- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър
Пфффф....мани го тоя Потър - зле еА Даниел...сладък е ама е с много бяла кожа
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Това за кой го казваш?!Първоначално написано от `Death`Whore`
колкото да убия времето съм чела преди 2-3 книжки. Филмчетата са забавни някви. А Даниел Радклиф не ме кефи в тези филми, виж в "Дейвид Копърфийлд" е по-добреПървоначално написано от white_chik
I knigite i filmite super mnoo me radvat.A ot nosno daniel radkrif-draco the best!!!!
Хари Потър - rules
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Не знам защо, но съм забелязала че в тия филмчета ("Хари Потър" и "Властелинът на Пръстените") лошите герои са грозни, но притежават някакъв чар!Относно драко - ами той е най-готиния там, като изключим Станислав Яневски, който напоследък е голям лигльо (това аз ли го казах?не мога да повярвам)!!!Първоначално написано от ^^light_purple
Относно темата: Аз съм чела книгите по няколко пъти и филмите съм гледала (особено третия и четвъртия)
Даниел е много готин, макар че в първия филм гласчето му е едно такова пискливо!Ама най-ме кефи Рупърт и Том Фелтън!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз не харесвам нито един от актьорите толкова много ,но наитина се кефа на филмчетата и историите за Хари!
hari potar suux
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Кефя се книгите, забавни са, а и донякакви степен са тийн-нали все пак Харито е в тая възраст![]()
А филмите-ми и те са готини, ама книгата повече кефи.
хъхъ..