- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помагаите объркана съм
Така историята е много дълга но аз ще я разкажа на кратко:
Наи-добрата ми приятелка която обичам адски много идва в квартала в които живея аз лятото зада си правим кефа!! и миналата година се запозна с един мои познат които много я хареса и от 4-5 месеца изпитва някакво чуство за собственост над нея!!Значи днес ми звъни телефона и тои ми казва ела еди къде си да те видя! отивам аз тои супер пиян и почва да ми се радва и по едно време започва да псува наи добрата ми приятелка да казва че ще и направи живота невъзможен мразел я,била курва и какви ли не още обиди от там веднага се застъпвам за нея и почва и мен казва че съм била предателка и след 5мин ми се моли да му простя !! е нормално ли е тва? после какво му стана незнам говори ми супер мило след което започна да ме обижда че съм била предателка и сякви такива правила съм се на много важна абе глупости !!!реших че най-добре ще е ако стана и си тръгна щото веднъж вече шеше да ме удари кои знае дали няма пак да пробва и си тръгвам и тои ми звъни след час да ме предопреди дане се занимавам с наий-добрата ми приателка защотото незнам какво щяло да ми се случи!!!! нормално ли е това а отделно тои е пристрастен към кокаина и шмърка почти всеки денМного съм оплашена опитвам се да и кажа на приятелката ми дане се занимаваме с него шото много ще си изпатим но тя се инати и двете ще го отнесем особено аз а тя иска цяло лято с него да излизаме !!! помогнете ми няма с кои да споделя незнам какво да правя този човек не е добре на моменти е в един момент е един в следващия става съвсем друг плаши ме искам да се отърва от всичко свързано с него но ако тя доиде лятото тои ще ми направи живота черен !!! ох... обичам я повече от всичко искам да се махне тоя и да е наред всичко иначе...незнам !!! помогнете ми моля ви какво да правя да се оплача ли на някои? от кои да искам съвет на наще немога да кажа !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
помогнете ми !!! нуждая се от помощ не издържам повече и само забравих да кажа че когато се видим двете тук в квартала тя постоянно иска да го вика при нас въпреки че знае че на мен не ми е приятно и тои все идва и наи често започва да ми креши ето днес пред цялото кафе и някои от приателите ми само ми крещя без да съм казала нещо !!! ТОИ Е НЕНОРМАЛЕН как да се спася и да помогна и на приателката ми да се спаси благодаря ви предварително [-o<
skupa toi e piqnica i narkoman a ot tezi hora ne moje da se o4akva nqkakva normalna precenka
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Защо не седнеш и не обесниш на твойта приятелка, че този не е за нея... Че на теб не ти е приятно ... Кажи си всичко...Тя ти е приятелка...А пък ако наистина те цени ... Тя ще разбере... Разбирам че го е харесала...Но той не е единствен ... И нали все пак приятелите са над всичко...!!! Успех Маце...!!!
![]()
Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!
govori s priatelkata ti tq trqbva da te razbere 4e toi ne e dobre i da bqgate dokato e vreme
Съгласен съм!Първоначално написано от DjeiDjei
![]()
Мда.Тя трябва да го разкара и да не се занимава повече с него.На него след време ще му писне(по мой наблюдения над такива идивиди) и ще си намери следващата жертва.Но тя трябва да спре да се занимава с него по какъвто и да е начин.Първоначално написано от maldini
Музиката е много хубаво нещо!
И аз така мисля!Първоначално написано от DjeiDjei
govori s priatelkata ti tq trqbva da te razbere 4e toi ne e dobre i da bqgate dokato e vreme
__________________________________________________ ____________
SAGLASNA![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Точно!Първоначално написано от DjeiDjei
![]()
HONDA - The Power Of Dreams
Хаха ми този е наркоман. Наркоманите са слаби. Нямаш ли си други приятели, които държат не теб? Примерно моя приятелка, ако я заплашва някое такова келеме ще си имаме сериозен разговор с него.
Ауу .. бахти гадното .. наи-добре поговори с приятелката ти и и обясни , че не и е работа да се занимава с такива .. наркомани.. ако наистина ти е приятелката би трябвало да те разбере и да го забрави .. макар ,че се чудя как е могла да си падне по такъв ..
![]()
.. айде успех !
\
/
HONDA - The Power Of Dreams
Единия начин е да накараш приятелката си да забрави за съществуванието на този наркоман,другия е да кажеш на приятели или поне на съученици да се съберат да го хванат и да го сгънат от бой,което си е по-ефикасно!Те със сигурност ще ти се притекат на помощ!
People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...
тоя дрислияк на колко е?!!?
аз такива много обичам да ги бия и да ги ритам по пътя като кучета........кажи му че ако ви напраи нещо лично аз ще доида и ще му напомпа каската!
а пак и при мен много пати ми се е случвало....имам си супер яко гадже и сяко момче от махалата ми завижда и иска да е с нея!и секи ден тя кат излезе се някои я гони или я дразни или се и натякват....махни го тоя идиот виж го кав е боклук ела при мен.....но тя добре че е по умна и не им се вразва....а аз после кат доида ги намирам и......