толкова малки секс и без НИКАКВА сексуална култура ... момиче щом гаджето ти е било с презерватив и ти е дошло ква параноя те е подгонила .. ае купи си един тест и гледай къде пикаш ХАХХХАХХА ужас ...

I LOVE MY SEX

Мега фен
    Ама тя май не може да чете.

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Ти редовна ли си уе. Кво очакваш да ти отг хахахахаха. В какъв свят живеем..........Просто NO COMMENT
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Извинявай, АМА ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ
    АХАХАХ ц ц ц е тва е. За тва не трябва да правите от толкова малки секс и без НИКАКВА сексуална култура ... момиче щом гаджето ти е било с презерватив и ти е дошло ква параноя те е подгонила .. ае купи си един тест и гледай къде пикаш ХАХХХАХХА ужас ...
    напълно съм съгласна.
    Упътванията се ишат ,за да бъдат прочени, а не за украса!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    абе за тва на всякъде слагат опътвания! ти не четеш ли? или ен можеш? ма то и не е нужно даже и на картинки го има изобразено на кутийката за тест-а !! оххх леллеееелеллее
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Danielle
    абе за тва на всякъде слагат опътвания! ти не четеш ли? или ен можеш? ма то и не е нужно даже и на картинки го има изобразено на кутийката за тест-а !! оххх леллеееелеллее
    i kato e s prezervativ kak po to4no sh vleze spermata v teb !?!?! ti typa li si kfa si e to tfa e o4evidno de ....

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ама тя май не може да чете.
    axax da we moje samo da pi6e bez da 4ete evala

Guest

Голям фен
    Град
    Пловдив
    да сигурен сам,че си бременна...даже щом ти е дошло значи са тризнаци...дам...мойте саболезнования...предупред вашите за предстоящия ти аборт...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Ekspert
    Guest
    Слушай кво малката.PleasureSeeker се назика.НЕ са тризнаци а близнаци,третото няма да прилича на останалитее две ама за едно е прав-По добре кажи на родителите ли преди да стане кусно и да се родят

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    извиняваи ама ти тъпа ли си или на такава се праи6 другия път про4ети упътването апък ако не може6 да 4ете6 накараи някои да ти го про4ете и все пак мисля 4е няма смисъл да си прави6 тест 6тот сте го правили с презерватив пък и ти е до6ло след тва
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

besnaaa
    Guest
    po dqvoli te kfo e tfa?! napadnahte momi4eto a to e samo a vie nz kolko e are postavete sa neino mqsti!! pu da vi ebem u ne6tastnicite,vyv foruma sam nz si koi ama ina4e si4kite ste kompleksirani i sega si izkarvate kompleksite na nqkokvo za ni6to ne vi vinovno momi4e mnogo mraza taka ,tq iska6e pomo6t a vie ebati kato pirani ama ste zlobni!!

Повече от фен
    vzemi dr test i probvai pak za nai sugutno dano ti pokaje tova koeto iska6 da vidi6
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си