- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразите ли вашите
не, никога !!! как да мразиш човека, който те е създал и през целия си живот е давал и ще дава всичко от себе си, за да си добре и да не си лишен от нищо... (въпреки че имах проблеми с майка ми... с един, два... пет разговора те се оправиха...хихик)![]()
You've got one life, so live it!!!
Вие имате ли представа за силата на думите и значението им... ДА МРАЗИШ РОДИТЕЛИТЕ СИ - невъзможно.... мразите ли себе си... Може да се карате, да сте афектирани на моменти...но омраза.... моля ви се...да мразиш човека който ти е дал живот... Би било добре да мислите повечко преди да пишите щяло и нещяло....
Не погубвай живота дете, не мисли че си само и неразбрано...
Все някъде и за тебе бие сърце и чака да се слеете в едно цяло..
Аз лично знам какво съм писал и защо съм го написал.Първоначално написано от Georgia
В повечето случаи лошото нещо представлява отказ на каприза за нов телефон или несъгласието хлапе на 14 да се прибира по нощите...Първоначално написано от Whisskas
Аз не мразя родителите си.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
e чак пък да ги мразя НЕ. еярно,че има моменти в които мн ама мн ме инервят и чак ми иде да ги пречукам от бой не ги мразя родители са ми все пак![]()
ne i nikoga ne sum gi mrazila za6oto nikoga ne sa me ogranichavali i sa se durjali prekrasno s men nqma za kakvo da gi mrazq
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Вярно е, че не се разбирам с нашите особено, но никога не бих ги намразила, та те са хората които са ми дали живот!!!
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
i az mnoooogo si obi4am na6ite 6toto vinagi sa mi ogajdali na kaprizite i ne gi znam kak se me iztarpqvali sq osaznavam kakvo e bilo i mnogo si gi obi4kam :P![]()
ponqkoga me draznqt (osobeno maika ) no ... tova e mn` rqdkoina4e 4ak do mrazene... ima kude kude po lo6i roditeli ot moite... a ne 4e moite sa lo6i de daje naprotiv ba6ta mi e super gotEn
що за въпрос...
аз мисля че имам прекрасни родители-всичко мога да споделя с тях,никога от нищо не са ме лишавали и ограничавали и не ми правят проблеми за излизанията и т.н.е от време на време ме дразнят ама то тва е напълно нормално
Абе к'ви са тея глупави теми?!как 6те мразиш родителите си?!
Вярно когато си мн ядосан на тях понякога си казваш мразя ги не ги понасям но след 10-15 мин това минава и е било нешо моментно в изблик на "ярост".Но да стигнеш до там чак теми да пускаш....
sqka6 si gi molila za tova...Първоначално написано от honey91
hahhaha da po dobre 6te6e da ne sa me rajdali. Ne gi mrazq no prosto ponqkoga mnogo me qdosvat i ervirat i v tezi momenti gi mrazq malkoПървоначално написано от Анонимко
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
ми аз поне не ги обичам... как може да създадеш някой и да не си готов да му дадеш поне любов и подкрепа?!?! не ги мразя,а ги обвинявам..не искам да са перфектни ,но не искам и те да изискват това от мен!!!!
malko ne znam ama kusno li e ne e li da se vkliu4a po taq tema i azaz ne znam.. maika mi i bashta mi se razdeliha predi 4 meseca ( i po dobre) ne mi puka
ostanah s maikami.. mnogo si q obi4am ama ima edni momenti deto me drazni max.. kato po4ne da si izkarva neshto na men i mi idva da q udarq... ili po dobre
![]()
![]()
Не мога да понасям баща ми.Той е единствения за човек който мога да кажа, че мразя.Иначе майка ми много я обичам.
Abe kak 6te mrazite roditeliste si be?!?!?!?!
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
po nqkoga naistinamn me iznervqt no da gi mrazq ne!!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Имам моменти в които супер много ме дразнят но да ги мразя да бе да нали все пак ако не са били т нямаше да ме има мене да ви пиша това сега тези които си мразите родителите осъзнайте се малко бе хора все пак това са хората които с ви дали живот айде всички имаме трудни дни
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ми аз на6те не ги мразя(така и посо4их в анкетата),но има моменти в които си мисля 4е наистина ги мразя.един път казах на майка ми 4е е най гадната майка на света.за което после съжалявах ест![]()
Не мога да мразя хората, които са ми дали живот, благодарение, на които съм на тая земя, тези хора, които ме издържат, грижат се за мен, даряват ме с любов и дават мило и драго аз да съм добре. Естествено имало е моменти на разногласия, но това са дребни работи.Уважавам родителите си изкючително много и винаги ще си обичам.
emi e moga da gi mrazq 6toto sa mi rodirteli i sa me otgledali