.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: Boys Only

ShadeSlaY3r
    Guest

Boys Only

знам че това може да ви е изтаркана тема ама мене ми е интересно и ви моля да не лъжете в отговорите си.На колко сте и колко ви е голям Пенисът>

ами моя пишок е около 10 см ама беше тънак след което един приятел ми каза далаверата с течния парафин и така стана дебел като бирена бутилка

Guest
    ROFL kak moe ste tolkowa tupi we

Guest
    Хах каква е далаверата с течния парафин ? ...

Повече от фен

Re: Boys Only

Цитирай Първоначално написано от ShadeSlaY3r
    знам че това може да ви е изтаркана тема ама мене ми е интересно и ви моля да не лъжете в отговорите си.На колко сте и колко ви е голям Пенисът>
    А ти на колко си???
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    ami az sam na 15 i mi e 15 sm dovolno \/

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Na 14 sum i mi e okolo 17

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na 14 sum i mi e okolo 17
    po naore f temata pisheshe da ne se luje ..... choveka govori seriozno ne da sa praite na hora na boga
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Повече от фен
    на 16 и ми е 15
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

ами значи за пича който пита за парафина.... зимаш спринцовка и течен парафин от аптеката пълнисх спринцовката и след това на 1-2-3 места си постажясх сицчко в хуя ... след това удряш 2-3 чикии да може да се прокара парафина и си готов с дебел хуи че да пориш кучките
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Guest
    16 godini - 18sm.

Guest
    15godini i 15,5sm ami debelinata mi e 13sm a va6ta?

На 16 и ми е 17 санта и ми е доста дебел мисля 4е е яко а топките са ми големи и овиснали надоло
    Господин полицая гледа девствено

анонимно човече
    Guest
    Значи казваш че си инжектираш парафин ли е лек тфа е мноо грубо.аз съм на 16 и ми е 14-15 санта явно туй е нормата за тая възраст

Супер фен
    xaxaxaxa 13 sm debelina ? ti 4uva6 li se kvo govori6 po nagore pi6e6e da ne se luje...

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    xaxaxaxa 13 sm debelina ? ti 4uva6 li se kvo govori6 po nagore pi6e6e da ne se luje...
    i koe po to4no e sme6noto i laje 4oveka ??? Razmerite mi se struvat savsem v normata

Guest
    Приятел как ще е нормално бе.хуя ти е 16 санта примерно виж го колко е дълъг а ся го обарни ная шир как ти се струва сега НОРМАЛНО!!!

Guest
    Приятел как ще е нормално бе.хуя ти е 16 санта примерно виж го колко е дълъг а ся го обарни ная шир как ти се струва сега НОРМАЛНО!!!
    а ти приятел си много тап като го обиколиш с метара и то става 13 каде грешиш според мен, аз моя сам забравил колко е ма е около 15см дебелина и 18.5 далжина на 16 сум

Guest
    burka6 shirina i obikolka mene obikolkata na prustite na rakata primerno pokazalec e 7 sm ti mi govori6 4e na tq 13 sum e ne6to neveroqtno hahahahahhaha

na 19godini 17 santa mi e debeli4ak e dobre si e pak tova s parafina e luda rabota nego vqrvam az pak tam edin pi4 kaza 4e e na 14 i mu e 17 mai nego vqrvam nali bez da lujim ai drugite pi4ove da pishat i te da si izmerim pish4icite

Club Memphis

ave tuka gazeto deto kaza neshto se e oburkal ne moje da ti e 13cm debel ti da nesi slon ve moq

Club Memphis

Анонимко1
    Guest
    а ти приятел си много тап като го обиколиш с метара и то става 13 каде грешиш според мен, аз моя сам забравил колко е ма е около 15см дебелина и 18.5 далжина на 16 сум
    Ами да ти кажа повечето си го мерят с линия не със сантиметър.Така че щом имаш въображение да си представяш че хуя ти е 18.05555555 широк си представи с линия колко ще прави това

Град
    Пловдив
    az sam na 14 i mi e dalag 12 sm.Tva dobre li e?

Анонимно човече
    Guest
    Принципно не е много зле не е и много добре.Обаче важното е как го използваш а не колко ти е голям нали така

Guest
    Аз съм на 16 и ми е 15,5 см - а тва с парафина и на мене не ми се вярва, а и да е истина надали ще пробвам да не се повреда нещто...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си