.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    PichPLD
    Guest

Moderated: Проблемът ми е, че не мога да се целувам с език

zna4i ot mnogo vreme izlizam s momicheta i se sblijavame, kato stane duma da hodim ili ne6to ot sorta az otkazvam. Problema mi e 4e ne moga da se celuvam s ezik ako mojete da mi pomognete 6te vi bada mnogo blagodaren

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    мии...ти до сега..попринцип целувал ли си се..че да знаеш че не можеш?трябва да опиташ за да се научиш...

Голям фен
    Град
    sofia
    ne 4e iskam da sum gruba no otnovo 6e se povotorq 4e ima mn takiva temi no vse pak 6e kaja 4e nqma kakvo da ti davame uroci po celuvane to 9e ti doide otvutre ako tokova iska6 da razbere6 potursi v nqko ot starite temi
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Няма наръчник по целуване с език това става спонтанно. просто се отпусни, сигурна съм, че можеш да се целуваш с език. Просто се притесняваш.

pichPLD
    Guest
    smisal, 4e kato si vkaram ezika i nz kakvo da pravq

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Миии трябва да се отпуснеш и да го направиш с момиче,което обичаш.Така е най-добре като за първи път.Друг вариант е да се напиеш и на някой купон....
    Но давай сега за първия вариант.
    Значи доближаваш се до нея и и захапваш ЛЕКИЧКО една от устните(която си избереш) ама лекичко,не да я окървавиш!
    После леко се отдръпваш за един миг от нея.
    После пак си доближаваш устните и ги докосваш леко до нейните.Един вид я целуваш само с устни.После си отваряте "устите"( ) и
    ако тя ти пусне език,давай смело.Ако не го направи,ти си го доближи до нейния,а след това го върни обратно(Божичко само как звучи ).Така ще завържете хубава целувка с непредвидим край...

Просто трябва да се отпуснеш и да правиш това,което ти идва от сърцето.Има само 3 златни правила:
    1.Внимавай да не я олигавиш
    2.Не я хапи прекалено силно,ако хапеш.
    3.Не си завирай езика до гърлото й,освен ако тя не го иска.(щото всеки различно се целува)
    4.Ако си начинаещ(както в случая),се пригаждай към стила на партньоката ти.
    Успех

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Миии трябва да се отпуснеш и да го направиш с момиче,което обичаш.Така е най-добре като за първи път.Друг вариант е да се напиеш и на някой купон....
    Значи доближаваш се до нея и и захапваш ЛЕКИЧКО една от устните(която си избереш) ама лекичко,не да я окървавиш!
    После пак си доближаваш устните и ги докосваш леко до нейните.Един вид я целуваш само с устни.После си отваряте "устите"( ) и
    ако тя ти пусне език,давай смело.Ако не го направи,ти си го доближи до нейния,а след това го върни обратно(Божичко само как звучи ).Така ще завържете хубава целувка с непредвидим край...

Просто трябва да се отпуснеш и да правиш това,което ти идва от сърцето.Има само 3 златни правила:
    3.Не си завирай езика до гърлото й,освен ако тя не го иска.(щото всеки различно се целува)
    Успех
    останах без думи...евала мацка
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мега фен Аватара на machoka
    e_l_i_z_a,

може ли да дойда да ми дадеш няколко урока?

Град
    Надежда
    Аз веднъж така колко злобно се прецаках
    Едно момиче, дето супер много харесвах, а и то май ме харесваше ( ) поиска да го целуна с език. Аз естествено като първия глупак отказах, с мотива, че тя не е била сериозна. А всъщност причината въобще не беше тази. Просто ме беше срам да я целуна. И така... бая шитаво ми беше после цялата седмица

Guest
    =D> e_l_i_z_a =D> ako sledva6 ukazaniqta i 6te uspee6 .. dokozaho i izpitano

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    e_l_i_z_a,

може ли да дойда да ми дадеш няколко урока?
    Ееее..аз тука писах в тая тема с цел да помогна на човека,пък ти на кво го обърна... За практически уроци нещата стоят по друг начин..

Мега фен Аватара на machoka
    Еее.. искам и аз да разбера твоят 'стил' , пък да си създам и мой

Тоя друг начин.. много общо седи.. на ЛС може да го обсъдим, че тука флууд става и колегите ще вземат да ме банят

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a

Успех
    napylno sym syglasna!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Повече от фен
    Samo ne se pritesnqvai,zatvori si o4ite i davai prosto.Kaji si,4e sega,ako ne go napravi6 nqma koga i izvednuj go napravi.A kakvo da pravi6 - ami vrutkai si ezika ei taka

Супер фен
    RELAX!!!Просто си вкарай езика и си го върти!!!УСПЕХ!

Повече от фен
    Всеки може, просто се отпусни и давай.

PichPLD
    Guest

help

a tia ako mi vkara 1-va ezik az kakwo da prawq?

kek
    Guest
    A po vuprosa oligavqneto...kak stava taka 4e da se izbegne...mn e nepriqtno i na men mi se slu4va..plsss helpp

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: help

Цитирай Първоначално написано от PichPLD
    a tia ako mi vkara 1-va ezik az kakwo da prawq?
    Същото.Абе изобщо недей се шашка.Не е голяма философия.Пък и то с теория не става...давай да видиш на практика как е

PichPLD
    Guest

Re

zna4i tq kato si vkara ezika az ni6to da ne prawq taka li ?

Голям фен
    Град
    София
    а преди кога бех млада нямаше интернет и нямаше кой да ме учи.. са сичко дет ви интересува тука може да го намерите.. абе пуснете се по течението.. голяма работа като се олигавите или не си завъртиш езика в правилната посока.. няма романтика вече тццц

Еми...то и аз до понеделник не се бях целувал, във вторник вече се целувах с език "професионално", без да съм искал и без наякой да ме е учил, просто момичето е свежарка и ме учи...

Abe gluposti en moje6, moje6 razbirase-1vo vseki se celuva individualno i praktikata usuvar6enstva.I nqma ot kakvo da se pritesnqva6 prosto si otpusni ezik ne hapi en ligavi i tova e
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен Аватара на air_wisp

Re: Re

неее неее...няма значение дали нейният език е в твохта уста или твоя в нейната уста...просто си допирате и си галите нежно езиците и устните и пак ще го кажа...експериментирането му е майката вижте как на вас ви харесва на мен например ми харесва след страстна целувка гаджето да ми оближе устните докато ме гледа в очите или да ми измуче въздухът и да се получи вакуум докато се целуваме...вариянти хиляди пробвайте
    маа фака

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: Re

Нееееееееееееееее.....оффф... абе прави каквото тя прави!!!Като за начало тва е достатъчно..
    Иначе виж на предната страница колко инструкции съм ти дала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си