- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- puka li vi
nz dali vi e napravilo vpe4etlenie no az zabelqzvam 4e pove4eto mom4eta ne vsi4ki no pogolqma 4ast gledat samo vun6niq vid na momi4etata a ne kakvi sa te kato hora ili pone s men e taka mn mom4eta me haresvat no samo kato vun6nost a ne kato harakter nz na men ve4e ne mi puka no ako i na vas vi se e slu4valo moje da pi6ete
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ич не ми пука.
Честито! Малкото момиче научи първия си урок - момчетата гледат външния вид. Скоро ще научиш и че повечето искат само секс.
i tva za sexa go znam po otdavna no ne go vklu4ih
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Не Можеш да ми кажеш че би тръгнала с някой който не те привлича на виншен вид,но на характер е много пекан и т.н..?!?!?! Но все пак с повече момчета е така... Може да е някоя която незнае две и две...Но нали е важна визията хахах![]()
![]()
Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!
da viziqta e vajna naistina no trqbva da ima i ne6o otvutre a ne da e nqkukuv gamen
Ест. че трябва да има нещо отвътре а не да ходя с як пич и да има зелка вместо мозък...Да ме е страм да се заговори с приятелите ми ... Мъкарче ако ми е яко с него и т.н не ме интересува...Ако има какво да си кажем... Разбираш ме)
![]()
Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!
Не мисля, че само момчетата гледат първо външния вид, все едно ти като забележиш някое момче не го харесваш първо външно. Не сме направено от стъкло, за да виждаме какви сме всъщност отвътре. Така че не виждам нищо странно и учудващо.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
da viziqta e vajna naistina no trqbva da ima i ne6o otvutre a ne da e nqkukuv gamen...Taka e no pove4eto e gledat viziqta...na mene li4no pak do nqkade mi e pisnalo da gledat va6niqt mi vid(ne 4e sam ne6to osobenno de)...bih iskala da ima pove4e mom4eta koito da tarsqt v momi4eto i duhovnata i nravstvenata i krasota a ne samo viziqta...
![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Има такива момчета.Мога да твърдя че аз съм един от тях.Но има още един въпрос.Къде са момичетата които не търсят 30 годишните мъже с 2 бона джобни(да могат да покриват дневните разходи от по 100 лева за кафета),къде са момичетата които искат да са с човек които може да им даде поне малко любов,дори да няма пари?Защо не бъдат с човек на тяхната възраст и акъл?Сигурно ще кажете "ами те момчетата не са пораснали,или не искат да го осъзнаят".Ами обяснете ми моля ви,като даже не си правите труда да контактувате с момчетата,как можете да съдите по държанието им към аверите си?Това не означава че "не са пораснали",вие как се държите с приятелките си?Обикновено като се видите и се целувате(по вашата логика вие трябва да сте лесбийки) нали така?Така че обяснете ми виеПървоначално написано от [LP
какво разбирате под "пораснал и стабилен"?30 годишен собственик на банка ли или 15-18 год момче което може да отстоява интересите си,да
дава поне малко любов?
Защо по дяволите винаги търсите ползата от един мъж?
Все едно ти не гледаш външния вид. Нормално е какво да гледат? Първо прави впечатление това от вън от там нататък всичко опира до момичето да задържи един мъж за повече време - т.е. умствените й качества. Те да не са балами момчетата? Могат да гледат външния вид , но това не значи, че биха били с някоя красавица за дълго ако тя няма и още нещо освен визия.
az ne kazvam 4e ne gledam vun6niq vid q 4e mom4etata s koito sus bila po4ti vsi4ki iska samo sex i ne sum kazala 4e az ne gledam kak izglejda edno mom4e no iskam ne da nqkukuv krasave4c s edna mozu4na kletka a da moga da rezgovarqm s nego a i na drugoto povqrvai mi az ne si tursq nqkoi durtak na 30 godini i nikoga ne bih trugnala s nqkoi zaradi parte mu
Ami vij spored men tova si e ot vuzrastta,no spored men 6te se promenqt s vremeto(ne vsi4ki).Oba4e za nqkoi mom4eta vun6nostta ne e ot golqmo zna4enie,koeto e naistina v tehen plus
Случвало ми се е, да![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
няма какво да добавя -.-Първоначално написано от `Death`Whore`
нз...сигурно сам различен...мен в едно момиче най-много ме привличат маниерите и...излъчването и...тва да е леко загадъчна...да може да се говори с нея...ако е надуфка подминавам...и чак тогава отделям внимание на външния вид...не че не съм ценител на женската красота....но има и др неща по стойностни от нея
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
пък и тва за слагането ни от под общ знаменател...доста грешите...ама вие явно сте си изградили вече мнение,което трудно може да бъде промененоПървоначално написано от R0lfc0pter
az ne4 sum kazala vsi4ki kazah nqkoi mom4eta
именно...има и изключения...всичко си е до човека
Остави ги ти 30 годишните и парите и другите глупости. Тук става въпрос за това ,че всяко момче гледа първо визията, търси и евентуална сексуална авантюра ........ Всичко зависи от момичето обаче, дали тя ще успее да го впечатли и с други качества за да прерастне дребното му увлечение в нещо по-силно и за да се получи връзка повече от месец. Повърхностни момчета - колкото искаш да де , но за всеки влак си има пътник, както се казва , и те някога се влюбват, защото откриват у някоя нещо, което според тях липсва на останалите момичета.Първоначално написано от black_dimond
Az ne sam mnogo saglasna che samo vanshniq vid e ot znachenie..She dam 2 primera...1-vo sega se probvam da nakaram edin pich da mi obarne vnimanie ama ne mi se poluchava mnogo shtoto go privlicham vanshno no ne i vatreshno...i ne e s men!!!!!! .. i 2-ro imam edna poznata i shtoto si padam malko psiholog se zanimavam ot dosta vreme s neiniq sluchai...simpatichna e daje mnogo...am povecheto momcheta stane li duma za neq kazvat TUPACHKA...taka che ..![]()
otnovo 6e kaja 4e ne vsi4ki sa taka a pove4eto gledat vun6niq vid i 4e ne men samo takiva sa mi se padali prosto kato im kaja 4e nqma na purvata sre6e s tqh vsi4o svur6va pone pri men e taka
iskah da kaja 4e nqma da spa s tqh na purvata sre6a