- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко ?
хах малко тъпа тема ама нищо да ви питам колко приблизително(невярвам да сте засичали) мъжкият полов орган е стоял във вас
![]()
Колко е стоял, без да се движи? Секунди.
ооо това да го задържа без да го движи е супер фецко и страшно изкефи ме така мен моя няколко пъти
до 1 мин. някъде се получава
Mi da, ponqkoga se zadurja v men 4lena mu bez da se dviji, kogato si vdigam kraka na ramenete muПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
i na men po nqkoga go pravi samo4e me celuva prez tova vremeПървоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Ами аз обикновено го задържам вътре в нея, когато усещам, че свършвам и искам да се успокоя малко. Иначе когато проникна по-дълбоко също понякога спирам за няколко секунди за да се насладя на усещането.
Понякога спираме, гушкаме се и си лежим... А колко време ли - емии доста. 10 мин понякога. Просто си се наслаждаваме на близостта.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
цяла нощ бях заспал с кур в путката на жена миПървоначално написано от crazy ve bate
И после колко време си лекуваше възпаленията, симпатяго?Първоначално написано от ада
![]()
теб пишката да не ти е 25 см в нееректирало състояние!?
вярваш ли си, че с твоите 8-10 см ще седят цяла нощ без да излезнат![]()
вЕрно е малко тъпа, подобни теми са в разрез с т. 11 )Първоначално написано от crazy ve bate