.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    АААааааА неиздържам вече с такива ТЪПИ АМА ТЪПИ хора кат автора на тая тема !!!!! баси ти толко ли си некадърен че неможеш просто да я целунеш и да напрайш това дето ти идва от вътре .. или те е срам сиурно ... аман ..

Супер фен
    Абе приятел,то по тази логика никой никога няма да се целува!!!За всяко не6то си има и първи път.Ако всеки си вика:няма да се целувам 6тот до ся не съм се целувал" и тей.Кво ся,6те стане6 на 30 години и пак няма да се целува6 6тот не си го праил ли!?

ATAKABG
    Guest
    Елиза,на фона на малоумните статии за първата и въобще за целуваката в тоя сайт,твоят постинг е най-добре написан и като че ли най-верен. Еваларка!

Фен
    Град
    In your nightmares
    Ах...горе долу преди 2 годинки направо откачах на тая тема...и аз бях горе долу в същото положение излизах с момчета забивахме се,гушкахме се,но стигне ли се до целувка си намирах извинения...само дето при мен имаше и още един проблем...бях се целувала 2 пъти и 2рия момчето ми беше казало,че немога да се целувам...и това ме караше все повече и повече да се "страхувам" от целувките....НО....едно момче много ме харесваше и аз си бях пийнала един път иии...не му мислих много и се целунахме...още от първия път се получи страшна целувка и от тогава насам нямам никакви проблеми... та оказа се че трябва да пробваш... затваряй очите и давай без да му мислиш... стискам палци
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Миии трябва да се отпуснеш и да го направиш с момиче,което обичаш.Така е най-добре като за първи път.Друг вариант е да се напиеш и на някой купон....
    Но давай сега за първия вариант.
    Значи доближаваш се до нея и и захапваш ЛЕКИЧКО една от устните(която си избереш) ама лекичко,не да я окървавиш!
    После леко се отдръпваш за един миг от нея.
    После пак си доближаваш устните и ги докосваш леко до нейните.Един вид я целуваш само с устни.После си отваряте "устите"( ) и
    ако тя ти пусне език,давай смело.Ако не го направи,ти си го доближи до нейния,а след това го върни обратно(Божичко само как звучи ).Така ще завържете хубава целувка с непредвидим край...

Просто трябва да се отпуснеш и да правиш това,което ти идва от сърцето.Има само 3 златни правила:
    1.Внимавай да не я олигавиш
    2.Не я хапи прекалено силно,ако хапеш.
    3.Не си завирай езика до гърлото й,освен ако тя не го иска.(щото всеки различно се целува)
    4.Ако си начинаещ(както в случая),се пригаждай към стила на партньоката ти.
    Успех

хаха недей бе не го карай да хапе като е и начинаеш хаха и наистина туй с въртенето мн смешно звучи 1-во там да я целува по устата и после да почват да се млящят хаха как прозвуча хахаха ама и да ти кажа има различни целувки попадала съм и на такиа сао дет си допират езиците и точно такъв щеше да ми захапе езика супер здраво и да ми разкървави устаната аз дет от суматий време се целувам не смея мн мн често да хапя ( не че се хваля ) да започне по от леко пък после след време да са впуска в по големи разнообразия в целувките и човек винаги се учи дори и за целувките не можеш да кажеш научих се да се целувам и на 40 да си пак се учиш и то един път ти трябва да се целунеш и ще фанеш цаката :Р сао внимавай мн да не сгафиш че момичетата някои държат на туй една тъпа скъса с авера си щото са целували по един и същ начин и не и харесвало вече щях да я убия и шот не можел тка че да внимаваш и да не се стяга кат се целуваш се отпусни шот кат си стегнат най мн да напраиш фал и един съвет като се целуваш си затваряй очите че някои не ги затварят и стаа супер тъпо не е толкова приятно а и е куцо да гледаш знам от личен опит по яко е с затворени и как да се изразя сякаш е по романтично и приятна опстановката УспеХхХЕ
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    всичко става спонтанно.не бива да се страхуваш.първата целувка трябва да е неэабравима а не да я иэбягваш.просто го направи.
    няма любов

не е вярно че тряа да е незабравима при мене играх на шише о даже тос сао дет не мис е изпю в устата!
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Голям фен Аватара на gret4ety
    Важното е момичето да знае че не можеш да се целуваш още и незнаеш кфо е щото аз реших на първата ми целувка да не му казвам и тои зе та ми пусна един език а аз нещо не сфанах кфо стана залитнах напред, той ме захапа и потече една неприятна лига аз после смутено му казах че ми е било 1 път тои вика че е мислел че съм някфа професионалиска и си беше гадничко ама после се смяхме и двамата

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Темата е от 2006 човека вече се е научил

тая gret4ety малоумна ли е ?!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Натам вървят нещата. Що не съм един модератор сега...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Няма как да знаеш, докато не опиташ. Пък и като всичко друго на този свят и това иска тренировки (: .

П.С Ае научете се да пишете на кирилица бе.. Супер грозно е брррррррр

Мега фен Аватара на Hilary_
    Пет Май 12, 2006 10:53 am .. без коментар ..

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ееейй тая тема е на 12 май рожденния ми ден ххммм ставала съм на 14
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен
    хахаха дори не съм обърнал внимание на датата

Ами така като отказваш, май скоро няма и да се научиш а в това да се целуваш, няма кой знае каква голяма философия Eliza е обяснила

Град
    Асеновград
    Сега пита как да се целува с език , утре как да правя секс .. Аз като бях на 14 - 15 никой не ми показваше как да се целувам .. Ами научаваш се , живота те учи
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Повече от фен Аватара на sl0w
    Tequila помага в такива моменти ...

Колко си тъп/а, не е истина...

Стара тема!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми