- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Boys Only
знам че това може да ви е изтаркана тема ама мене ми е интересно и ви моля да не лъжете в отговорите си.На колко сте и колко ви е голям Пенисът>
ами моя пишок е около 10 см ама беше тънак след което един приятел ми каза далаверата с течния парафин и така стана дебел като бирена бутилка![]()
ROFL kak moe ste tolkowa tupi we
Хах каква е далаверата с течния парафин ? ...
А ти на колко си???Първоначално написано от ShadeSlaY3r
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ami az sam na 15 i mi e 15 smdovolno \
/
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Na 14 sum i mi e okolo 17
po naore f temata pisheshe da ne se luje ..... choveka govori seriozno ne da sa praite na hora na bogaПървоначално написано от Анонимко
![]()
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
на 16 и ми е 15![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ами значи за пича който пита за парафина.... зимаш спринцовка и течен парафин от аптеката пълнисх спринцовката и след това на 1-2-3 места си постажясх сицчко в хуя ... след това удряш 2-3 чикии да може да се прокара парафина и си готов с дебел хуи че да пориш кучките
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
16 godini - 18sm.
15godini i 15,5sm ami debelinata mi e 13sm a va6ta?
На 16 и ми е 17 санта и ми е доста дебел мисля 4е е яко а топките са ми големи и овиснали надоло
Господин полицая гледа девствено
Значи казваш че си инжектираш парафин ли е лектфа е мноо грубо.аз съм на 16 и ми е 14-15 санта явно туй е нормата за тая възраст
xaxaxaxaПървоначално написано от Анонимко
13 sm debelina ? ti 4uva6 li se kvo govori6
![]()
![]()
po nagore pi6e6e da ne se luje...
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
i koe po to4no e sme6noto i laje 4oveka ??? Razmerite mi se struvat savsem v normataПървоначално написано от favor_91
Приятел как ще е нормално бе.хуя ти е 16 санта примерно виж го колко е дълъг а ся го обарни ная шир как ти се струва сега НОРМАЛНО!!!![]()
а ти приятел си много тап като го обиколиш с метара и то става 13 каде грешиш според мен, аз моя сам забравил колко е ма е около 15см дебелина и 18.5 далжина на 16 сумПървоначално написано от Анонимко
burka6 shirina i obikolkaПървоначално написано от Анонимко
mene obikolkata na prustite na rakata primerno pokazalec e 7 sm ti mi govori6 4e na tq 13 sum e ne6to neveroqtno hahahahahhaha
na 19godini17 santa mi e debeli4ak e
dobre si e pak tova s parafina e luda rabota
nego vqrvam az
pak tam edin pi4 kaza 4e e na 14 i mu e 17 mai
nego vqrvam nali bez da lujim ai
drugite pi4ove da pishat i te da si izmerim
pish4icite
Club Memphis
15godini i 15,5sm ami debelinata mi e 13sm a va6ta?
ave tuka gazeto deto kaza neshto se e oburkalne moje da ti e 13cm debel ti da nesi slon ve moq
![]()
Club Memphis
Ами да ти кажа повечето си го мерят с линия не със сантиметър.Така че щом имаш въображение да си представяш че хуя ти е 18.05555555 широк си представи с линия колко ще прави товаПървоначално написано от Анонимко
![]()
az sam na 14 i mi e dalag 12 sm.Tva dobre li e?![]()
Принципно не е много зле не е и много добре.Обаче важното е как го използваш а не колко ти е голям нали така![]()
Аз съм на 16 и ми е 15,5 см - а тва с парафина и на мене не ми се вярва, а и да е истина надали ще пробвам да не се повреда нещто...