Като всеки тийн и аз си имам проблеми, та дано да може някой да ми помогне или да ме посъветва как да постъпя.Спорта и училището ми вървят много добре и почти няма какво да желая повече за тях.(просто много добре и съм си страшно доволен затова).Имам проблеми с конпаниите с които излизам. През месец си сменям хората с които излизам(незнам защо става така, просто някъде вътре в мене разбирам че това не са хора за мене и не ми е толкова приятно да съм с тях) и много често в петъците и съботите няма с кой да излизам(което е доста гадно).Нямам конпания на която винаги мога да разчитам и с която винаги мога да се фейкам нанякъде.Всичките ми приятели на които мога да разчитам си имат техни конпании и аз като излизам с тях много често се налага да бъда и с техните приятели, като се чуствам доста сдухано понеже не ги познавам.Другия ми проблем е с момичетата.На ниво приятелство идеално се разбирам с тях, но стане ли дума за свалка направо се вдървам.Даже е имало случай в които съм бил сигурен че дадено моми4е ме харесва, но ме е било срам да я поканя на кафе например.Незнам защо но винаги и аз съм бил малко несигурен в себе си(че примерно съм по обикновен от някой, че сам по нисшестоящ и други подобни).Абсурдното е че примерно някой път ме е срам да викна някой познат,приятел на среща(става така че се каня по един час да му кажа например"ако искаш на кафе аре днеска в 5 на anywhere".Имам двама истински приятели(от 10 години,аз сам на 16).Само с тях нямам задръжки и се чуствам добре.Темата стана доста дълга но само още един въпрос.
Доста инпулсивен съм, казвам всичко което мисля в лицето на човека и немога даже и за минутка да скрия нещото което мисля за него(разбирасе става въпрос за хора, които вече ги познавам до известна степен).