- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Боб Марли\/
Днес...се навършват 25 години от смъртта на най-великия реге изпълнител Боб Малри...
Поклон..
Мир На праха на този велик човек,дал толкова много на всички...
Човек,който продължава да учи поколенията и след смъртта си.
На цяла една култура дал паметна музика,насока и прав път...
Good People Die Young!
Пък не може да не му се признае и производството на Деймиън![]()
![]()
![]()
еи това е най-великият реге изпълнител немога да опиша колко му се възхищавам!RESPECT!![]()
мхммм тва беше интересно...мерси...имам доста негви неща ама н знаех тези п0дробности![]()
![]()
Той наистина беше велик!Поклон пред смъртта му,дано има и други изпълнители като него![]()
С какво едно хипи с дредове, което през целия си живот пуши отрова е велико? Ако Боп Марли е отговрен за създаването на раста културата, с голям кеф бих се върнал и бих убил майка му преди да се е срещнала с баща му.
НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ РАСТИТЕ
MATTA NEO-HIPPIES!
Боб Марли е умрял от собствената си наивност... не го уважавам, не го и мразя - безразличен ми е.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Аз не мразя него, мразя растите, които се навъдиха заради него.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Те с какво ти пречат?Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ами нямам особена причина да ги мразя, ама ги мразя. Не познавам хора, които да не ги мразят. На мен са ми много отблъскващи...Много. А цялата им култура ми лази по нервите - хипита на квадрат.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
ахахахахахаха...нямаш особенна причина обаче дай понеже и другите правят така и ти да се напраиш на интересен...от обяснението ти си те представям като човек който върши нещо само защото другите също го правят...Първоначално написано от Анонимко
глупости...п0не спри да говориш глупости за мъртвите..
exploitedteen Много много мерси...за сега само творото се отвори сега ще видя и третото.
А тоя дет се мъчи да храни Марли им растафарай...Омръзнало ми е от такива.Просто няма ко да им се обясни като с си наумили нещо...Така че един игнор,ние си знаем какво виждаме.
В целия форум само една тема за Боб Марли, която даже почти не е за негоМен той ме пази докато спя
![]()
http://www.ilyric.net/Lyrics/B/Bob-Marley.htmlнегови текстове
http://store1.data.bg/porio/Music/Bob%20Marley/музика
http://store1.data.bg/sasace/mp3zes/Bob%20Marley/още музика
"When you smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb. It is your conscience and gives you a clearer picture of yourself. " любимата ми фраза
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
a mojete li da dadete link4eta na negovi hitovi pesni .. 10x predvaritelno .. i poklon pred svetlata my pamet
Не знаеш "хитовите" му песниПървоначално написано от Анонимко
не знаеш какво е направил
как можеш да кажеш "поклон пред светлата му памет"
Не че нещо против, ама дори ако беше цъкнал/а на първия линк там пише most popular songs или преведено на твой език хитови песни, та всъщност исках да кажа...Не, не мога да ти дам
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.