.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обича ли ме

Здрасти на всички ! Има момиче което много обичам , тя ми го е казвала сущо но само в чата ! А като се видим се изчервява цялата и ме избягва ! Как да разбирам това моля ви помогнете
    What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..

Голям фен
    Град
    sofia
    mi 4e momi4eto e pritesnitelno i trqbva da q predrazpoloji6 za razgovor i sled vreme 6e se otpusne
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ама вие ходите ли наистина или само в чата си викате, че се обичате?
    Нали знаеш, че във виртуалното пространство можеш да кажеш много неща, дори такива, които не мислиш и всъшност не са така...
    Та мисълта ми е, ако ходите и тя не може да ти го каже явно се притеснява и е срамежлива. Предразположи я. Има хора, които трудно го казват, но това в никакъв случаи не значи, че не го чувстват.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Да.

На колко години сте?

Какво чакаш още? Предприемай някакви действия! Покани я да излезнете на кафе като за начало!
    Явно те харесва и просто или е прекално малка, или е прекалено срамежлива.

Мега фен
    Притеснява се просто. Не подхождай директно и И кажи, че искаш да общувате.

Фен
    Град
    ahtopol
    mahni go tozi 4at...no spored mene tq nastina te haresva 6tom se iz4ervqva i tn...no q e sram da ti go pokaje na jivo...a tva za obi4aneto nz mojebi pak q e sram 6toto tva da kaje6 na nqkoi "obi4am te"e golqma duma...taka 4e...abe izlezte na kafe pogoovrote i 6te razbere6 kakvo vsa6tsnost izpitva tq kam tebe \/
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Голям фен
    Град
    Пловдив
    просто е притеснително момичето
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Фен
    Град
    където поискам
    Ако се виждате по-често,разхождате се,на кафенце и т.н,тя ще се отпусне,ти не я пришпорвай,а я остави сама да открие топлата вода!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си