.

Виж резултатите на анкетата: Мразите ли вашите ?

Гласували
290. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

15 5,17%
  • Не

227 78,28%
  • Може би

41 14,14%
  • Не ги понасям(Мразя ги)

7 2,41%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 166

е*ахти въпроса естествено ,че НЕ ГИ МРАЗЯ

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Само майка ми ..
    Но и баща ми не го обичам,но не го и мразя ..

що да ги мразя дали са ми живот все пак?!?!
    Lof YAaA..!

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Не мразя родителите си. Обожавам и уважавам безкрайно много майка ми, вярно е, че не обичам баща ми така както би трябвало, но въпреки това не мога да кажа, че ги мразя.
    и аз така

a zashto puk trqbva da gi mrazq shtoto sum tineidjurka i sum v takova vreme 4e vsiko mi e krivo pfff gluposti daje gi obi4am i bih napravila kakvo li ne za tqh
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не ги мразя естествено, но понякога майка ми така ме дразни ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

[quote="honey91"]Kolkoto i lo6i roditeli da ima6 ne trqbva da gi mrazi6,za6toto te sa ti dali jivota vse pak [/quote NE E LI VERNO
    VZAIMNO SE MRAZIN

Ми преди мразех баща си,но от както не живее при мен ми е адски по готино,е не го обичам,не искам и да го виждам.....но..вече бих казала,че не го мразя!Стига да е далече от мен...да върши кво'то си иска...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    определено не
    може на моменти да ме дразнят(предимно майка ми),ноооо не ги мразя, разбира се
    +1 Напълно права е.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Що за идиотски въпрос!? Нормално е от време на време да се разбираме, но чак да ги мразя.....

Майка ми я обожавам, само баща ми доста ми бърка в здравето... колкото по-далеч от мен, толкова по-добре.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    определено не
    може на моменти да ме дразнят(предимно майка ми),ноооо не ги мразя, разбира се
    London Tipton

Не ги мразя! Въпреки това баща ми последния 1-2 месеца ме изкарва извън релси, много му се репча и той обаче не изостава, абе мн дразнене пада у нас, ама търпи се за сега, има моменти в които се псогаждаме и се оправят нещата

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Баси тъпия въпрос, разбира се, че не ги мразя.

.. това, че са ме създали не им е извинение за начина по който се държат. Мразя баща си когато е пиян. Значи го мразя всеки ден
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

НЕ
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    СоФиЯ
    Колкото и лоши да са на моменти ( или поне пубертедската ми тиква си мисли , че са лоши ) мисля , че не мога да спра да ги обичам
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Естествено, че не ги мразя, макар понякога да им се ядосвам.. Все пак са ми родители.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

не мога да понасям баща ми пффффффф чесно казано мн малко ми остава наистина да го намразя...родител не родител...той си е виновен за всичко...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Не ги мразя, просто не обичам баща си .. май

Shto za idiotska tema???Hora,koito sa ti dali jivot,suzdali sa te takuv,kakuvto si v momenta...na vsi4koto otgore da gi mrazi6...vseki ima prerekaniq i razli4iq v mneniqta s roditelite si...vse pak sme ot 2 razli4ni pokoleniq,no tva suvsem ne e opciq,da gi mrazi6!!!Az mnogo si obi4kam moite,za ni6to na sveta ne sujalqvam,4e imenno te sa horata,koito sa do men!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    .. това, че са ме създали не им е извинение за начина по който се държат. Мразя баща си когато е пиян. Значи го мразя всеки ден
    + 1
    [b][i]Je t'aime au-del

Абеее к'ви са тия глупости?!
    Те са ми родители, може да ме дразнят от време на време, но все пак благодарение на тях съществувам, те ме издържат, живея с тях...немога да ги мразя...

Град
    пловдив
    определено не.как бих могла да ги мразя.те толкова се грижат за мен и ме обичат изобщо не мога да си помисля такова нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си