.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    hqhhqh
    Guest

А сега нещо интересно..:)

я кажете вие когато се карате с половинкта си или приятели имате ли някакви затапващи реплики ..нека да ги видим или просто как най често се обиждате

ami......s gajeto ne sym se karala,vinag se razbiram e po dobriq na4in!
    ama da si kaja 4estno sym se karala s mn priqteli!
    ma momi4etata vikam krava ili ne6to ot toq rod,a na mom4etata idioti,pederasi... ei takiva!
    nadqvam se da sym otgovorila n a vyprosa ti
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Голям фен
    Град
    sofia
    mi kato se karam ili ne6o takova spiram da mu se obajdam i ne mu obru6am nikakvo vnimanie to4ni repliki nqmam no tva s bezrzli4ieto deistva
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    :)
    нямам такива реплики - идват от самосебеси. Като си бесен на някой не ти е да мислиш как да г затапиш, а разгромиш...не съм се карала с гадже, а с приятели

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ние като се караме и почваме да си вадим кирливите ризи-кой кога какво казал, де бил, с кого бил, ей такива неща. Ма обикновено аз го затапвам и той отстъпва пръв. Иначе той никога не приема сериозно караниците ни, а аз си се посърдя малко и вземе, че ми мине
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Не мисля, че когато двама души се обичат трябва да има надпревара кой ще затапи другия. Когато се карам с приятеля ми действам с аргументи, а не със заучени реплики.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

haha karame se dosta 4esto i v pove4eto slu4ai az se durpam ot nego i ne mu davam da me hva6ta dori za rukata i toi umekva
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Cholita
    Guest
    Винаги зависи от ситуацията и не всяка затапка е универсална.Но все пак ще напиша няколко:
    "Ами ти като си толкова остър,ходи и се забий някъде!",
    "Затвори си устата,че замириса на глупост!",
    "Такъв ще ти фрасна,че няма да мога да те стигна,за да ти се извиня!",
    "Не ме прекъсвай,защото с един шамар ще ти прекъсна захранването!",
    "На тебе главата май ти служи само за равновесие!",
    "Ти не си с всичкия си....или всичкия ти е толкова!"
    "Ти си едно празно плямпало!"

Супер фен
    Мога да кажа една ситуация: с приятел се караме и той ми вика:

той:Ти по тел си много тъпа!
    аз:Ми да като само те затапвам!
    аз:Дай ми тел на онова момче!
    той:Няма да ти го дам!
    аз:БЕ хайде де той ти е прятел имаш му го!
    той:БЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ТОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА!
    аз:Искам да го чуя от него!!!
    той:няма да ти го дам!
    аз: Ми аз сама ще го разбера!
    той:Да бе и как!
    аз:Имам си източник!!!

И говорихме говорихме накрая ми даде грешен тел,ама аз го взех от едно момиче,което е много точно!!!

А да и аз по едно време му викам:
    Ти нарочно не ми го даваш за да си нямам гадже!
    НО АЗ ЩЕ СИ НАМЕРЯ!
    той:Ама то това момче знайш ли къв е тъп!
    аз:Не е тъп!
    той:И е грозен!
    аз:Не е вярно много си е як!
    той:Ми аз ако ти дам някакъв тел ще е грешен...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    деазнам...на мен си ми идват на момента...то няма подготовки за наредби и др неща от сорта...зависи от яростта ти
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не се сещам в момента.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az po princip kato se skarame stavam takava agresivna i kazvam sumati neshta det ne mislq....a pak toi vinagi me usmirqva s replikata - "She ti zashiq edin shamar veche prestani!"

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi gledam mn mn da ne se karam s horata s prietelite ponqkoga prosto se karame kato na 6ega daje vednaj pe pitaha dali si4ko e naistinapredstavete kolko seriozno se karame hahahaha nikoga ne se karam s koito i da bilo seriozno osven s na6te de

0biChkam SlyNcEt0 :}

Ми ако някой запо4не да ме обижда го затапвам с реплики от рода на "да ти прили4ам на огледало", "не е признак за много адекватно поведение да говори6 за себе си във 2ро лице" или "Бих те нарекла овца/крава/сопол/патица/педерас..., но няма, за6тото не искам да обиждам овцете/кравите/сополите/патиците/педерасите..."

нямам заучени реплики, но "по-умния отстъпва пръв" винаги върши работа когато искаш да изнервиш някой

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

kogato se skaram s gajeto i zada go zatapq my kazvam 4e imam mn angajimenti i nqma da izlizam v sledva6tite 1-2 dena i toi togava vednaga po4va da mi se ymilkva btw toku 6to se skarah s gajeto i sam BQSNA!
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

FiRe_LaDy
    Guest
    Mi nii predi se karahme mnogo chesto.Ama to sichko beshe,shtoto se se syrdeh za drebolii,no sega ne e taka.Pravq se,che ne sam vidqla,che ne sma chula.Ponqkoga me qdosva mnogo i pochvam da mu govorq ili napravo da mu vikam,no toi za da me qdosa oshte poveche se pravi,che ne me chuva i v kraina smetka e po dobre taka,che kakvito sme inati i dvamata.I vinagi sichko svyrshva ramkite na 10min nai mnogo,shtoto toi ne moje da me tyrpi i me iiii az mu proshtavam \/

mi to4no repliki ne znam no do sega s gadjeto mi ne e imalo den v koito da ne sme se karali ne znam za6to vinagi stava taka vse se karame za ne6to oba4e sdobrqvaneto e nai - sladko
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

не се сещм в момента

Град
    Sofia
    Хмм,ми като се караме с гаджето,не и звънкам няколко дни и тя решава че не е трябвало да си вдигаме скандал и започва да се държи мило с мен,но се обиждаме иначе,а някой приятел като ме ядоса го наричам или лепилар или тинякЧ
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

Повече от фен
    mi kato se skarame ima nqma i 1-2 dena i sme se sdobrili,no dokato sme skarani ne si govorim i si vikame(momi4etata) ovca,pa4a ,i t.n,a s mom4etata samo ne si govorq,no i s tqh se sdobrqvam mn burzo a6toto mn si gi obi4kam vs mi fr i momi4eta i mom4eta te sa mi nai-golqmata slabost!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

ooo nie s moq mnogo se karame nai ve4e za6toto go revnuvam i to bez osnovanie ama naposledak ne se karame promenih se gordeq se s sebe si

xahxah momicheta ne obijdam i ne psuvam no vij za momcheta moga da ti kaja kak obijdam: CITIRAM se : Ti si papchiv , vushliv , urodliv , babun s akula na magare i liceto na svinq tova si ti!!!!
    Tova stiga ne mislq che zslujava da spomenavam che iskam da se vidq s maika mu i s lelq mu na same )
    ObichaM te Viki!!!

Повече от фен
    Az kato se skaram s priqtelq si mu vikam nai-4esto "Aide varvi da spi6!"

legai da spish e))) xahxahhxahx moje i taka )
    ObichaM te Viki!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си