.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Фауст
    Guest

Тя е твърде странна.

Тя е много странна не мога да я разбера. Много ми е приятно кат' съм с нея, ама не мога зацепя изобщо какво всъщност мисли. Различава се от всички останали момичета, които познавам.

Голям фен
    Град
    sofia
    mi to4no tova ti haresva 4e e razli4na a ne e kato drugite i sa tva ti e priqtno da si s neq
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Град
    Sofiq
    И с какво същност трябва да те съветваме?! Щом си с нея значи това ти харесва ) защо пък трябва да е поредната овца в стадото..!?!?!
    Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!

Град
    Over the hills and far away....
    Именно
    Петък 13, пълна луна, гробище старо с малко трева. Гроб до стената на старата къща, а до нея изрод седи и повръща...

http://www.istini.hit.bg/

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от DjeiDjei
    И с какво същност трябва да те съветваме?! Щом си с нея значи това ти харесва ) защо пък трябва да е поредната овца в стадото..!?!?!
    Абсолютно съм съгласна с това мнение. Може би си прекалено малко с нея и не си я опознал достатъчно добре, не си й свикнал и затова ти е странна.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    ahtopol
    mi to4no tova ti haresva 4e e razli4na a ne e kato drugite i sa tva ti e priqtno da si s neq
    saglasna sam
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Повече от фен
    I az poznavam edno takova mom4e.Govorime si s 4asove vseki den i kato se za mislq neznam ni6to za nego.Mnogo sa stranni znam

Голям фен
    Град
    Пловдив
    амм.. тя иска да те обърка...тва си е женски трик...почти съм сигурен,че тва поведение се оправдава от симпатиите и към теб
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си