.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    gostenIn40
    Guest

lizane bez podgotovka

a be iskam da popitam momi4etata?
    Lizali li sa vi nqkoga bez da se podmiete primerno ste nqkade na
    ekskurziq i zapo4vate da pravite seX?

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Екскурзиите по принцип не са места,където няма бани...Все пак не отиваш на сафари,нали?Така че какво ти пречи да отскочиш до банята или тоалетата и да си хвърлиш една вода.Не мисля,че на някое момче ще му е особено приятно там долу(пък и момичето ще се притеснява и няма да се отпусне хубаво),защото колкото и добра лична хигиена да поддържаш,пак си има разни течности,спецефичен аромат и т.н...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен
    Рядко са ме лизали след баня. Вагината се почиства сама и мирише зле само ако има инфекция.

Фен
    Град
    Еverywhere
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Рядко са ме лизали след баня. Вагината се почиства сама и мирише зле само ако има инфекция.
    Ха-ха-ха сигурно ако не се къпе със седмици пак ще мирише дори и да няма инфекция

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: lizane bez podgotovka

Цитирай Първоначално написано от gostenIn40
    a be iskam da popitam momi4etata?
    Lizali li sa vi nqkoga bez da se podmiete primerno ste nqkade na
    ekskurziq i zapo4vate da pravite seX?
    nz za vas,obache az imam chuvstvoto,che ako ne sam se podmila predi tva shte otkacha i shte mi e super nekomfortno
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Ееее, изопачаваш ми думите. Говорех за случая, в който момичето се къпе.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    правил съм го "непредвидено" -излизаме от клуба отиваме на някое тихо място и се почваме, но явно момичето пази перфектна хигиена, защото отдолу не миришеше по никакъв начин на лошо
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Може да се е измила в клуба,като е усетила,че ще прави любов \/

Мега фен
    Да, във всеки клуб има кабинка с биде!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    амии натискахме се около час в клуба и после излязохме не сме се разделяли
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Фен
    Град
    където поискам
    За тази цел има интимни мокри кърпички

Guest
    Хм ... мен ми е интересно как точно става самото "подмиване", на мен ми звучи малко гадничко. Ако момичето не си е в собствената къща или на друго цивилизовано място, където да може на спокойствие да се подготви. Ако е да речем някъде навън или на място, където има само обществени тоалетни (всички знаем, за каква "чистота" и "хигиена" става въпрос в тях) как точно процедира? Пуска чешмата, загребва вода с ръка и започва да се търка? И водата съответно протича по дрехите и ... съжалявам ако на някой въпроса ми му се струва глупав, не се подигравам и не се ебавам, но действително ми е непонятно как се извършва самото подмиване. А и само с вода, без интимен гел не е ли малко гадничко ...

Ami tochno zatova e neobhodimo da si nosim intimni mokri k1rpichki, koito sa mnogo podhodqshti v tozi sluchai
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хм ... мен ми е интересно как точно става самото "подмиване", на мен ми звучи малко гадничко. Ако момичето не си е в собствената къща или на друго цивилизовано място, където да може на спокойствие да се подготви. Ако е да речем някъде навън или на място, където има само обществени тоалетни (всички знаем, за каква "чистота" и "хигиена" става въпрос в тях) как точно процедира? Пуска чешмата, загребва вода с ръка и започва да се търка? И водата съответно протича по дрехите и ... съжалявам ако на някой въпроса ми му се струва глупав, не се подигравам и не се ебавам, но действително ми е непонятно как се извършва самото подмиване. А и само с вода, без интимен гел не е ли малко гадничко ...
    Мисля,че точно отгоре го пише!Мокрите интимни кърпички са точно за това!

Град
    София
    Тук май ще се наложи обяснение с картинки

Guest
    Не съм идиот все пак, знам за какво служат интимните кърпички. Няма нужда да се правите на важни и много хитри. Попитах защото в някои от по-горните постове пишеше, че по екскурзиите имало тоалетни и че нищо не пречело момичето да си "хвърли една вода". Когато си задавах въпроса визирах специално ситуацията с обществените тоалетни. Тва е. Чудя се изобщо защо пишете в този форум, след като дори не можете да отговорите на елементарни въпроси, без да се правите на интересни и без постове от типа на "баси въпроса", "ти си на 12, нали", "хахаха" и т.н. Айде със здраве, ясни са ми компетенциите ви.

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не съм идиот все пак, знам за какво служат интимните кърпички. Няма нужда да се правите на важни и много хитри. Попитах защото в някои от по-горните постове пишеше, че по екскурзиите имало тоалетни и че нищо не пречело момичето да си "хвърли една вода". Когато си задавах въпроса визирах специално ситуацията с обществените тоалетни. Тва е. Чудя се изобщо защо пишете в този форум, след като дори не можете да отговорите на елементарни въпроси, без да се правите на интересни и без постове от типа на "баси въпроса", "ти си на 12, нали", "хахаха" и т.н. Айде със здраве, ясни са ми компетенциите ви.
    Споко де,никой не е искал да те подцени!Просто трябваше да се уточниш за какво питаш!Никой не се прави на интересен,опитваме се да рарешим проблема,дори и понякога трудно да се рабираме!

Една седмица не влизам тука ... и след като влизам забелязвам, че интелигентноста на темите не се е повишила ... какво ли стана с теми от рода на "Аспирин отдоло" .... всъщност не ми пука ....

По темата ... Който е гнуслив да не лиже ... все пак не на всеки се харесва специфичния аромат ....
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Deicide
    Една седмица не влизам тука ... и след като влизам забелязвам, че интелигентноста на темите не се е повишила ... какво ли стана с теми от рода на "Аспирин отдоло" .... всъщност не ми пука ....

По темата ... Който е гнуслив да не лиже ... все пак не на всеки се харесва специфичния аромат ....
    s udovolstvie 6te otgovorq na nqkoq intelektualno po visoka tema tuk ima i hora koito ima po visoka sexualna kultura
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Цитирай Първоначално написано от fasta4eto

s udovolstvie 6te otgovorq na nqkoq intelektualno po visoka tema tuk ima i hora koito ima po visoka sexualna kultura
    Дали?
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto

Дали?
    100% ti go garantiram

Мега фен
    Имаше 1-2 теми, обаче по едно време всяка тема се обръща на "ние срещу вие".

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Имаше 1-2 теми, обаче по едно време всяка тема се обръща на "ние срещу вие".
    vinagi ima dva fronta

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    За да отговоря на въпроса на автора относно изказването "хвърлям една вода",ще уточня,че това не означава задължително "с шепи се поливам и си пръскам и омацвам дънките/бикините/стената"Не се правя на интересна,просто ми стана смешно,казах го иронично...Както и да е,та аз например при липса на алтернатива съм мокрила най-обикновена кърпичка(все пак не всеки носи интимни такива в себе си),в краен случай тоалетна хартия и съм се забърсвала.Може да не е особено по-чисто,но все пак е нещо.А и момчето отгоре беше право,ако не искаш,никой не те кара насила да "лижеш"
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

nz za6to,no mislq 4e ne bih pozvolila na nqkoe mom4e da me lije bez da sam se podgotvila kakto se kazva,mislq 4e 6te si umra ot sram

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си