.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ? za orgazma

Guest

? za orgazma

taka az sam devstvena i sam na 14 godini...4udq se dali e vazmojno momi4eto da polu4ava orgazam ako devstveno(ne po vreme na sex) za6toto ponqkoga kato mesturbiram ili dori samo kat gledam ne6to imam 4uvstvoto 4e izpitvam orgazam...kakto vs go opisvat mai e tva ama vazmojno li e ili si vaobrazqvam?!

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Девствеността няма нищо общо с оргазма.Т.е. можеш да получиш клиторен оргазъм ако се самозадоволяваш,въпреки че си девствена.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Девствеността няма нищо общо с оргазма.Т.е. можеш да получиш клиторен оргазъм ако се самозадоволяваш,въпреки че си девствена.
    Така е..
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    Имаш клиторен оргазъм ой ой!
    Имам аз анален спазъм Ой Ой!... ахаха ХИПОДИЛ РУЛЗЗЗ

nqkoq si
    Guest
    estestveno 4e e orgazum no orgazmut ot mastorbiraneto(ot klitora) e mnogo po razli4en ot tozi na vlagali6teto t.e. kogato pravi6 seks.

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    RAZBIRA SE MOJE6 DA POLU4I6 SAMO KAKTO KAZAHA PO GORE SAMO KLITOREN ORGAZUM

Guest
    a kakwa e razlikata mejdu vaginalen i klitoren orgarum?smisal - v produljitelnostta li? v kakwo?

Мега фен
    И да пъхнеш цялата си ръка, пак си девствена. Така че и девствена можеш да получиш оргазъм.

ako znae6 kade ti e klitora i kade ti e vaginata bi trqbvalo da pravi6 razlika mejdu tezi orgazmi.
    TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си