- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразите ли вашите
нееееееее
аз живея за цялото ми семейство
много ги ценя и обичам
и кво като са ми дали живот?! Поне малко трябжа да ме уважават! И аз съм човек! Дразнят се с мен за всичко,за домакинската работа,за даскало,за приятелите ми,дори за подаръците от баба и дядо! Не ги издърйам и с нетърпение чакам да навърша пълнолетие и да се изнеса от къщи
Не. Напротив, и двамат ги уважавам страшно много.
11 tochka deaktiven profil.
Първоначално написано от honey91
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
не.уважавам ги страшно много,и страшно много ги обичам.толкова много са направили за мен
ne,ne gi mrazq.mnogo si gi obi4kam dajee ponqkoga ne me slu6at...ama ko da praq ne se oplakvam
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Колкото и лоши да са родителите на един човек мисля че той не е способен чак да ги мрази може да не ги обичате много но чак пък да ги мразите не мисля все пак те искат най доброто за вас и не мисля че има родители които да правят нещо за детето си което на него да не му харесва на пук
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Не! Но понякога наистина ме дразнят.В крайна сметка никой
не си избира родителите.
Не не ги мразя.Преди всичко те са ми дали живот и са ме отгледали.
ne gi mrazq est, obi4am gi , no ponqkoga se sdyrpvame
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
kva e taq glupost be?!!!!! tova che si im qdosana ne oznacahava che gi mrazish ...kvo ne sa te pusnali i gi mrazish veche..emi e***i gluposta chesno ti kazvam..a ako mrazish roditelite si prosto ne znam nqma kvo da kaja za tebe!Първоначално написано от LoveSuckz
не не ги мразя
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
DA!!!!!!!!!!!!!![]()
ne no ima slu4ai v koito mnogo me nervqt
podrepqm!Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
Само майка ми мразя, защото е властна, егоцентрична и себична... но пък за сметка на това баща ми е адски пич![]()
Не ги мразя.С нищо не са го заслужили,макар че както каза miloto_girl_4e,може понякога да ме дразнят (особено баща ми),но в никакъв случай не ги мразя.
Ba6ta mi ne go mrazq,no maika mi DA!Za men tq ve4e e myrtva!!!Nqma syrce...kogato reva za ne6to mi se hili...bie me postoqnno,nakazva me,kre6ti mi...zatova ADSKI MNOGO Q MRAZQ!!!Nqmam tarpenie da zamine sled 2 dena v Germaniq...Povqrvaite mi nqma takava "jena" na sveta!!!Na nai-golemite si vragove ne pojelavam takava maika!!!4esno!
И мойта е кажи речи същата. Само дето не ми е посягала още, е посегна веднъж, ама и се изрепчих и повече не е посмяла, защото ще я отнесаПървоначално написано от Анонимко
Моята живее във Франция отскоро и съм много доволен.
NE ne gi mrazq.ponqkoga me draznqt no ne moga da kaja 4e gi mrazq.![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Как ще си мразя родителите?!?!?!?!?!
![]()