.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Гьотеря съм я закъсал!

Преди седмица бях в Италия по някав училищен проект.Имаше хора от цял свят и аз се зарибих по една туркиня!Всичко минаваше много добре, ма дойде време да си ходим - аз в България, тя - в Турция!Разделихме се с целувки, прегръдки и т.н.(както си му е реда)!Но проблема е, че съществува реална опастност да не я видя никога повече!Имам възможност да поддържам контакт с нея и смятам да го направя, но през последните 2-3 дена съм кат застрелян!Никво настроение, никаква емоция!Само за нея мисля.Какво да правя е въпроса - да я забравя ли, или да търся начин да се виждаме по-често!Предполагам, че ще кажете, че всичко това е временно, но до сега кат съм бил "болен" по момиче ми е минавало за 1-2 дена, а ся ме държи вече 4 ден и не смята да олеква болката!

Какво да правя е въпроса - да я забравя ли, или да търся начин да се виждаме по-често!
    Shto za v1pros? Ami ako mojesh da q zabravish lesno, zabravi q - tova e nai-dobroto reshenie. No mislq, che nqma da e nikak lesno. Opitai se. Moje da si pishete, ako ste si razmenili koordinatite de.. I vse pak, kolkoto i gadno da zvychi, po-dobre si nameri dryga, zashtoto v tazi "vr1zka" ne vijdam uspex..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    "любовна треска"...ми ще се наложи да я забравиш...няма как да се виждате...адски мн. пари ще отидът!и тва ще е хипер рядко! ще се наложи да я забравиш..времето лекува....

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    "любовна треска"...ми ще се наложи да я забравиш...няма как да се виждате...адски мн. пари ще отидът!и тва ще е хипер рядко! ще се наложи да я забравиш..времето лекува....
    dam tyi e
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ще ти мине спокойно.
    Явно си се зарибил яко, ама като се има предвид, че нямате големи шансове да се виждате, скоро ще ти мине.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    sofia
    mn gadno zvu4i no naistina 6e se naloji da q zabravi6
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    Тя е туркиня! Това е достатъчно.

Guest
    4ri dena !!!

E twa trqbwa da e liubovta na jivota ti!!!

Супер фен
    Първо колко си голям?
    И тогава мога да ти отговоря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си