.

Виж резултатите на анкетата: Мразите ли вашите ?

Гласували
290. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

15 5,17%
  • Не

227 78,28%
  • Може би

41 14,14%
  • Не ги понасям(Мразя ги)

7 2,41%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 166
    Повече от фен
    А бе вие луди ли сте ?
    Как ще си мразя родителите?
    Е да верно е,че понякога като се скараме ми става неприятно и не си говоря известно време с тях ама чак да ги мразя,не разбира се,те са ми родители,а родителите трябва да се уважават и да им помагаме !! Обичкам ги

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Естествено,4е не ги мразя,а много си ги оби4ам даже!Вярно е,4е на моменти(даже в пове4ето моменти) много ме дразнят и съм обмисляла идеята да избягам от вкъщи,но това може да стане едва по-късно,все още съм доста зависима от тях(за съжаление)!Мисля,4е не можеш да мразиш родителите си,това е невъзможно и извратено!Все пак те са ти дали живота,отгледали са те,грижили са се за теб!Ако ще родителите ти да са престъпници,все пак те си остават твои родители и не можеш да ги мразиш!Когато си им ядосан,е естествено да си помислиш,4е ги мразиш,и аз съм усещала същото 4увство,но това вдействителност не е вярно!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    opredeleno ne gi mrazq!vse pak sa napravili mnogo jertvi za men i az go ocenqvam!e vqrny 4e e imalo i momenti,v koito tolkova sme se karali,4e mi e idelo da im kaja ujasni neshta!no tova e samo momentno.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

qfo
    Guest
    epa kak da gi mrazim kato sa pecheni hora ahah samo deto mi se praviha do skoro za nekfi neshta ama veche nema briga... daje sa se chuda kfo da kupa maika mi e taka da i go podarim da se iskefi

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Трябва да са направили нещо мноого сериозно,за да ги намразя.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Не мразя никого. Хм...може би така мисля, защото си е моята майка, но все пак мисля, че имам една от най-разбраните, добри, мили, прекрасни майки! Мисли и е направила толкова мн за мен, че ако я мразя трябва да не съм добре с мозъка. С баща ми нещата седят по-различно, защото е хипер изнервен и не може да се говори спокойно, като с човек с него, но все пак е преуморен, щото работи да имам аз кво да ям и облека / не че майка ми не работи/. Понякога много ме ядосва като ми вика за глупости, ама какво да направя - баща ми е и го обичам...

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Opredeleno ne te sa mnogo svestni horica golemi manqci nito me ograni4avat nito ni6to 4e az sas tqh si piq vodkata vinagi sre6tam podkrepa i obi4 ot tqhna strana ne sa ot tezi roditeli koito mrankat "ne moje tva ne moje onova" na mene vsi4ko mi e pozvoleno i vinagi sa podhojdali sas razbirane dori da napravq nqkoq glupost koeto se slu4va rqdko. E kajete kak bih mogla da mrazq tolkova pekani mama i tatko a?
    If you want to be пиян
    drink rakiq not айрян

Не Аз почти не се карам с родителите си. Разбираме се добре.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Град
    Страната на Чудесата
    Не мн ясно, обичам ги повече от живота си!
    Fighting for nothing is what you're born for.

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    hah i na6ite mnogo me draznqt ponqkoga ama ne gi mrazq . nqma za kakvo .prosto tova 4e sa mi se navikali za ne6ty ili kakvoto i da bilo nqma sm da gi mrazq . a pak i na6ite sa mnogo tolerantni kam men davat mi vsi4ko . ne sam edinstveno dete i zatova se radvam . prosto te parvo sa mi priqteli i 4ak togava roditeli.(osobeno maika mi )

Голям фен
    толкова ги мразя че чак ги обичам повече мама и тати

Понякога ме изнервят, но в никъф случай не ги мразя, напротив. Даже никога не съм го казвала когато ме ядосат или нещо, нито ги обиждам, не нога просто. Обичам ги

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Не ги мразя,разбира се.Майка ми е страхотна,винаги е готова да ме прикрие,когато трябва.Дори повечето пъти тя ми извинява отсъствията пред класната нищо,че пред нея се оправдавам с това че просто не ми се влиза в час(ест непрекалявам).Е баяща ми доста ме дразни понякога,но какво да се прави.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    не

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    in my world!
    na momenti me izkarvat izvan nervi,no ne gi mrazq
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Between The Hell and The Heaven
    когато бях на 12-13 си мислех,че ги мразя и сега разбирам колко глупава съм била и колко съм ги наранявала
    Обичам ги,защото правят всичко за да съм щастлива,осигуряват ми покрив над главата,храна,дрехи...обръщ т ми достатъчно внимание,въпреки близнаците и мога да кажа,че ме обичат безрезервно-след всичките глупости които съм правила и ще правя,никога не са се отказали от мен,няма и да се откажат
    караме се,тръшкаме си врати,не винаги сме доволни или пък разбрани,но след това всичко пак си е О.К.-еми сори,ама да мразя единствените хора,които си ме приемат и обичат каквато съм,които са ме създали...мнеее,трябва да съм баси глупачката и неблагодарницата,за да изпитвам подобни чувства

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен
    И аз се питам случайно да знаеш значението на думата мразя... Според мен не Това, че сега е модерно при всеки прилив на хормони да мразиш всичко и всички, не означава, че знаеш какво говориш, ама няма да си хабя думите повече.
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    moje da me draznqtt mega adski mnogo i ponqkoga kat ne mi iznasq kazvam mrazq vi ama NE neznam kfi sa tiq hora det sa glasuvali s da edno e draznene drugo e mrazeneeeeeeeeeeeee
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

С бащата мн се разбираме и мн ме кефи постоянно ръси некви бисери
    И винаги снася кинти

Супер фен
    Град
    България
    Да!Мразя всички хора независимо от етноса им и т.н. !Мразя хората !По конкретен отговор немога да ви дам!
    П.П. Приятен ден!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Испания
    Каквото и да направят не мога да ги мразя!!!
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Никога не съм мразел своите родители няма и да го направя.
    Имало е много моменти за който са ме дразнели супер много, но не знам какво трябва да стане за да ги намразя ..
    Just do it ...

Град
    при мама
    Как мога да кажа на човека който ме е създал,че го мразя?
    Абсурд,никога дори и да ме ядосат за нещо.
    ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си