- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- puka li vi
[b]О,не ми пука...те губят...не се смятам за красива...не се смятам и за човек с хубав характер ам аимам диста обожатели...[/b]
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Aми май наиистина гледат външния вид!Първоначално написано от black_dimond
Еми ние всички малко или много гледаме външността на хората, защото все пак тя отговаря до известна степен на вътрешния им свят. Обаче на мен ми пука, ако някой гледа на мен само като на хубаво момиче (въпреки че аз не се имам за кой знае каква красавица, но отвреме навреме хващам окото). Тъй както ако с някого не се харесваме външно, връзката пропада, то с двойна сила важи, ако не се харесваме вътрешно.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Ми така е да.Едно момче за да забележи едно момиче,то тя трябва да има някаква добра за него външност и при момичетата е така.Аз лично за да забележа някое момиче,то трябва да ме привлече(за външен вид говоря) след тва ако ми хареса се стремя да я опозная и да видя дали и от "вътре" дали ще ми допадне![]()
П.С.Винаги,навсякъде има изключения!
Музиката е много хубаво нещо!
И на мен ми се е случвало,но мисля,че е глупаво от страна на момчетата![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
За това голяма заслуга имат и много момичета. След като не се отличават с интелект и с характер се обличат и държат така, че да обръщат внимание единствено на външността им. Пък и на тази възраст повечето момчета за бройкаджии и оценяват момичетата, не по това какъв е характера им, а по това какъв е шанса да им пуснат.
А и е глупаво, да се самозалъглваме, че "момчетата гледат само външния вид" или "момичетата гледат само външния вид". И в двете има капка истина, и двете си имат изключения. По-важното е да не се самосъжаляваме и да пропускаме своите шансове заради минали провали.
spored men viziqta igare golqma rolq ! za6toto kakto spomenaha nqkoi ti purvo 6te se zagldash v nqkoe mom4e/momi4e/ a sled tova 6te go/q ocenqvash otvute razbirase 4e vun6niqt vid ne e nai vajnoto no ne moje da se hodi s nqkoi koito e ne4istopluten ili super qk bez kakpka mozakno vse pak nqma perfekni hora nqma ni6to pervekto na tozi svqt !
napalno prava si-i s men e taka.gadno e 4e poniakoga si padat po niakvi super gadni ama.......mom4eta!
Ето за какво говоря. Ако една жена отдели повече време за четене, например, отколкото за да се гласи и не показва тялото си по улиците, може би някой мъж ще забележи какво има вътре в нея.Първоначално написано от Анонимко
e da vqrno e 4e edno momi4e/mom4e trqbva da plivrekut vnimanieto s ne6o pove4e no konkretno za men nz za6o no vinago se polu4ava taka 4e nikoi ne se interesuva ot men kato 4ovek nz dali az ne im prikovavam vnimanieto ili ne6o takova pravq opiti no te qsno mi kazvat 4e iskat samo sex i ni6o pove4e
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Това вече може е и от мъжете - загорели деца. И доста тъпи, защото така няма да им пуснат скоро.
ne znam po edno vreme se bqh ot4aqla 4e nqma nikoga da imam normalna vruzka no osuznah 4e nqma za kvo da stradam i 4e ne trqbva da mi puka 4e me haresvat samo kato vun6nost i nqkoi den nqkoi 6e me haresa istinski i za tva pitam dali i drugi sa izpitvali podobni 4uvstva ako moga taka da gi nareka
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
spored men te 1vo gledat vun6niq vid,no ako posle momi4eto se okaje nqkakva skapanq4ka,nqma da se zanimavat pove4e s neq...no ima i takiva,koito biha hodili s nqkoe momi4e samo ,za da spat s nego..no puk ima i takiva momi4eta...
Добро утро то не че момичетата са по-различни
де но това е друг въпрос![]()
Хората са си казали : "По дрехите посрещат, по ума изпращат" !!!
Наистина първото мнение за някой човек ще е по външния вид, но ако имаш нещо в главата няма да тръгнеш веднага с него, а ще изчакаш и ще общуваш малко по-дълго време с него за да можеш да го опознаеш качествено! Моят приятел тича 3 месеца по мен докато най-накрая успях да преценя що за човек е.
Никога не бих тръгнала с момче което има перфектен външен вид, а няма нищо в главата!!!
Определено по-важния компонент е характера(поне за мен)!![]()
e mn qsno 4e 1vo gledat vun6niq vid 6toto ina4e nikoga nqma a te zagovorqt ako si nekva grozna no ne e vqrno 4e gledat samo tova za6toto ako i nekyv spek puk ima6 perfektnoto tqo pak 6te te zareat taka 4e vun6niq vid e dokato ne si pogovorite ina4e ne mi puk ve4e koito kvoto iska da gleda mene mi e se1
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
e da za pogovorkata sum suglasna ''po drehite posreshtat po vida izprashtat'' no men i po ''drehite'' me izprashtat ne se staraqt da me opoznaqt vupreki che az pravq golemi opiti da gi privleka s neshto drugo prosto nikoi ne iska ni6o drugo osven sex