.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Пфффф....мани го тоя Потър - зле е А Даниел...сладък е ама е с много бяла кожа
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да, това е от модата в днешно време - не е важно колко акъл имаш и дали си чел през живота си, а как изглеждаш.
    Това за кой го казваш?!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    za harry poter i men me radvat knijkite 6toto naistina sa super uvlekatelni i se 4etat na edin duh,no filmite i samiqt aktior-are nema da komentiram.a dan barun-e toq 4ovek go priznavam.6estoto kleimo,6ifurut na leonardo,cifrova krepost sa knigi,koito dori nie "ograni4enit"teenove trq da pro4etem
    колкото да убия времето съм чела преди 2-3 книжки. Филмчетата са забавни някви. А Даниел Радклиф не ме кефи в тези филми, виж в "Дейвид Копърфийлд" е по-добре

Повече от фен
    I knigite i filmite super mnoo me radvat.A ot nosno daniel radkrif-draco the best!!!!

Хари Потър - rules
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от ^^light_purple
    I knigite i filmite super mnoo me radvat.A ot nosno daniel radkrif-draco the best!!!!
    Не знам защо, но съм забелязала че в тия филмчета ("Хари Потър" и "Властелинът на Пръстените") лошите герои са грозни, но притежават някакъв чар!Относно драко - ами той е най-готиния там, като изключим Станислав Яневски, който напоследък е голям лигльо (това аз ли го казах?не мога да повярвам)!!!

Относно темата: Аз съм чела книгите по няколко пъти и филмите съм гледала (особено третия и четвъртия )
    Даниел е много готин, макар че в първия филм гласчето му е едно такова пискливо!Ама най-ме кефи Рупърт и Том Фелтън!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Аз не харесвам нито един от актьорите толкова много ,но наитина се кефа на филмчетата и историите за Хари!

hari potar suux
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Кефя се книгите, забавни са, а и донякакви степен са тийн-нали все пак Харито е в тая възраст
    А филмите-ми и те са готини, ама книгата повече кефи.
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си