- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Проблемът ми е, че не мога да се целувам с език
zna4i ot mnogo vreme izlizam s momicheta i se sblijavame, kato stane duma da hodim ili ne6to ot sorta az otkazvam. Problema mi e 4e ne moga da se celuvam s ezik ako mojete da mi pomognete 6te vi bada mnogo blagodaren
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
мии...ти до сега..попринцип целувал ли си се..че да знаеш че не можеш?трябва да опиташ за да се научиш...![]()
ne 4e iskam da sum gruba no otnovo 6e se povotorq 4e ima mn takiva temi no vse pak 6e kaja 4e nqma kakvo da ti davame uroci po celuvane to 9e ti doide otvutre ako tokova iska6 da razbere6 potursi v nqko ot starite temi
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
smisal, 4e kato si vkaram ezika i nz kakvo da pravq![]()
Миии трябва да се отпуснеш и да го направиш с момиче,което обичаш.Така е най-добре като за първи път.Друг вариант е да се напиеш и на някой купон....![]()
Но давай сега за първия вариант.
Значи доближаваш се до нея и и захапваш ЛЕКИЧКО една от устните(която си избереш) ама лекичко,не да я окървавиш!
После леко се отдръпваш за един миг от нея.
После пак си доближаваш устните и ги докосваш леко до нейните.Един вид я целуваш само с устни.После си отваряте "устите"(![]()
![]()
) и
ако тя ти пусне език,давай смело.Ако не го направи,ти си го доближи до нейния,а след това го върни обратно(Божичко само как звучи).Така ще завържете хубава целувка с непредвидим край...
Просто трябва да се отпуснеш и да правиш това,което ти идва от сърцето.Има само 3 златни правила:
1.Внимавай да не я олигавиш
2.Не я хапи прекалено силно,ако хапеш.
3.Не си завирай езика до гърлото й,освен ако тя не го иска.(щото всеки различно се целува)
4.Ако си начинаещ(както в случая),се пригаждай към стила на партньоката ти.
Успех![]()
останах без думи...евала мацкаПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
e_l_i_z_a,
може ли да дойда да ми дадеш няколко урока?![]()
Аз веднъж така колко злобно се прецаках![]()
Едно момиче, дето супер много харесвах, а и то май ме харесваше () поиска да го целуна с език. Аз естествено като първия глупак отказах, с мотива, че тя не е била сериозна. А всъщност причината въобще не беше тази. Просто ме беше срам да я целуна. И така... бая шитаво ми беше после цялата седмица
![]()
=D> e_l_i_z_a =D> ako sledva6 ukazaniqta i 6te uspee6 .. dokozaho i izpitano![]()
![]()
Еее.. искам и аз да разбера твоят 'стил', пък да си създам и мой
![]()
Тоя друг начин.. много общо седи.. на ЛС може да го обсъдим, че тука флууд става и колегите ще вземат да ме банят![]()
napylno sym syglasna!Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
RELAX!!!Просто си вкарай езика и си го върти!!!УСПЕХ!
Всеки може, просто се отпусни и давай.![]()
a tia ako mi vkara 1-va ezik az kakwo da prawq?
A po vuprosa oligavqneto...kak stava taka 4e da se izbegne...mn e nepriqtno![]()
i na men mi se slu4va..plsss helpp
![]()
![]()
zna4i tq kato si vkara ezika az ni6to da ne prawq taka li ?
а преди кога бех млада нямаше интернет и нямаше кой да ме учи.. са сичко дет ви интересува тука може да го намерите.. абе пуснете се по течението.. голяма работа като се олигавите или не си завъртиш езика в правилната посока.. няма романтика вече тццц
Еми...то и аз до понеделник не се бях целувал, във вторник вече се целувах с език "професионално", без да съм искал и без наякой да ме е учил, просто момичето е свежарка и ме учи...![]()
Abe gluposti en moje6, moje6 razbirase-1vo vseki se celuva individualno i praktikata usuvar6enstva.I nqma ot kakvo da se pritesnqva6 prosto si otpusni ezik ne hapi en ligavi i tova e![]()
неее неее...няма значение дали нейният език е в твохта уста или твоя в нейната уста...просто си допирате и си галите нежно езиците и устнитеПървоначално написано от PichPLD
и пак ще го кажа...експериментирането му е майката
вижте как на вас ви харесва
на мен например ми харесва след страстна целувка гаджето да ми оближе устните докато ме гледа в очите или да ми измуче въздухът и да се получи вакуум докато се целуваме...вариянти хиляди
пробвайте
![]()
маа фака