.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен
    Град
    plovdiv

6to vi vle4e da presledvate obvarzani?

abe da pitam glavno mom4etata a i mi e interesno da 4uq mnenieto i na momi4etata ta na vaprosa za6to mom4etata kato razberat 4e dadeno momi4e ma seriozen priqtel vii mom4etata se skasvate da go svalite i da prespite s nego? za6to 4ujdoto vi e taka sladko ? i da znam za zabraneniq plod ama e tapo ima tolkova svobodni momi4eta a vii na teq det netrqbva?
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

fasta4eto tozi problem go ima i pri momichetata. I vse pak, kogato si haresame nqkogo, otnachalo moje da ne znaem che e zaet. I vse pak se sluchva da si haresash zaeti. Zashtoto to prosto se sluchva. Za s1rceto nqma zaeti i svobodni. P1k i tova ne sa mesta za sqdane- da si kajesh " O, tova e svobodno, shte sedna na nego.. "
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Фен
    Град
    plovdiv
    vqrvai mi v momenta v koito razberat 4e sam saeta po4vat da mi svalqt zvezdi za da me imat

Ами доста причини има.С обвързана, чувството е малко по яко,т.е знаеш,че някой спи с това момиче и ти си му конкуренция,усещаш,че с теб ти е по добре от колкото с мъжа или с приятеля и.Искаш да го направиш със жена,която има повече опит в секса,а не с някоя аматьорка дето не знае какво е удоволствието от секса.Другото е сексапила,ако излъчва такъв,защо пък не?Ако и е омръзнало да го прави с приятела си или мъжа си и си търси развлечение,така е и при момчетата,мисля,че никой не би отказал на обвързано момиче с опит в секса.Това е моето мнение.

Град
    София
    Хм това е тема,която е доста разтеглива Аз не съм на това мнение...Има доста обвързани момичета,които си просят да бъдат сваляни и не знам дали си се замисляла,но щом момчетата както казваш скачат повече на обвързани може да означава,че виждат по-голям шанс да им върже :P А относно мъдростите една от най-разпространените е "мойто си е мое,чуждото е общо"

Фен
    Град
    plovdiv
    tuk po skoro vaji 4ujdoto e po hubavo

Град
    CCCP
    Просто отговор - защото виждаме, че момичето не е курва. Определено, щом има сериозен приятел.

Според мен пък няма такова нещо. Не е нужно да имаш сериозен приятел, за да те свалят много момчета и да искат да спят с теб...
    Аз не съм обвързана, но пък много чакат да им вържа. :P Така че не мисля, че има някаква такава зависимост и не мисля, че може да се дават такива генерални заключения. :P

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Според мен пък няма такова нещо. Не е нужно да имаш сериозен приятел, за да те свалят много момчета и да искат да спят с теб...
    Аз не съм обвързана, но пък много чакат да им вържа. :P Така че не мисля, че има някаква такава зависимост и не мисля, че може да се дават такива генерални заключения. :P
    kato te vidqh i na men bi mi se iskalo da mi v1rje6 ina4e i az s1m na mnenieto na fasta4eto

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Просто по трудните цели будят по-голям интерес
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Заради слънчевите изригвания \/
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от PleasureSeeker
    Просто по трудните цели будят по-голям интерес
    dam mislq 4e si prav kakto i parvi4noto ni da iskame tova koeto nemojem da imame dam imkolkoto po nevazmojno e da ima6 nqkoi ili ne6to tolkova po slno go iska6 zabraneniq plod

Град
    na lunata....
    Az lichno ne sum ot toq tip hora! No otnosno mnenieto mi....svalqli sa me drugi momcheta pri polojenie che imam super seriozen priatel i sum se chuvstvala az nekomfortno smrqmo priatelqmi
    Neznam i az kakvo udovolstvie im sazdava...no samata misul za nqkoi che ne mogat da imat tova koeto iskat i napravo poloudqvat
    Tva e moito mnenie!

Има нещо вярно в това,че момчетата по усилено свалят обвързани момичета Според мен има няколко причини това да е така - от една страна момчето опитва да докаже пред себе си ( а и пред приятелите си) че е по добър от гаджето на момичето превръщат свалката в състезание, за да погъделичкат мъжкото си его. От друга страна в повечето случаи обвързаното момиче дава само секс (ако се върже на пропагандата естествено) и след това кой от където е не е нужно да се дават обяснения и няма никакви ангажименти - струва си нали?

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ACTPO
    Ами доста причини има.С обвързана, чувството е малко по яко,т.е знаеш,че някой спи с това момиче и ти си му конкуренция,усещаш,че с теб ти е по добре от колкото с мъжа или с приятеля и.Искаш да го направиш със жена,която има повече опит в секса,а не с някоя аматьорка дето не знае какво е удоволствието от секса.Другото е сексапила,ако излъчва такъв,защо пък не?Ако и е омръзнало да го прави с приятела си или мъжа си и си търси развлечение,така е и при момчетата,мисля,че никой не би отказал на обвързано момиче с опит в секса.Това е моето мнение.

Pi4 nekyde boi 6te qde6 sys taq logika...

btw q da postavq vyprosa az taka, za6to nabejdavate samo myjete???

Jenite sa dori po-zle, q predi koga si nemah seriozna priqtelka i si bqh taka da se kaje "svoboden atom" ne mi be6e lo6o i ne mi lipsva6e jenska kompaniq, ama se vlubih i obiknah edno momi4e i ve4e 2 godini sme zaedno, Bog mi e svidetel, 4e Stra6no Mnogo q Obi4am! Povqrvaite, znam kakvo govorq!

Ta stiga za li4nite mi ne6ta, vyprosa e, kak taka i to momi4eta, koito te poznavat i predi ama i gram vnimanie ne sa ti obry6tali, se ga se skysvat da te tyrsqt, a i o6te pove4e 4e kato te pozmavat i znaqt 4e nqma da se otkaje6 ot jenata s koqto si, ama pak te da si uporstvat tam!

6to e tva? Ili to kato onaq reklama, jenite znaqt kogato ot4aqno si tyrdi6 gadje, i taka natataka i te izbqgvat 6toto te smqtat za neznam si kakyv...

Ha sega mi obqsnete, nemoga da se syglasq 4e e nqkakva trypka da svalq6 obvyrzan 4ovek, 6ansa ti pri nego e po-malyk,a i obvyrzan(4ovek s gadje)-ne zna4i 4ovek s opit!!!

Opit=broika, razli4no ot seriozna vryzka, toest kurvite i kurvarite imat opit!
    Q nemam tolkova opit, ma ha de???

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ACTPO

Pi4 nekyde boi 6te qde6 sys taq logika...

btw q da postavq vyprosa az taka, za6to nabejdavate samo myjete???

Jenite sa dori po-zle, q predi koga si nemah seriozna priqtelka i si bqh taka da se kaje "svoboden atom" ne mi be6e lo6o i ne mi lipsva6e jenska kompaniq, ama se vlubih i obiknah edno momi4e i ve4e 2 godini sme zaedno, Bog mi e svidetel, 4e Stra6no Mnogo q Obi4am! Povqrvaite, znam kakvo govorq!

Ta stiga za li4nite mi ne6ta, vyprosa e, kak taka i to momi4eta, koito te poznavat i predi ama i gram vnimanie ne sa ti obry6tali, se ga se skysvat da te tyrsqt, a i o6te pove4e 4e kato te pozmavat i znaqt 4e nqma da se otkaje6 ot jenata s koqto si, ama pak te da si uporstvat tam!

6to e tva? Ili to kato onaq reklama, jenite znaqt kogato ot4aqno si tyrdi6 gadje, i taka natataka i te izbqgvat 6toto te smqtat za neznam si kakyv...

Ha sega mi obqsnete, nemoga da se syglasq 4e e nqkakva trypka da svalq6 obvyrzan 4ovek, 6ansa ti pri nego e po-malyk,a i obvyrzan(4ovek s gadje)-ne zna4i 4ovek s opit!!!

Opit=broika, razli4no ot seriozna vryzka, toest kurvite i kurvarite imat opit!
    Q nemam tolkova opit, ma ha de???
    parvo pi4 estestveno 4e i obratnoto e vqrno no naistina az poneje sam 4ovek koito nikoga neizneverqvam sqka6 donqkade go pravqt za da dokajat 4e nqma momi4e koeto da ne im ustoi i donqkade nemogat da povqrvat 4e na toq svqt ima o6te verni momi4etta (nesam samo az no sme malko) prosto naistina e u4udva6to kak hora koito predi nesa ti obra6tali nikakvo vnimanie sq te svalqt o4eizbodno pak i donqkade ako vqrno momi4e ti pusne vse edno si SEX BOG 6tom e ustoqla na drugi a na tebe ne

kaka_Nicky
    Guest
    според мен това с преследването на "чуждо" е детска история, но понеже и големи хора го правят, може да се каже просто, че е инфантилна...
    прекалено измислени и въздушни са доводите ви за "тръпката към забранения плод" и никога няма да имате пълно оправдание, ако някой си (или някоя си) изневери на гаджето си с вас при все че вие сте знаели за тая връкза.
    ако не знаеш за връзката на даден човек и се сваляш с него - няма проблем (т.е. - не е в теб проблема), ама иначе е повече от тъпо, интригантско, понякога и курвенско...

аз лично много мразя да ме "събличат с поглед" глупаци, прегръщащи пред мен гаджетата си или пък да ме сваля някой, на когото през това време му звъни приятелката и той я лъже, че е на гости на леля си... не се издържа!!

хора, ходете с гаджетата си. като не ви харесва и искате да изневерявате, защо не скъсате, ами живеете в лъжи и карате другия (другата) да страда!?!?!
    а вас, които ви влече да посягате към чуждо, разберете, че така само се унижавате и нищо не постигате, а удоволствието е напълно измислено и фалшиво!
    мислете с главите си!

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kaka_Nicky
    според мен това с преследването на "чуждо" е детска история, но понеже и големи хора го правят, може да се каже просто, че е инфантилна...
    прекалено измислени и въздушни са доводите ви за "тръпката към забранения плод" и никога няма да имате пълно оправдание, ако някой си (или някоя си) изневери на гаджето си с вас при все че вие сте знаели за тая връкза.
    ако не знаеш за връзката на даден човек и се сваляш с него - няма проблем (т.е. - не е в теб проблема), ама иначе е повече от тъпо, интригантско, понякога и курвенско...

аз лично много мразя да ме "събличат с поглед" глупаци, прегръщащи пред мен гаджетата си или пък да ме сваля някой, на когото през това време му звъни приятелката и той я лъже, че е на гости на леля си... не се издържа!!

хора, ходете с гаджетата си. като не ви харесва и искате да изневерявате, защо не скъсате, ами живеете в лъжи и карате другия (другата) да страда!?!?!
    а вас, които ви влече да посягате към чуждо, разберете, че така само се унижавате и нищо не постигате, а удоволствието е напълно измислено и фалшиво!
    мислете с главите си!

mila ne si razbrala pravilno temata vaprosa e za6to momi4etata/mom4etata presledvat hora koito sa obvarzani? a ne 4e obvarzanite se zaglejdat i tnt

kaka_Nicky
    Guest
    напротив, добре разбрах и в началото съм говорила именно по този въпрос.
    после обаче се отплеснах, сори

Фен
    Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от kaka_Nicky
    напротив, добре разбрах и в началото съм говорила именно по този въпрос.
    после обаче се отплеснах, сори
    mila ta ti o6te v na4aloto govori6 za izneveri a stava duma kogato neiska6 da izneveri6 a teb se skasvat da te svalqt a otnosno dovoda za zabraneniq plod ne e vazdu6en a ima mnogo istina v nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си