- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да го забравя?
здравейте...знам 4е има сигурно мн такива теми(за което съжалявам)ама искам да ви питам...как да забравите любовта?Допуснах голямата гре6ка да се влюбяи тъй като зная 4е ни6то няма излезе,искам да ви питам:КАК ДА ГО ЗАБРАВЯ!!!
ве4е твъде мн се измъ4вах да го харесвам,жалко 4е го разбрах толкова късно...Хора,помагайте,ПЛС [-o<
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
premahni tova koeto vi svarzva na kradko teefonen nomer, nqkoq ustanala riza u vas i drugi nqkvi neshtica ako gi izgorish maiche shte ti stane pohubavo mai taka beshe.... a i gledai da mislish za nqkoi drug ....
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
az li4no imam nqklko metoda nzdali 6e podeistva no moje da probva6
1tivam na pazar snqkoiq priqtelka i obikalqme do pripaduk pri men deistva
2tivam na disko zabivam se s nqkoi", malko tupo no pone ne mislq za tozi koito iskam da zabravq a za gre6kata koiqto sum napravila na diskoto
3:zapo4vam da se zaglezdam po drugi mom4eta i taka mislq za tqh a ne sa toq
e za tvase setih nadqvam se da ti pomognah dori i malko![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от black_dimond
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Mi ne bydi slqpa. Ogledaj se dali nqkoj, koito ti e simpatichen ili si prekarwate dobre ne pokazwa nqkwi priznaci che te haresva. I posle bydi s nego i shte zabrawish stariq. I az se bqh wlubila w edno momche i towa naistina pomogna. Sq sum super shtastliva s noviq mi priqtel. Okaza se che e 1000 pyti po-dobur ot onzi bokluk de hareswah....