- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразите ли вашите
Ponqkoga ne ponqkoga da no v pove4eto slu4ai gi nenavijdam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Понякога,ама понякога са много добричкииииии \/
Mi po nqkoga ne sa mi mnogo priqtni ama tova e polojenieto ne moje da ne mi napravqt zabelejka kato gledat kvi gluposti vur6a.Ne gi mrazq v nikakav slu4ai!!!
Определено Не как можеш да мразиш хората които ти дават всичко бая години..... Бягаш от вас и каде ше идеш при баба и дядотова ако е бягане напрао ме отпишете.
Докато зависите финансово от родителите си добри лоши няма мардане пак дали ги мразите или не това покава колко големи селяни сте![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
az gi mrazq tolkova mn nqma6 si na ideq idva mi da se samoybiq napravo!!!NE sam im iskal jivota ot tqh Tova4e ti ima6 roditeli gore dolyl svesni nezna4i ni6to ne si izjivqla tova koeto az za da mi kazva6 dali da gi mrazq ili neПървоначално написано от honey91
Абе се пак от неговия хуй си направен и от нейната путка си излязъл,така че...Не,не ги мразя.
На моменти ме дразнят,но не ги мразя разбира се. Родителите не трябва да се мразят
poprinchip ne mraza roditelite si no ima momenti v koito prosto iskam da ne sa mi bili roditeli tova e nai veche kogato pochnat da mi mrankat za neshto ili se skarame togava prosto gi nenavizdam
Първоначално написано от midnight...
![]()
..impossible...
...is nothing...
ами не ги мразя но понякога много ме дразнят![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Ne moga da gi mrazq-vse pak na tqh dulja jivota si![]()
И аз!Първоначално написано от ledenata_kralicA
![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
О,Боже...разбира се,че не ги мразя!Това,че се караме не значи,че са лоши...дали са ми живот,никога нищо не ми е липсвало,лишавали са се те,за да имам аз..мисля,че мога да понеса да пропусна някой купон да речем(не че не ми ства мн гадно като не ме пуснат някъде,но...)
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ne mojem da se ponasqme![]()
4esti4ko se karame oba4e v nikav sli4ai ne gi mrazq![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Nete vinagi sa iskali az da sum shtastlifa...a nikoga ne sa mi zabranqfali nishty vinagi za bili super dybri kum mene!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
и азПървоначално написано от bonboneno^mace
мразя само баща си, който не съм и виждалаа майка ми си я обичам много,толкова неща е направила за мене да не говорим че ми е бест френдка и ме изслушва и разбира...
em ne mnogo ;p
ponqkoga mi barkat v zdraveto ama vse pak MRAZQ e tvarde silno kazano
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI
Mi ne ne gi mrazq . Kak moje da mrazish nqki koito e napravil tolkova mnogo za teb ... makar4e sum kazvala 4e gi mrazq no ne e taka ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
estestveno 4e ne.daje mn se radvam 4e to4no te sa mi roditeli i ne bih gi smenila.
moq nevinnost i greh.....