- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обича ли ме
Здрасти на всички ! Има момиче което много обичам , тя ми го е казвала сущо но само в чата ! А като се видим се изчервява цялата и ме избягва ! Как да разбирам това моля ви помогнете
What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..
mi 4e momi4eto e pritesnitelno i trqbva da q predrazpoloji6 za razgovor i sled vreme 6e se otpusne
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ама вие ходите ли наистина или само в чата си викате, че се обичате?
Нали знаеш, че във виртуалното пространство можеш да кажеш много неща, дори такива, които не мислиш и всъшност не са така...
Та мисълта ми е, ако ходите и тя не може да ти го каже явно се притеснява и е срамежлива. Предразположи я. Има хора, които трудно го казват, но това в никакъв случаи не значи, че не го чувстват.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Да.
Притеснява се просто. Не подхождай директно и И кажи, че искаш да общувате.
mahni go tozi 4at...no spored mene tq nastina te haresva 6tom se iz4ervqva i tn...no q e sram da ti go pokaje na jivo...a tva za obi4aneto nz mojebi pak q e sram 6toto tva da kaje6 na nqkoi "obi4am te"e golqma duma...taka 4e...abe izlezte na kafe pogoovrote i 6te razbere6 kakvo vsa6tsnost izpitva tq kam tebe \/
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
просто е притеснително момичето![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Ако се виждате по-често,разхождате се,на кафенце и т.н,тя ще се отпусне,ти не я пришпорвай,а я остави сама да открие топлата вода!![]()