.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: the truth

the truth

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Расизмът си е расизъм.. научи се на уважение към всички ходещи хора по тая земя, тогава пак ще си говорим и ще пускаш подобни теми
    е ти луд ли си ве machoka.що пак ми затвори темата?кво уважение искаш към едно племе,което освен да изнасилва,краде,пребива,пр си и мами друго не знае.нека има КАСТРАЦИЯ за сички мангали.като уличните помяри да ги кастрират и да ги затварят в приюти.И ако някое тъпо шведско или норвежко семейство се излъже да осинови някое черно,гнусно,мангалско животно...добре.Ако ли не на втората седмица приспиване...во век и веков.Мангалите не заслужават да ни ядат помията повече от 2 седмици.По-добре прасетата да я ядат.Те са много по висши от мангалите.Гадната пасмина тряа бъде избита до крак.Дано циганите се вдигнат на бунт и стане гражданска война.При здравата политическа ръка на Волен Сидеров мангалите ще бъдат смазани,избити и положени в масови гробове с по 500 мангала вътре и останалите живи ще бъдат изпратени в резервати,където ловът на мангали да е разрешен.Лелеее, веднага ще нарамя пушката... :P ..и ше ги целя по краката,да не могат да ходят и да умрът в инфекций,болки и глад.
    =D> =D> =D> [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D>

Мега фен
    Много хора мразят съществата, които са ти в профила.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    съгласен съм с теб, и аз имам такива убеждения

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ми и аз не обичам циганите... ужасни са- не се къпят, крадат, убиват и кво ли още не вандали!! но като всичко друго и всички други и тва племе си има изключения...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ооо виж ся.разликата м/у циганите и негрите е от земята до небето.никаква база за сравнения няма...никаква

Мега фен
    И аз мразя циганите, но ти прекаляваш.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от DitmataMC
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ооо виж ся.разликата м/у циганите и негрите е от земята до небето.никаква база за сравнения няма...никаква
    saglasna sam
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на machoka
    Батко, я си замълчи, защо парадираш с ограничеността си!?

Кой си ти, че ще определяш кой ще живее и кой ще мре? Господ? Много ти е високо самочувствието.. познавам роми, които са 10 пъти по-интелигентни от теб, заявявам ти го без да те познавам, имай предвид.

Аман от тесногръди хора - запази предрасъдъците си за друго място!

В приюти да ги затваряли.. виж го ти и чистокръвния българин

Онзи побърканяк селяндур - Сидеров - само на такива като теб му се опира електората.. ми кат' си толкоз смел - ходи пребий някой циганин бе.. да ти счупят задника един път от бой, белким ти дойде малко акъла в главата и се научиш на толеранс.

Айде, грация за отделеното внимание и повече да не съм видял подобни теми.

Мега фен Аватара на machoka
    .. че и в този раздел си пуснал темата 'българинът'.. -> изкуствено насадени конфронтации тук няма да има, запомни го. Пиши си по темите, кротувай и без расизъм, 'щото да не се наложи да го упражняваш принудително по други места.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си