- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразите ли вашите
Случвало ми се е понякога като се скараме жестоко да си казвам че ги мразя,но всъщност не е така..даже ми става гадно.. и все пак си ги обичкам![]()
НЕ
Абе като тръгнат да ми посягат за нещо..и това ме озлобява.. но не не ги мразя,създали са ме,издържат ме,понасят ми простотията до определи граници така чее
![]()
Страшно много съм се озлобила към тях!!! Предимно към майка ми![]()
![]()
но не мога да кажа, че ги мразя.
благодарен съм им, че ме издържат и ги обичам, не ги мразя
+1Първоначално написано от summer_love_f_
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Не,не ги мразя,въпреки че ме дразнят от време на време..![]()
Мен си ме разцепват,мама е супер яка пичка а баща ми е голям сладур
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Не, не ги мразя, но понякога едвам ги издържам![]()
![]()
![]()
Non musique - non vie!
Когато ми е изгодно.. Не не ги мразя,много ги обичам.Много ме дразнят по-някога,но и аз и те сме в такива възрасти дето на всичко да се ядосват.
омг..не,разбира се![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Естествено,че не ги мразя.Та те са ме създали.Сега,че има моменти,в които ме дразнят.(особено мама),има.Аз без мама и тате не мога да живея.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Kum tezi koito sa otgovorili na anketata s da... vie dobre li ste :O:O:O kakvito i da sa... kak shte gi mrazite... ami te sa VASHITE si roditeli be!! razbiram da mrazite roditelite na nqkoi drug ok ama vashite si.. o boje ami ta sa vi edno ot neshtata..kotio sa chast ot vas... koito sa vi izgradili kato chovek.. bez tqh nqmashe da ste jvi... radvaite se che ste dobre i gi imate !!a decata bez roditeli mechtaqt za takiva.. zashto niko ne ocenqva tova koeto ima :O:O qvno dneshnoto pokolenie e prezadovoleno (az prinadleja na tova pokolenie .. no osuznavam kakvo imam i go cenq!!
Cenete ne samo roditelite si... a vsichko koeto imate .. vischko .. !
"Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy; they just promised it'd be worth it."
tova ot men)
~Remember,remember...25th of November~
Sujalqvam za greshkite .. no naistina mnogo se iznenadah ot procentite za otgovor da ... nemislimo e..![]()
~Remember,remember...25th of November~
Има моменти в които ми лазят по нервичките,но не ги мразя.Обичам ги изключително много.