- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразите ли вашите
не
е*ахти въпроса![]()
![]()
естествено ,че НЕ ГИ МРАЗЯ
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
що да ги мразя дали са ми живот все пак?!?!
Lof YAaA..!
и аз такаПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
a zashto puk trqbva da gi mrazq shtoto sum tineidjurka i sum v takova vreme 4e vsiko mi e krivopfff gluposti daje gi obi4am i bih napravila kakvo li ne za tqh
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Не ги мразя естествено, но понякога майка ми така ме дразни ...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
[quote="honey91"]Kolkoto i lo6i roditeli da ima6 ne trqbva da gi mrazi6,za6toto te sa ti dali jivota vse pak[/quote NE E LI VERNO
VZAIMNO SE MRAZIN
Ми преди мразех баща си,но от както не живее при мен ми е адски по готино,е не го обичам,не искам и да го виждам.....но..вече бих казала,че не го мразя!Стига да е далече от мен...да върши кво'то си иска...![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
+1 Напълно права е.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Що за идиотски въпрос!?Нормално е от време на време да се разбираме, но чак да ги мразя.....
![]()
Майка ми я обожавам, само баща ми доста ми бърка в здравето... колкото по-далеч от мен, толкова по-добре.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не ги мразя! Въпреки това баща ми последния 1-2 месеца ме изкарва извън релси, много му се репча и той обаче не изостава, абе мн дразнене пада у нас, ама търпи се за сега, има моменти в които се псогаждаме и се оправят нещата
Баси тъпия въпрос, разбира се, че не ги мразя.
.. това, че са ме създали не им е извинение за начина по който се държат. Мразя баща си когато е пиян. Значи го мразя всеки ден![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
НЕ
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Колкото и лоши да са на моменти ( или поне пубертедската ми тиква си мисли , че са лоши ) мисля , че не мога да спра да ги обичам
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Естествено, че не ги мразя, макар понякога да им се ядосвам.. Все пак са ми родители.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
не мога да понасям баща ми пффффффф чесно казано мн малко ми остава наистина да го намразя...родител не родител...той си е виновен за всичко...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Не ги мразя, просто не обичам баща си.. май
![]()
Shto za idiotska tema???Hora,koito sa ti dali jivot,suzdali sa te takuv,kakuvto si v momenta...na vsi4koto otgore da gi mrazi6...vseki ima prerekaniq i razli4iq v mneniqta s roditelite si...vse pak sme ot 2 razli4ni pokoleniq,no tva suvsem ne e opciq,da gi mrazi6!!!Az mnogo si obi4kam moite,za ni6to na sveta ne sujalqvam,4e imenno te sa horata,koito sa do men!
+ 1Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
[b][i]Je t'aime au-del
определено не.как бих могла да ги мразя.те толкова се грижат за мен и ме обичат изобщо не мога да си помисля такова нещо.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()