.

Виж резултатите на анкетата: Мразите ли вашите ?

Гласували
290. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

15 5,17%
  • Не

227 78,28%
  • Може би

41 14,14%
  • Не ги понасям(Мразя ги)

7 2,41%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 166
    не, никога !!! как да мразиш човека, който те е създал и през целия си живот е давал и ще дава всичко от себе си, за да си добре и да не си лишен от нищо... (въпреки че имах проблеми с майка ми... с един, два... пет разговора те се оправиха...хихик)
    You've got one life, so live it!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    колкото и да се карам с тях и да не мога да ги понасям в 99% от случаите...
    определено НЕ
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Град
    Там, където вятъра спомени носи и морето сълзите прегръща.Там мечтите са боси,там от малка се връщам
    Вие имате ли представа за силата на думите и значението им... ДА МРАЗИШ РОДИТЕЛИТЕ СИ - невъзможно.... мразите ли себе си... Може да се карате, да сте афектирани на моменти...но омраза.... моля ви се...да мразиш човека който ти е дал живот... Би било добре да мислите повечко преди да пишите щяло и нещяло....

Не погубвай живота дете, не мисли че си само и неразбрано...
    Все някъде и за тебе бие сърце и чака да се слеете в едно цяло..

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от Georgia
    Вие имате ли представа за силата на думите и значението им... ДА МРАЗИШ РОДИТЕЛИТЕ СИ - невъзможно.... мразите ли себе си... Може да се карате, да сте афектирани на моменти...но омраза.... моля ви се...да мразиш човека който ти е дал живот... Би било добре да мислите повечко преди да пишите щяло и нещяло....
    Аз лично знам какво съм писал и защо съм го написал.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    И как,се чудя, ще мразиш човека,който ти е бърсал задника и живее за тебе, само защото не се разбирате?Ако е направил нещо мнооого лошо,нещо значително лошо
    В повечето случаи лошото нещо представлява отказ на каприза за нов телефон или несъгласието хлапе на 14 да се прибира по нощите...

Аз не мразя родителите си.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    e чак пък да ги мразя НЕ. еярно,че има моменти в които мн ама мн ме инервят и чак ми иде да ги пречукам от бой не ги мразя родители са ми все пак

Голям фен
    Град
    sofia
    ne i nikoga ne sum gi mrazila za6oto nikoga ne sa me ogranichavali i sa se durjali prekrasno s men nqma za kakvo da gi mrazq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Вярно е, че не се разбирам с нашите особено, но никога не бих ги намразила, та те са хората които са ми дали живот!!!
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Guest
    i az mnoooogo si obi4am na6ite 6toto vinagi sa mi ogajdali na kaprizite i ne gi znam kak se me iztarpqvali sq osaznavam kakvo e bilo i mnogo si gi obi4kam :P

ponqkoga me draznqt (osobeno maika ) no ... tova e mn` rqdko ina4e 4ak do mrazene... ima kude kude po lo6i roditeli ot moite... a ne 4e moite sa lo6i de daje naprotiv ba6ta mi e super gotEn

Повече от фен
    що за въпрос...
    аз мисля че имам прекрасни родители-всичко мога да споделя с тях,никога от нищо не са ме лишавали и ограничавали и не ми правят проблеми за излизанията и т.н.е от време на време ме дразнят ама то тва е напълно нормално

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Мразите ли вашите

Абе к'ви са тея глупави теми?!как 6те мразиш родителите си?!
    Вярно когато си мн ядосан на тях понякога си казваш мразя ги не ги понасям но след 10-15 мин това минава и е било нешо моментно в изблик на "ярост".Но да стигнеш до там чак теми да пускаш....

аз мисля че никои нормален човек би бил способен да марзи хората,които са му дали живот

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ne gi mrazq samo na momenti ne moga da gi tarpq ujasno sa no ponqkoga sa mi mn milichki

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    Kolkoto i lo6i roditeli da ima6 ne trqbva da gi mrazi6,za6toto te sa ti dali jivota vse pak
    sqka6 si gi molila za tova...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от honey91
    Kolkoto i lo6i roditeli da ima6 ne trqbva da gi mrazi6,za6toto te sa ti dali jivota vse pak
    sqka6 si gi molila za tova...
    hahhaha da po dobre 6te6e da ne sa me rajdali. Ne gi mrazq no prosto ponqkoga mnogo me qdosvat i ervirat i v tezi momenti gi mrazq malko
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

ми аз поне не ги обичам... как може да създадеш някой и да не си готов да му дадеш поне любов и подкрепа?!?! не ги мразя,а ги обвинявам..не искам да са перфектни ,но не искам и те да изискват това от мен!!!!

RaMtIrIrAm
    Guest

mmmm

malko ne znam ama kusno li e ne e li da se vkliu4a po taq tema i az az ne znam.. maika mi i bashta mi se razdeliha predi 4 meseca ( i po dobre) ne mi puka ostanah s maikami.. mnogo si q obi4am ama ima edni momenti deto me drazni max.. kato po4ne da si izkarva neshto na men i mi idva da q udarq... ili po dobre

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не мога да понасям баща ми.Той е единствения за човек който мога да кажа, че мразя.Иначе майка ми много я обичам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Abe kak 6te mrazite roditeliste si be?!?!?!?!

Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    po nqkoga naistinamn me iznervqt no da gi mrazq ne!!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Имам моменти в които супер много ме дразнят но да ги мразя да бе да нали все пак ако не са били т нямаше да ме има мене да ви пиша това сега тези които си мразите родителите осъзнайте се малко бе хора все пак това са хората които с ви дали живот айде всички имаме трудни дни
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    ми аз на6те не ги мразя(така и посо4их в анкетата),но има моменти в които си мисля 4е наистина ги мразя.един път казах на майка ми 4е е най гадната майка на света.за което после съжалявах ест

Не мога да мразя хората, които са ми дали живот, благодарение, на които съм на тая земя, тези хора, които ме издържат, грижат се за мен, даряват ме с любов и дават мило и драго аз да съм добре. Естествено имало е моменти на разногласия, но това са дребни работи.Уважавам родителите си изкючително много и винаги ще си обичам.

emi e moga da gi mrazq 6toto sa mi rodirteli i sa me otgledali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си