.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
  1. #1
    Guest

    Проблемите на един тийн.

    Като всеки тийн и аз си имам проблеми, та дано да може някой да ми помогне или да ме посъветва как да постъпя.Спорта и училището ми вървят много добре и почти няма какво да желая повече за тях.(просто много добре и съм си страшно доволен затова).Имам проблеми с конпаниите с които излизам. През месец си сменям хората с които излизам(незнам защо става така, просто някъде вътре в мене разбирам че това не са хора за мене и не ми е толкова приятно да съм с тях) и много често в петъците и съботите няма с кой да излизам(което е доста гадно).Нямам конпания на която винаги мога да разчитам и с която винаги мога да се фейкам нанякъде.Всичките ми приятели на които мога да разчитам си имат техни конпании и аз като излизам с тях много често се налага да бъда и с техните приятели, като се чуствам доста сдухано понеже не ги познавам.Другия ми проблем е с момичетата.На ниво приятелство идеално се разбирам с тях, но стане ли дума за свалка направо се вдървам.Даже е имало случай в които съм бил сигурен че дадено моми4е ме харесва, но ме е било срам да я поканя на кафе например.Незнам защо но винаги и аз съм бил малко несигурен в себе си(че примерно съм по обикновен от някой, че сам по нисшестоящ и други подобни).Абсурдното е че примерно някой път ме е срам да викна някой познат,приятел на среща(става така че се каня по един час да му кажа например"ако искаш на кафе аре днеска в 5 на anywhere".Имам двама истински приятели(от 10 години,аз сам на 16).Само с тях нямам задръжки и се чуствам добре.Темата стана доста дълга но само още един въпрос.
    Доста инпулсивен съм, казвам всичко което мисля в лицето на човека и немога даже и за минутка да скрия нещото което мисля за него(разбирасе става въпрос за хора, които вече ги познавам до известна степен).

  2. #2
    Guest
    ох....колко познато, особенно това за компанията
    Разбирам те, но нз какво да те посъветвам сори

  3. #3

    Регистриран на
    May 2006
    Град
    Надежда
    Мнения
    43
    Пич, не те познавам, обаче ти току-що описа мен по-добре от колкото аз бих се описал!
    За съжаление и аз не знам какво да те посъветвам. Ако знаех, досега да съм посъветвел и себе си.

    Take care

  4. #4
    I na men mi se slu4va ne6to podobno! Gore dolu kompaniqta se razpada! Subota i nedelq nai- 4esto sum v ku6ti ( a az ne ponasqm da sedq vutre) , za6toto moite pr sa otka4ili! Samo teglat i gledat filmi po tsql den drugi u4at, treti ne im se izliza! Pisna mi! Napravo surtseto me boli kato gleda tova hubavo proletno vreme, a az kisna v ku6ti! Nqkoi put se razhojdam sama kato ludite! Ne znam kakvo da pravq! S tezi hora sum ot suvsem malka i ne iskam dr kompaniq!
    shake me baby

  5. #5
    Фен
    Регистриран на
    Feb 2006
    Град
    ahtopol
    Мнения
    132
    Kofti mai i trimkata imate ednakav preblem ami kakvo da vi kaja(ako moga est i kam tqh da se obarna de)ami 6te trqbva mai da se saobrazqvate s nujdite na drugite...a ti nedei da kazva6 vsi4ko v licata na priqteli te ti...smisal ne da govori6 zad garbovete im,no moje bi 6te e dobre nqkoi ne6ta da zamal4i6(za6toto ti sega "bqga6"ot tqh a lsed vreme te moje da bqgat zaradi kazanoto ot tebe(pone az taka razbrah 4e ti se maha6 ot dadenata kompaniq))opitai se da se zadarjiv v edna kompaniq po-dalgo.a pak 6tom ti e dobre s onezi tvoi 2-ma priqteli ako moje izlizai samo s tqh dvamata...ponqkoga e hubavo kogato kompaniikata e po-malka(a ne kato moita 15 4oveka i samo da se karame)tova e ot mene samo tova mojah da ti kaja sorry ako ne moga da ti pomogna
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

  6. #6
    Guest
    Споко и на мене ми се е случвало да се разхождам сам(единия на село, другия учи, трети го мързи, четвърти го чакам цял да ми звънне(понеже така сме се разбрали).Много е кофти ситуацията, но поне виждам че не сам само аз така.

  7. #7
    Wow... i az vijdam sebe si v tova razkazche.. Tova sa problemite na VSEKI teen mai.. No nqma kak... trqbva da se borim i da pobedim tezi problemi. No i az samata ne znaq kak.. Vse se nadqvam, che ytre shte imam veren priqtel do sebe si i chovek, koito da me obicha.. No tova ne stava ot samo sebe si. No kakvo moga da napravq az?
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

  8. #8
    Фен
    Регистриран на
    Feb 2006
    Град
    леглото
    Мнения
    176
    ми знаеш ли според мен проблема с девойките ти се решава още при писането на тоя пост...значи щом можеш да споделиш как се чувстваш пред напълно непознати ,занчи не е толкова трудно да поканиш едно момиче ,което харесваш на кафе...а за копанията -помисли си какво те кара да си мислиш че си нещо по-зле от тях и се опитай да го махнеш..не ти давам невероятния съвет да се променяш така че да станеш такъв какъвто не си,а да се освободиш от тва чувсто по някакъв твой си начин--чрез спорт,някво хоби,нещо ,което те кара да чувстваш и мислиш че можеш да се справяш..има и нещо друго--питал ли си се дали и някой от тия гъзари не си мисли същото и просто го избива на простотия като се прави на велик..
    пс:често ти казвам някои момичета биха си умрели за момче,което може да говори за такива неща =D> =D>
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

  9. #9
    Фен
    Регистриран на
    May 2006
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Мнения
    184
    Време е да разбулим духовете...Както гледам, всички пишат "ох как хубавичко ме описа".Поне като съчувствате го правете истиснки, не се крийте и не се правете на такива, каквито не сте.
    Приятел, щом имаш 2-ма верни приятели, браво.Те са ти достатъчни.Аз имам точно 2ма истински приятели и съм си супер.
    За момичетата - прави сухи тренировки у вас пред огледалото/със сестра си, ако имаш такава Може да ти се струва смешно, но е така..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си