Виж мойто момиче ще ти кажа няколко неща!Не се впускай в толкова прибързани решения,разбира се ако не искаш първият ти път да е с някой който просто да те отвори.И друго при положение,че вие излизате само от 1 седмица е много неестествено и невярно да кажеш на някой,че го обичаш.По принцип съм такъв човек,че чак когато усетя,че наистина обичам го казвам.Незнам малко пресилено ми се вижда.Това с бившата му приятелка според мен е просто оправдание,защото каквото е било е било - вече се е свършило и тя вече не заема важно място в неговият живот.Така,че това ми звучи като оправдание.Може би по-вероятното е,че той се притеснява от разликата в годините ви и не иска да изглежда като "педофил" пред останалите.Незнам поне аз така си го обяснявам!Не тръгвай още от вратата за краката.Няма да избяга секса,а ако той се откаже значи ще разбереш,колко е държал на теб.Първо бъди обедена в това,че той държи на теб не само като сексуална възможност,а като човек към който наистина има сериозни чувства.И ако е така според мен той няма да те припира да спите.Когато се почувстваш наистина готова и искаш да е точно с този човек тогава го направи.Не бързай за никъде.Секса няма да избяга и не гледай другите който се ебът от 13-14 годишни те са смешни едно в очите на останалите друго и в очите на "ебача" разбира се ако няма сериозни отношения.Но това е според мен доста ранна възраст за секс.Изпробвай го и както ти казах той ако дръжи на теб ще те ичака и ще го направите когато ти поискаш.А и не мислиш ли,че дори и да не е точно така от части ще изгуби интерес към теб щом е успял да те вкара толкова бързо в леглото!Замисли се така е-това е самата истина!Защо после момичетата ревът той ме наеба и ме остави ми защото те сами са си виновни и сами са си го направили така!А за първият път има болка да,но не е болка за умиране!При някой има кръв при други няма,зависи от ципата ти.При мен лично нямаше.И тя не е толкова много споко няма да се удавите в кръв.Най-много да се изцапа презератива ама чак петна кръв не ми се вярват!И един съвет от мен "Три пъти мери и чак тогава режи" !Много добре прецени нещата,защото всичко зависи от теб самата!Ако му откажеш и той те остави ще видиш колко струва и повярвай после ще си безкрайно щастлива,че не си го направила!Успех миличка!