Здравейте! Видях, че давате много добри съвети и реших да пиша и аз! Значи влюбен съм в едно момиче от моето училище. Бях се запознал с нея преди доста време. Запознахме се покрай общи приятели. Просто ей така се запознахме, поради факта, че сме в една компания. Два три пъти сме си говорили, но така - заедно с другите приятели. Извесно време се поздравявахме като се разминем в училище. Но с времето спряхме. Просто ми беше безразлично тогава! Мина доста време. И от скоро време усещам как хлътвам все повече... Но сега все едно не се познаваме (то май си е така) - като се разминем не се поздравяваме, нищо! А аз съм влюбен доста! И не знам какво да направя... Ако може да ми дадете някаква идея?! Искам да се сближа с нея! Но не знам как да стане, при условие, че преди сме се познавали и по едно време даже спряхме да се поздравяваме... Изглежда, че не съм искал да общувам с нея! Все едно съм я отбягвал... Но не беше така - тогава просто ми беше безразлична, макар че и тогава я намирах за хубаво и приятно момиче... Сега все едно трябва да се запознаваме наново... Звучи тъпо, нали?! За това търся съвет! Благодаря предварително на всички, които ще ми дадат съвет!