zdraveite otnovo..dosta mi be6e trudno da re6a..zashtoto hodih s edno mom4e...predi nego i toi vlezna v kazarmata i go zali4ih po nqkakav na4in...a toi si kaza 4e ne e 4ovek koito 6te me ize*e i 6e mi bie shuta...prai se na gazar pred dr -tee no be6e mili4ko nejni4ko...i t.n.t za nego nz dali e iskal samo sex..i s nego ne se darjah na ulicata kato s gadje...a kato s..nai obiknoven priqtel... no pone si govorihme pred priqtelite mu..pra6ta6e mi vazdushni celuvki i me sledeshe s pogled postoqnno vseki den v daskaloto a ootdelnoo...ve4erta si se vijdahme...no o6te na 1 sre6ta me celuvashe mn i me opipa po zadnika sled tova se zapoznah s nai dobriq mu priqtel koito iskashe da tragnem i az mu kazah 4e obi4am purvoto mom4e ..DA GO NARE4EM-"P" i toi me razbra opitahme da tragnem s drugoto mom4e -"L" no az mu kazah da iz4aka 1 mesec zashtoto ne sam gotova a otgovora mu be6e "a az kfo?prez tva vreme 4ekii li da si biq...?" i za tva go ostavih...ostavih i 'p" po nqkakav na4in..vapreki 4e 4uvstvata mi bqha nai silni kam nego...sega "p" e v moq grad i me pokani na diskoteka...no nqma da otida..zashtoto tam 6te e i "L" ostavih "p" ne sam mu kazala..prosto kazah na priqtelq mu 4e ve4e ne iskam da hodq s nego zashtoto ni6to nqma da se polu4i...i sam sigurna 4e zgre6ih...: ( sega sajalqvam..ama nqma nakde...sega hodq s drugoto mom4e za koeto vi razkazah predi malko v sadarjanieto na temata....kajete mi koi spored vas e nai dobre da izbera...ne "obi4am" si4kite....haresvam gi mnogo....moje da vi se stori ..lape6ko...ligavo ..no e taka...i trimata imat nujda ot sex..i az moga da dam..no ne znam na koi da se doverq...mislq 4e nai silni 4uvstva imam kam "P" posle onova mom4e za koeto vi razkazah v sadarjanieto na temata i na treto mqsto "L" ....kakvo da pravq hora..