- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е твърде странна.
Тя е много странна не мога да я разбера. Много ми е приятно кат' съм с нея, ама не мога зацепя изобщо какво всъщност мисли. Различава се от всички останали момичета, които познавам.
mi to4no tova ti haresva 4e e razli4na a ne e kato drugite i sa tva ti e priqtno da si s neq
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
И с какво същност трябва да те съветваме?! Щом си с нея значи това ти харесва) защо пък трябва да е поредната овца в стадото..!?!?!
![]()
Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!
Именно
Петък 13, пълна луна, гробище старо с малко трева. Гроб до стената на старата къща, а до нея изрод седи и повръща...
http://www.istini.hit.bg/
Абсолютно съм съгласна с това мнение. Може би си прекалено малко с нея и не си я опознал достатъчно добре, не си й свикнал и затова ти е странна.Първоначално написано от DjeiDjei
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mi to4no tova ti haresva 4e e razli4na a ne e kato drugite i sa tva ti e priqtno da si s neq
saglasna sam
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
амм.. тя иска да те обърка...тва си е женски трик...почти съм сигурен,че тва поведение се оправдава от симпатиите и към теб
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m